Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

kaip smagu visas cia matyti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Kaip naktele?
TRUDEME, kaip tu? Gal maziuke ramesne buvo?
NEMIGA PIEVOJ, o kaip tavo maziuke?
As tai jau su kava sedziu prie kompo 000164.gif nes maziuke pavalge ir toliau miega, 12 val mum pas gydytoja.
Atsakyti
LABAS RYTAS, DRAUGUŽĖS 4u.gif
Kaip malonu naktį pamiegoti... wub.gif Mažoji kėlėsi tik du kartus - tikriausiai didžiuojasi įžengusi į trečią mėnesį mirksiukas.gif Viduriukų vis dar neturim. Kadangi ji linksma, gerai valgo ir normaliai naktį miegoji, šiandien dar palauksiu. Man, tiesą sakant, nuo tos įtampos, kad ji nesituština, [COLOR=orange]vidurius susuko[COLOR=yellow] blush2.gif
Šiandien bėgu pas stomatologę. Uh, kaip kavos norisi.. Gal mieste rasiu laiko ir pasigardžiuodama puodeliu kavos pasilepinsiu ax.gif
Kokią kavą mėgstate?
Nemiga pievoje, kaip tavo pupa?
Tamošiuke, ačiū už rūpestį 4u.gif
Geros dienos visoms ir iki 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
labas rytas ir as atsikraustau pas jus... ax.gif
kaip nuotaikytes,kas naujo...
Trudeme kaip smagu,kad isimiegojai ir taviske nuotaikoj... biggrin.gif sekmes pas stomatologa... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 20, 08:00)
labas rytas  4u.gif

labukas... hi.gif
kaip smagu,kad jau tike pabudusiu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 06, 13:27)
SOS
l g.gif abas,Kriste mes ne cia,reikia pratesti tema2menuo,kaip tu manai?

QUOTE(trudeme @ 2008 08 07, 14:21)
Be manęs nedrįskit kitur pabėgti.. bo man skaudės  blush2.gif Jei rimtai - pernelyg šauni kompanija, kad iširtų. Aš būsiu juoda, maža, bet nemiegosiu (labai patiko vienos mamos paskelbta sentencija apie sąžinę -
- Ar tu sąžinę turi?
- Ar tai tas, kur mažas, juodas ir dažniausiai miega?...)
Taip kad grįžtam į 2 mėnesį  blush2.gif
Už tai jums daug daug balionėlių  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikos 4u.gif

mergytės ar ne per anksti pabėgot? g.gif čia visos jau renaksi kam 3 mėn g.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif
griskit atgal...... cry.gif ten mums liudna be jusu labai.... cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 20, 09:07)
Labas rytas 4u.gif  Kaip naktele? 
TRUDEME, kaip tu? Gal maziuke ramesne buvo?
NEMIGA PIEVOJ, o kaip tavo maziuke?
As tai jau su kava sedziu prie kompo 000164.gif  nes maziuke pavalge ir toliau miega, 12 val mum pas gydytoja.

QUOTE(trudeme @ 2008 08 20, 09:40)
LABAS RYTAS, DRAUGUŽĖS  4u.gif

Nemiga pievoje, kaip tavo pupa?
Tamošiuke, ačiū už rūpestį  4u.gif
Geros dienos visoms ir iki  4u.gif

sveikutės 4u.gif
ačiū, kad rūpinatės, bet laikomės mes ne ką geriau, jaučiuos jau tokia pavargus pavargus, nerealus kantrybės išbandymas...
taip gera pamatyti tą vaikišką šypseną, girdėt gugavimą, bet, gaila, pas mus retai taip būna, dažniausiai verkiam arba klykiam....
rankos jau iki žemės nukaro, dar ir nugarą pradėjo skaudėt.
sunkiausia tai būna vakarais, kai, kad ir ką bedarytum, ką bebenadytum - vientisas ištisas klykimas verysad.gif
tos minutėlės, kai mažiukė pabūna ant lavinamojo kilimėlio ar šiaip paguli ramiai nuogaliukė - kaip kažkoks išganymas. jei ir to nebūtų, tai visai stogas pačiuožtų.
taip vis laukiu pagerėjimo, tik jo kaip nėr, kaip nėr, belieka dar didesne kantrybe apsišarvuoti..
uch...
dieną mažoji beveik nemiega arba tas miegas būna toks kaip kiškio: vos nustoji suptis ant kamuolio ar sugalvoji paguldyti, kaip mat pabunda.
o pabudus dar neteko taip, kad neverktų.

dėl to perėjimo į trečią mėnesį, manau, kažkas tiesiog apskritai apsiskaičiavo ir neteisingai pradėjo į temas eiti g.gif . mano supratimu, jei parašyta "pirmas mėnuo", vadinasi, eina ten mamytės, kurios turi vaikiukus nuo 0 iki 1 mėn, "antras mėnuo" - nuo 1iki2 mėn.
ar aš klystu?
juk pirmieji gyvenimo metai irgi yra nuo 0 iki 1, o ne nuo 1 iki 2
Atsakyti
SGT - gimdimas nerealus thumbup.gif blink.gif

galva skauda, mano vaikas miegalius pasidare thumbup.gif , sianakt keliausi ziureti ar kvepuoja, nes be garsu miegojo bigsmile.gif ir nevalge nakti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 20, 11:53)
galva skauda, mano vaikas miegalius pasidare  thumbup.gif , sianakt keliausi ziureti ar kvepuoja, nes be garsu miegojo bigsmile.gif ir nevalge nakti  bigsmile.gif

nesinervink biggrin.gif gera kai mazis ismiega visa nakti, as tai visai nagla, man jis per anksti kelias, 7.30 galetu iki kokiu 9 pamiegot bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti