QUOTE(Hiver @ 2014 04 24, 11:02)
Del sitos pirkimo svarstau ir as.
Ir kaip spalvos gyvai, atitinka tokius swatchus?
Spalva wrapped up tikrai murzinai violetine ar labiau ruda?
Ir celebrate koks ant voku efektas? Is paziuros ji man blizgi violetine, ar ant voku nepavirsta i ruda?
O gal galetumet pasakyt kuo konkreciai skyresi nuo swatchu, kas jusu akimis pasirode kitaip?
Tos spalvos kuriu nenaudojat kuo nepatinka, jums konkreciai?
Turiu ir aš šią paletę
Nors šešėlių turiu tikrai daug, ši - viena mėgstamiausių. Pirmosios, šviesiausios (bow) jau tik kraščiukai likę, man ji puiki viso voko padengimui, tokia vos matoma, matinė, kreminė.
Tos matinės rožinės (pamper ir ribbon), tikrai pigmentuotos, galima išgauti ryškią spalvą, mano naudojamos gana retai, tik kai dažausi pilkais/juodais šešėliais. Blizgios rausvos (gateau ir organza) man ant akių tiesą pasakius beveik vienodos, tik viena gal su šiltu (oranžiniu), kita šaltu (rusvesniu, violetišesniu) atspaviu, jas naudoju gana dažnai, paryškinti voko viduriukui kai naudoju matines spalvas akies įgilinimui arba tiesiog padengiant visą voką. Atrodo tikrai subtiliai, nėra labai rožinės, intensyvios jei tepi ne taip riebiai.
The mail - šviesi rusva spalva, matinė, galima irgi dengti visą voką kaip pagrindą kitoms spalvoms arba dar maišau su tamsesnėmis norint kiek kitokį atspalvį išgauti.
Matinės Ruda (boxed) ir subtiliai violetinė (wrapped up) - mylimiausios, tiesiog puikios pigmentacijos matinės spalvos, labai gerai sklaidosi, puikiai tinka šešėliuojant akies gylį, kartais jas maišaus tarpusavyje arba į rudą dar įmaišau bronzinę (gift basket), o į violetinė blizgiąją violetinę (celebrate) norint sustiprinti atspalvį.
Pastaroji blizgi (Celebrate) man irgi labai patinka, nes puikios pigmentacijos, gana tamsi, su nuostabiu violetiniu perlamutru, kartais ją naudoju kaip pavedimą.
Blizgi pilka (Glitz) - šalto atspalvio, bet ne tokia blizgi kaip šioje nuotraukoje, tepant kukliau - gana subtili spalva, kurią galima puikiai paderinti su kitomis paletės spalvomis, tinka su rožinėmis arba tiesiog norint prigesinti kitų spalvų rudumą-violetinumą.
Juodas matinis šešėlis (noir) - idealus, nes super pigmentuotas, intensyvus, tikrai juodas be jokių nukrypimų, dažniausiai naudojamas kaip pavedimas, atrodo kaip pieštukas ant akių, puikiai sklaidosi, gerai laikosi.
Gal spalvos ir ne tokios intensyvios kaip šioje nuotraukoje, bet ne visada jų tokių ir norisi. Aš naudoju šešėlių pagrindą, šešėliai išsilaiko puikiai, visą dieną, nesubėga, pigmentacijos man tikrai pakanka, dar gerai, kad šešėliai nebyra, gana minkšti, neturi byrančių blizgių dalelių, patinka matinių ir satininių ir blizgių šešėlių santykis paletėje, gražiai dera tarpusavyje.