Įkraunama...
Įkraunama...

Sleek kosmetika

QUOTE(Hiver @ 2014 04 24, 10:02)
wub.gif Del sitos pirkimo svarstau ir as. drinks_cheers.gif  Ir kaip spalvos gyvai, atitinka tokius swatchus? smile.gif
user posted image

Esu turėjus tokią pat paletę, tai kiek pamenu, tikrai gan atitinka. Aišku, nemažai įtakoja ir naudojamas šešėlių pagrindas ir t.t., bet patys šešėliai tikrai pigmentuoti ir geros kokybės. Sunku kažkaip net pačiai patikėti, bet praktiškai "sunaudojau" tą paletę, t.y. susinaudojo beveik iki galo vos ne visos spalvos (išskyrus tas matines rožines, juodą), o likutį netyčia sudaužiau doh.gif biggrin.gif Teko išmest, bet jei nebūčiau apsikrovus kitom paletėm, tikrai pirkčiau kokią Au Naturel arba Garden of Eden (net jei ir žaliaakė esu, vis viena man gražios tos spalvos biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 04 24, 11:02)
wub.gif Del sitos pirkimo svarstau ir as. drinks_cheers.gif  Ir kaip spalvos gyvai, atitinka tokius swatchus? smile.gif
Spalva wrapped up tikrai murzinai violetine ar labiau ruda? 4u.gif Ir celebrate koks ant voku efektas? Is paziuros ji man blizgi violetine, ar ant voku nepavirsta i ruda?

Pagal mane tai neatitinka schmoll.gif Ten labai riebiai tepta, na ir ant šešėlių pagrindo.
Realiai be pagrindo ir nekabinant spalvos, o tiesiog su pirštu pamakaliavus ir užtepus, vaizdas toks:
user posted image

user posted image

Wrapped up - murzina violetinė su rudumu. Tokia gryna tamsi kakava smile.gif
Celebrate labiau ruda, turi violetinį žėrėjimą.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 04 24, 11:44)
Pagal mane tai neatitinka  schmoll.gif  Ten labai riebiai tepta, na ir ant šešėlių pagrindo.
Realiai be pagrindo ir nekabinant spalvos, o tiesiog su pirštu pamakaliavus ir užtepus, vaizdas toks:
http://www.part.lt/i...4fb63945341.JPG
http://www.part.lt/i...e0796c53412.JPG

Wrapped up - murzina violetinė su rudumu. Tokia gryna tamsi kakava smile.gif
Celebrate labiau ruda, turi violetinį žėrėjimą.

Aisku 4u.gif
Taip ir jauciau kad wrapped up bus artimesne rudai. O celebrate pagal aprasyma ir vaizda man atrodo turetu buti panasi i voulez-vous is Too Faced paletes Boudoir Eyes. ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 04 24, 09:02)
*O gal galetumet pasakyt kuo konkreciai skyresi nuo swatchu, kas jusu akimis pasirode kitaip?  smile.gif Tos spalvos kuriu nenaudojat kuo nepatinka, jums konkreciai? 4u.gif
**Ir del ko teikiat pirmenybe Hoola nei Face Form kit tamsiai spalvai? 4u.gif  Kiek ziurinejau swatchu (tiesa lyginau Hoola ne su Face Form light o su Face Contour Kit light) tai atspalviai pasirode galima sakyt identiski. g.gif

*Kaip Ameera rase, swatch'uose seseliai tepti ant pagrindo ir gan riebiai, todel spalvos ryskios. As seseliu pagrindo nenaudoju. Taip pat kai kuriose nuotraukose seseliu spalvos buvo "iskreiptos". Tad gavusi sia palete nusivyliau ja, nes tai ne mano naudojamos spalvos (o is swatch'u atrode beveik visas naudosiu...). Buciu turejusi kur gyvai apziureti palete, buciau nepirkusi smile.gif
**Hoola kietesnis bronzeris, mazesnis kiekis pasikabina, sunkiau perdozuoti (Face Form sakyciau daugiau pigmento, nes labai lengva ranka su juo reikia dirbti norint neperdozuoti). Taip pat Hoola jau buvau nusipirkusi kuris laikas kai isigijau Face form (ji pirkau pagrinde vien tik del highliter'io laugh.gif). Ir kadangi Hoola naudoju visam veidui, tai Face Form countur nelabai reikalingas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 04 24, 11:02)

wub.gif Del sitos pirkimo svarstau ir as. drinks_cheers.gif  Ir kaip spalvos gyvai, atitinka tokius swatchus? smile.gif
user posted image
Spalva wrapped up tikrai murzinai violetine ar labiau ruda? 4u.gif Ir celebrate koks ant voku efektas? Is paziuros ji man blizgi violetine, ar ant voku nepavirsta i ruda?
O gal galetumet pasakyt kuo konkreciai skyresi nuo swatchu, kas jusu akimis pasirode kitaip?  smile.gif Tos spalvos kuriu nenaudojat kuo nepatinka, jums konkreciai?


