Siandien ir mano mazgei sukakojo 3 menesiukai Bet ji pas mane Coliuke sveria tik 5,8 kg,bet ugis sakyciau netrumpas-65,5cm Cia kai paziurau,kokius dickius turit kilnoti,tai vaje vaje....O pacios maitinat,kad taip gerai auga ?
Maniske ir sestis nebando ,tik sukinejasi nuo nugaros ant sono ir baisiai kojom mataruojasi,spiriasi ir taip juda palikti viena ant lovos jau pavojinga Dar maziuke bando imti zaisliukus,su pakabintais virs jos zaidzia-tampo,kabinasi rankytem Maudynes kol kas -pats megstamiausias uzsiemimas(po nesiojimo ant ranku ). Labai daug ir garsiai sneka,o dar daugiau juokiasi ir sypsosi Vat kokia mano Coliuke
SVEIKUTES
maniskis Juodutis - Lukutis dar apsiversti ant šoniuko nemoka, tik viena karta jam pavyko tai padaryti. Ant pilvuko gerai guli tik kai ziuri telika, tik vat rankytės skiecia, o ne po saves laiko.
Kalbinamas labai bendrauja: šypsosi, juokiasi, bando mėgdžioti visaip statydamas lūpytes ir leisdamas garsą. Padavus rankas kimbasi, sėdasi ir iš karto nori stotis. Už pažastų laikomas kilnoja kojytes ir nori eiti, remiasi pilna pėda.
Taciau jam dar nelabai galima to daryti, jis toks stiprus, todel kad padidejes tonusas pas ji, tai vat vaikstom i masazus, nezinom kas bus toliau, nors pati jau no 8 menesiu pradeju vaikscioti, kai buvau maza.
maniskis Juodutis - Lukutis dar apsiversti ant šoniuko nemoka, tik viena karta jam pavyko tai padaryti. Ant pilvuko gerai guli tik kai ziuri telika, tik vat rankytės skiecia, o ne po saves laiko.
Kalbinamas labai bendrauja: šypsosi, juokiasi, bando mėgdžioti visaip statydamas lūpytes ir leisdamas garsą. Padavus rankas kimbasi, sėdasi ir iš karto nori stotis. Už pažastų laikomas kilnoja kojytes ir nori eiti, remiasi pilna pėda.
Taciau jam dar nelabai galima to daryti, jis toks stiprus, todel kad padidejes tonusas pas ji, tai vat vaikstom i masazus, nezinom kas bus toliau, nors pati jau no 8 menesiu pradeju vaikscioti, kai buvau maza.
Mes gime 2006 07 26
ir jau daug ka mokame, galvyte jau seniai gerai laikome, daug kalbame, zaidziame, sedeti norim jau nuo 2 men., labai pykstam jei gulimoj padeti laikoma, tai laikau pusiau gulomis. Tik padavus pirstus jei iskart sedasi ir tada net bando stotis , dar sportuojame lankome kudikiu mokyklele, kurioje jai labai patinka, labai gerai miegasi po jos
na zodziu gerai augame
ir jau daug ka mokame, galvyte jau seniai gerai laikome, daug kalbame, zaidziame, sedeti norim jau nuo 2 men., labai pykstam jei gulimoj padeti laikoma, tai laikau pusiau gulomis. Tik padavus pirstus jei iskart sedasi ir tada net bando stotis , dar sportuojame lankome kudikiu mokyklele, kurioje jai labai patinka, labai gerai miegasi po jos
na zodziu gerai augame
mano mažulei taip pat jau greit trys mėnesiukai. mokam labai daug: ilgai laikyti galvą su visa krutinyte iškeltas, kalba savo kalba a-gu-a-ga, u -ku, mėgiamiausi posakiai , labai juokiasi pakalbinta prieš kelias dienas išmoko krykštauti besijuokdama (ką nori gali užkrėsti toks juokas), padavus rankytes bando prisitraukti ir sėstis, gaudo žaisliukus, o pagavusi kiša į burmą (tiesa dažnai užsigauna) vartytis dar nemoka. Tiesa ūgis 63 svoris 6200g. tai štai mes kokios
svejkutes visos
mano gugutej ir jau truputy daugiau nej trys menesiai paguldyta ant pilvuko ilgaj islajko galvyte, kalbinama juokias, pati "sneka" labaj patinka pavajkslaj, tik pamato ir puola kalbint pradejo kist kumsciukus i burna,sejletis siajp labaj linksmute, gerute
sniega1, musu leliai gime ta pacia diena
mano gugutej ir jau truputy daugiau nej trys menesiai paguldyta ant pilvuko ilgaj islajko galvyte, kalbinama juokias, pati "sneka" labaj patinka pavajkslaj, tik pamato ir puola kalbint pradejo kist kumsciukus i burna,sejletis siajp labaj linksmute, gerute
sniega1, musu leliai gime ta pacia diena
Sveikutes mamutes,
Sniega1 ir Doviliuke, o maniskis gime liepos25 diena, tad vyresnis viena diena xixixiixi...... gime su labai ilgais ir garbanotais plaukuciais, daktaras galojo kad mergajte, kol visa vaika neistrauke , tai ir nusivyle , jam jau 3 men, o ash jau ji 2 kartus kirpau, plaukai graitai auga, nezinau koks jis butu jai ji nekirpciau...xaxaxa , taigi mano mulatukas auga ir sveikas kaip ridikas
Sniega1 ir Doviliuke, o maniskis gime liepos25 diena, tad vyresnis viena diena xixixiixi...... gime su labai ilgais ir garbanotais plaukuciais, daktaras galojo kad mergajte, kol visa vaika neistrauke , tai ir nusivyle , jam jau 3 men, o ash jau ji 2 kartus kirpau, plaukai graitai auga, nezinau koks jis butu jai ji nekirpciau...xaxaxa , taigi mano mulatukas auga ir sveikas kaip ridikas
Mano lialkia irgi 3 men, bet zaislu pati dar neima tik stebi ir kalbina juos, kai as rodau. Labai daug sypsosi, o karts nuo karto garsu juokiasi
kartais ir pasibara
o kumstukai yra patys skaniausi
paguldyta galvyte laiko gerai, kol nepavargsta
valgo MP ir kas menesi priauga po 1 kg
kartais ir pasibara
o kumstukai yra patys skaniausi
paguldyta galvyte laiko gerai, kol nepavargsta
valgo MP ir kas menesi priauga po 1 kg
Sveikutes,
mano mazutei 2.5 men, zaisliuku i rankytes dar kol kas neika, bet bendrauja su jais labai noriai Kalbina atsigulusi, manau kad bando paliesti.
Galva pakelia jau senokai, dabar jau net krutine pakelia rankytem atsiremusi. O jau kalba ir guguoja su mumis tai kaip uzsukta
Kumsciu si burnyte gruda jau senokai ir labai domisi aplinka, paguldyta pyksta, o kai nesioji stacia ant peties, tai pats laimingiausias vaikas
mano mazutei 2.5 men, zaisliuku i rankytes dar kol kas neika, bet bendrauja su jais labai noriai Kalbina atsigulusi, manau kad bando paliesti.
Galva pakelia jau senokai, dabar jau net krutine pakelia rankytem atsiremusi. O jau kalba ir guguoja su mumis tai kaip uzsukta
Kumsciu si burnyte gruda jau senokai ir labai domisi aplinka, paguldyta pyksta, o kai nesioji stacia ant peties, tai pats laimingiausias vaikas
Mums jau irgi 3 men.Galvyte laiko puikiai jau 1.5men.,labai nori sestis.Pasisuka ant sono,susiriecia ir kelias nu nemazai pasikelia,apie 10cm. Masazus ir pacios galit daryt.Antrajam vaikuciui darydavau ir as.Nuoga isrengdavau,istepdavau jonsons aliejum ir masazuodavau visa.Sitam suneliui nepasiseke,nes jau mamyte nelabai turi laiko,o ir labai pavargstu.{seima didele,daugiau darbu] Net maitinti nebeturiu jegu,daviau hip maisteli,bet jis alkanas kas pusvalandi.Nuo avizu nuoviro isbuna 2val.,bet beda nuo riebaus pienuko bert pradejo,bandysiu su liesu pienu ruost nuovira,gal nebers Kazi kada koseles jau galima duot
na mums jau trys menesiukai...mokam jau daug...galvyte laikom puikiai, del to problemu tikrai neturim...pries kelias dienas ismokome balsu juoktis...pati i rankytes zaisliuko nepaima, bet kai paduodi, laiko, ziuri, i burnyte kisasi, juokiasi...patinka labai maudytis...pasedeti...visur zvalgytis...aisku ir panesioti uzsimano, tai tenka pasidarbuoti...
daug kalba, guguoja, kokiu tik garsu neleidzia, net krykstaut ismoko, tai paspygauja namuose... ir zinoma kai paguldau ant nugarytes, tai ant soniuko pati apsivercia...jau baisu ir viena palikti ant lovos, kad nenusiverstu... kiekviena diena masazuojames, labai patinka, ypac buti nuogutei ir kai pakuteni, oj tada kaip juokiasi balseliu
daug kalba, guguoja, kokiu tik garsu neleidzia, net krykstaut ismoko, tai paspygauja namuose... ir zinoma kai paguldau ant nugarytes, tai ant soniuko pati apsivercia...jau baisu ir viena palikti ant lovos, kad nenusiverstu... kiekviena diena masazuojames, labai patinka, ypac buti nuogutei ir kai pakuteni, oj tada kaip juokiasi balseliu
mums 3,5 men, jau ismoko laikyt igalvyte aukstai iskleus, kai guli ant pilvuko. dar moka suktis pries laikrodzio rodykle paguldai istrizai lovos, po kiek laiko randi jau skersai. bet butinai sukas pries laikrodzio rodykle zaisliuka laiko, abijeoserankose po viena, perima is vienos rankytes i kita, jei pameta salia, pati sugeba sugraibyti ir vel paimti. daug sypsosi, kartais suspinga, bet balsu juokktis neiseina. juokais ieskom kur nuspaustas "mute", nu bet dar neradom, nes kai juokias, tai toks vaizdas, kad garsas isjungtas