Įkraunama...
Įkraunama...

Gražūs parkai, dvarai, kitos žymios lankytinos

QUOTE(Saulašarė @ 2012 03 19, 00:40)
Šeštadienį apsilankėme Žeimių dvare, Jonavos r. Gražus dvaras, o jau laiptai  wub.gif

Sakykite, o viduje buvote, kas ten yra, muziejus?Kas dar ten yra? Gal turite nuotrauku is vidaus?
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2012 05 07, 04:34)
Sakykite, o viduje buvote, kas ten yra, muziejus?Kas dar ten yra? Gal turite nuotrauku is vidaus?

Į vidų pažvelgiau tik pro langelį, nieko ypatingo nesimatė - kaip suprantu ten vyksta remontas, tik kai kurios truputėlį aptvarkytos salės yra naudojamos renginiams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulašarė @ 2012 05 07, 00:16)
Į vidų pažvelgiau tik pro langelį, nieko ypatingo nesimatė - kaip suprantu ten vyksta remontas, tik kai kurios truputėlį aptvarkytos salės yra naudojamos renginiams  mirksiukas.gif

Žeimių dvaras privatus , todėl į vidų nelabai pateksite .
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 05 07, 09:34)
Žeimių dvaras privatus , todėl į vidų nelabai pateksite  .

Gaila...vien is isores apziureti nepakaktu,nes mano manymu, tikroji dvaro dvasia slypi viduje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2012 05 07, 19:51)
Gaila...vien is isores apziureti nepakaktu,nes mano manymu, tikroji dvaro dvasia slypi viduje. smile.gif

aš džiaugiuosi, kad nors ir iš išorės galima apžiūrėt, nes yra tokių dvarų, kurie aukščiausiom tvorom aptverti, tad nė arti neprieisi, apie vidų jau net nekalbu...
Atsakyti
QUOTE(Saulašarė @ 2012 05 07, 12:02)
aš džiaugiuosi, kad nors ir iš išorės galima apžiūrėt, nes yra tokių dvarų, kurie aukščiausiom tvorom aptverti, tad nė arti neprieisi, apie vidų jau net nekalbu...

Ka ir be pridursi...gaila,jog taip yra.Na bent is isores paziureti...
Atsakyti
QUOTE(Carmen @ 2004 04 06, 11:51)

2. Gudų giria ir joje išlike (nebe ilgam) tikrieji kaimai. (kaimo turizmo deka galima pagyventi vasara tokiam kaime).

kasnors kanors man apie tai gal gali pasakyti? g.gif parekomenduoti?
Papildyta:
QUOTE(Saulašarė @ 2012 05 07, 00:16)
Į vidų pažvelgiau tik pro langelį, nieko ypatingo nesimatė - kaip suprantu ten vyksta remontas, tik kai kurios truputėlį aptvarkytos salės yra naudojamos renginiams  mirksiukas.gif

grozybe blink.gif automobiliu nusigavote?
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 05 16, 00:09)
grozybe  blink.gif  automobiliu nusigavote?

taip, dvaro rūmai stovi Žeimių miestelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Žeimių miestelyje ne tik Žeimių dvaras, bet ir Bažnyčia labai graži
Atsakyti
QUOTE(Shoricel @ 2012 05 21, 15:54)
Žeimių miestelyje ne tik Žeimių dvaras, bet ir Bažnyčia labai graži

drinks_cheers.gif
user posted image
Atsakyti
Norėčiau patarimo kur galima būtų apsilankyti aplink Kauną,Kauno r.?
Atsakyti
Aplink Kauno marias apvažiuokit Info
Dar toliau Birštonas + Kilpų regioninis parkas Parko psl
Palei Nemuną pasroviui Raudondvario pilis, Kulautuva, Vilkija ir tada: Nuo seredžiaus iki Jurbarko ir kita upės pusė iki Zapyškio

Link Klaipėdos: nuo Ariogalos, Raseiniai, Lyduvėnai, Tytuvėnai, Kelmė, Kražiai, Varnių regioninis parkas, Telšiai, Plungė, Plateliai -Žemaitijos nac. parkas.
Žodžiu pilna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo herbas: 10 birželio 2012 - 19:18