kaip smagu visas cia matyti
Labas rytas Kaip naktele?
TRUDEME, kaip tu? Gal maziuke ramesne buvo?
NEMIGA PIEVOJ, o kaip tavo maziuke?
As tai jau su kava sedziu prie kompo nes maziuke pavalge ir toliau miega, 12 val mum pas gydytoja.
As tai jau su kava sedziu prie kompo nes maziuke pavalge ir toliau miega, 12 val mum pas gydytoja.
LABAS RYTAS, DRAUGUŽĖS
Kaip malonu naktį pamiegoti... Mažoji kėlėsi tik du kartus - tikriausiai didžiuojasi įžengusi į trečią mėnesį Viduriukų vis dar neturim. Kadangi ji linksma, gerai valgo ir normaliai naktį miegoji, šiandien dar palauksiu. Man, tiesą sakant, nuo tos įtampos, kad ji nesituština, [COLOR=orange]vidurius susuko[COLOR=yellow]
Šiandien bėgu pas stomatologę. Uh, kaip kavos norisi.. Gal mieste rasiu laiko ir pasigardžiuodama puodeliu kavos pasilepinsiu
Kokią kavą mėgstate?
Nemiga pievoje, kaip tavo pupa?
Tamošiuke, ačiū už rūpestį
Geros dienos visoms ir iki
Kaip malonu naktį pamiegoti... Mažoji kėlėsi tik du kartus - tikriausiai didžiuojasi įžengusi į trečią mėnesį Viduriukų vis dar neturim. Kadangi ji linksma, gerai valgo ir normaliai naktį miegoji, šiandien dar palauksiu. Man, tiesą sakant, nuo tos įtampos, kad ji nesituština, [COLOR=orange]vidurius susuko[COLOR=yellow]
Šiandien bėgu pas stomatologę. Uh, kaip kavos norisi.. Gal mieste rasiu laiko ir pasigardžiuodama puodeliu kavos pasilepinsiu
Kokią kavą mėgstate?
labas rytas
labas rytas ir as atsikraustau pas jus...
kaip nuotaikytes,kas naujo...
Trudeme kaip smagu,kad isimiegojai ir taviske nuotaikoj... sekmes pas stomatologa...
Papildyta:
labukas...
kaip smagu,kad jau tike pabudusiu...
kaip nuotaikytes,kas naujo...
Trudeme kaip smagu,kad isimiegojai ir taviske nuotaikoj... sekmes pas stomatologa...
Papildyta:
QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 20, 08:00)
labas rytas
labukas...
kaip smagu,kad jau tike pabudusiu...
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 06, 13:27)
QUOTE(trudeme @ 2008 08 07, 14:21)
Be manęs nedrįskit kitur pabėgti.. bo man skaudės Jei rimtai - pernelyg šauni kompanija, kad iširtų. Aš būsiu juoda, maža, bet nemiegosiu (labai patiko vienos mamos paskelbta sentencija apie sąžinę -
- Ar tu sąžinę turi?
- Ar tai tas, kur mažas, juodas ir dažniausiai miega?...)
Taip kad grįžtam į 2 mėnesį
Už tai jums daug daug balionėlių
- Ar tu sąžinę turi?
- Ar tai tas, kur mažas, juodas ir dažniausiai miega?...)
Taip kad grįžtam į 2 mėnesį
Už tai jums daug daug balionėlių
Sveikos
mergytės ar ne per anksti pabėgot? čia visos jau renaksi kam 3 mėn
griskit atgal...... ten mums liudna be jusu labai....
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 20, 09:07)
Labas rytas Kaip naktele?
QUOTE(trudeme @ 2008 08 20, 09:40)
LABAS RYTAS, DRAUGUŽĖS
sveikutės
ačiū, kad rūpinatės, bet laikomės mes ne ką geriau, jaučiuos jau tokia pavargus pavargus, nerealus kantrybės išbandymas...
taip gera pamatyti tą vaikišką šypseną, girdėt gugavimą, bet, gaila, pas mus retai taip būna, dažniausiai verkiam arba klykiam....
rankos jau iki žemės nukaro, dar ir nugarą pradėjo skaudėt.
sunkiausia tai būna vakarais, kai, kad ir ką bedarytum, ką bebenadytum - vientisas ištisas klykimas
tos minutėlės, kai mažiukė pabūna ant lavinamojo kilimėlio ar šiaip paguli ramiai nuogaliukė - kaip kažkoks išganymas. jei ir to nebūtų, tai visai stogas pačiuožtų.
taip vis laukiu pagerėjimo, tik jo kaip nėr, kaip nėr, belieka dar didesne kantrybe apsišarvuoti..
uch...
dieną mažoji beveik nemiega arba tas miegas būna toks kaip kiškio: vos nustoji suptis ant kamuolio ar sugalvoji paguldyti, kaip mat pabunda.
o pabudus dar neteko taip, kad neverktų.
dėl to perėjimo į trečią mėnesį, manau, kažkas tiesiog apskritai apsiskaičiavo ir neteisingai pradėjo į temas eiti . mano supratimu, jei parašyta "pirmas mėnuo", vadinasi, eina ten mamytės, kurios turi vaikiukus nuo 0 iki 1 mėn, "antras mėnuo" - nuo 1iki2 mėn.
ar aš klystu?
juk pirmieji gyvenimo metai irgi yra nuo 0 iki 1, o ne nuo 1 iki 2
SGT - gimdimas nerealus
galva skauda, mano vaikas miegalius pasidare , sianakt keliausi ziureti ar kvepuoja, nes be garsu miegojo ir nevalge nakti
galva skauda, mano vaikas miegalius pasidare , sianakt keliausi ziureti ar kvepuoja, nes be garsu miegojo ir nevalge nakti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 20, 11:53)
nesinervink gera kai mazis ismiega visa nakti, as tai visai nagla, man jis per anksti kelias, 7.30 galetu iki kokiu 9 pamiegot
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.