Turiu ir aš šią paletę 4u.gif Nors šešėlių turiu tikrai daug, ši - viena mėgstamiausių. Pirmosios, šviesiausios (bow) jau tik kraščiukai likę, man ji puiki viso voko padengimui, tokia vos matoma, matinė, kreminė.
Tos matinės rožinės (pamper ir ribbon), tikrai pigmentuotos, galima išgauti ryškią spalvą, mano naudojamos gana retai, tik kai dažausi pilkais/juodais šešėliais. Blizgios rausvos (gateau ir organza) man ant akių tiesą pasakius beveik vienodos, tik viena gal su šiltu (oranžiniu), kita šaltu (rusvesniu, violetišesniu) atspaviu, jas naudoju gana dažnai, paryškinti voko viduriukui kai naudoju matines spalvas akies įgilinimui arba tiesiog padengiant visą voką. Atrodo tikrai subtiliai, nėra labai rožinės, intensyvios jei tepi ne taip riebiai.
The mail - šviesi rusva spalva, matinė, galima irgi dengti visą voką kaip pagrindą kitoms spalvoms arba dar maišau su tamsesnėmis norint kiek kitokį atspalvį išgauti.
Matinės Ruda (boxed) ir subtiliai violetinė (wrapped up) - mylimiausios, tiesiog puikios pigmentacijos matinės spalvos, labai gerai sklaidosi, puikiai tinka šešėliuojant akies gylį, kartais jas maišaus tarpusavyje arba į rudą dar įmaišau bronzinę (gift basket), o į violetinė blizgiąją violetinę (celebrate) norint sustiprinti atspalvį.
Pastaroji blizgi (Celebrate) man irgi labai patinka, nes puikios pigmentacijos, gana tamsi, su nuostabiu violetiniu perlamutru, kartais ją naudoju kaip pavedimą.
Blizgi pilka (Glitz) - šalto atspalvio, bet ne tokia blizgi kaip šioje nuotraukoje, tepant kukliau - gana subtili spalva, kurią galima puikiai paderinti su kitomis paletės spalvomis, tinka su rožinėmis arba tiesiog norint prigesinti kitų spalvų rudumą-violetinumą.
Juodas matinis šešėlis (noir) - idealus, nes super pigmentuotas, intensyvus, tikrai juodas be jokių nukrypimų, dažniausiai naudojamas kaip pavedimas, atrodo kaip pieštukas ant akių, puikiai sklaidosi, gerai laikosi.

Gal spalvos ir ne tokios intensyvios kaip šioje nuotraukoje, bet ne visada jų tokių ir norisi. Aš naudoju šešėlių pagrindą, šešėliai išsilaiko puikiai, visą dieną, nesubėga, pigmentacijos man tikrai pakanka, dar gerai, kad šešėliai nebyra, gana minkšti, neturi byrančių blizgių dalelių, patinka matinių ir satininių ir blizgių šešėlių santykis paletėje, gražiai dera tarpusavyje.
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 04 24, 11:34)
Garden of Eden (net jei ir žaliaakė esu, vis viena man gražios tos spalvos biggrin.gif)

Man irgi jos grazios, tik vis del to yra siek tiek besikartojanciu atspalviu. Is zalios eilutes vietoj penkiu visai galetu buti trys ar bent keturios spalvos, is rudai alyviniu irgi sumazinciau, ideciau kokiu sviesiu neutraliu, kur po antakiu tiktu naudoti. ax.gif Bet siaip vistiek labai aki traukiancios spalvos. smile.gif

user posted image


QUOTE(*Hazell @ 2014 04 25, 01:06)
**Hoola kietesnis bronzeris, mazesnis kiekis pasikabina, sunkiau perdozuoti (Face Form sakyciau daugiau pigmento, nes labai lengva ranka su juo reikia dirbti norint neperdozuoti). Taip pat Hoola jau buvau nusipirkusi kuris laikas kai isigijau Face form (ji pirkau pagrinde vien tik del highliter'io laugh.gif).  Ir kadangi Hoola naudoju visam veidui, tai Face Form countur nelabai reikalingas... smile.gif

Dekui 4u.gif o kaip spalva, lyginant su Hoola?

QUOTE(_sala_ @ 2014 04 25, 09:43)
Turiu ir aš šią paletę 4u.gif


Ooo koks issamus aprasymas, aciu _sala_ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 25 balandžio 2014 - 10:27
QUOTE(Hiver @ 2014 04 25, 11:05)
Man irgi jos grazios, tik vis del to yra siek tiek besikartojanciu atspalviu. Is zalios eilutes vietoj penkiu visai galetu buti trys ar bent keturios spalvos, is rudai alyviniu irgi sumazinciau, ideciau kokiu sviesiu neutraliu, kur po antakiu tiktu naudoti. ax.gif  Bet siaip vistiek labai aki traukiancios spalvos. smile.gif 


Ilgiau panaudojus paletę prieinu panašių išvadų drinks_cheers.gif
Nenaudoju matinės salotinės - neįsivaizduoju, kur ją pritaikyt g.gif Kitos 4 žalios spalvos visos gan skirtingos ir visos būna naudojamos, ir ne kartu, o skirtinguose makiažuose.
Nenaudoju šiltos ryžai rudos (nuotraukoje pirma iš kairės) ir matinės rudos - man tiesiog per šiltos spalvos.
2 praktiškai vienodos taupinės su violetiniu atspalviu - galėtų būti viena tik tokia tokia spalva.
Alyvinės 3 man visos skirtingo tamsumo, gerai naudoti jas kartu thumbup.gif Arba derinyje su taupinėm.
Trūksta kažko po antakiu - tas tai tikrai smile.gif

Nepaisant minusiukų tai mano mėgstamiausia ir dažniausiai naudojama paletė jau 2 mėn (šešėlių turiu ~200) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 04 25, 12:56)
Nepaisant minusiukų tai mano mėgstamiausia ir dažniausiai naudojama paletė jau 2 mėn (šešėlių turiu ~200)  smile.gif

Norėčiau pamatyti jūsų kosmetikos krepšelį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 04 25, 14:22)
Norėčiau pamatyti jūsų kosmetikos krepšelį  bigsmile.gif

Kėliau aš tą krepšelį kelis kartus į atitinkamą temą smile.gif Na gal reiks vėl pafotografuoti smile.gif
Atsiprašau už OT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 04 25, 09:05)
o kaip spalva, lyginant su Hoola?

Sudejus greta dezutes, spalvos atrodo vienodos. Bet uztepus Hoola ir Sleek Countur ant odos, labai skiriasi spalvos. Hoola rusvo, graziai idegusios odos atspalvio, Sleek Countur daug intensyvesne spalva su raudono molio atspalviu blink.gif Siaip kiek skaiciau apie konturavimui skirtas rusvas pudras, jos turetu tureti pilksva atspalvi, bet sis Sleek countur neturi tokio... (Ikelsiu swatch'a abieju rytoj)
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 04 25, 12:56)

Nepaisant minusiukų tai mano mėgstamiausia ir dažniausiai naudojama paletė jau 2 mėn (šešėlių turiu ~200smile.gif

Oho, prisijungiu prie Gisanos noro drinks_cheers.gif biggrin.gif

O as toki klausima ne i tema turiu, kaip jus elgiates su tais kuriu galiojimas oficialiai pasibaiges, neoficialiai galioja ilgiau, bet va idomu kokia ta riba kada jau reikia mest lauk? As turiu vienus kuriu prisibijau naudot nes jie pas mane jau seniai (7 metai) taciau ir ismest gaila, taip ir stovi. blush2.gif


QUOTE(*Hazell @ 2014 04 28, 00:13)
Sudejus greta dezutes, spalvos atrodo vienodos. Bet uztepus Hoola ir Sleek Countur ant odos, labai skiriasi spalvos. Hoola rusvo, graziai idegusios odos atspalvio, Sleek Countur daug intensyvesne spalva su raudono molio atspalviu blink.gif Siaip kiek skaiciau apie konturavimui skirtas rusvas pudras, jos turetu tureti pilksva atspalvi, bet  sis Sleek countur neturi tokio... (Ikelsiu swatch'a abieju rytoj)

Swatchas butu idomu. 4u.gif Kalba eina apie sita palete ar ne? smile.gif
user posted image

Cia nr. 2

Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 04 28, 10:16)
O as toki klausima ne i tema turiu, kaip jus elgiates su tais kuriu galiojimas oficialiai pasibaiges, neoficialiai galioja ilgiau, bet va idomu kokia ta riba kada jau reikia mest lauk? As turiu vienus kuriu prisibijau naudot nes jie pas mane jau seniai (7 metai) taciau ir ismest gaila, taip ir stovi. blush2.gif

Visiem biriem ir presuotiem produktam galiojimo laikas toks dalykas...jei kvapas nepasikeitęs, tepasi taip pat - ir po 10metų galima naudoti. Jie nekaupia taip bakterijų, kaip skystos/kreminės priemonės. Galima papurkšti alkoholiu ir viskas.
Atsakyti