Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 06, 13:27)
SOS
l g.gif abas,Kriste mes ne cia,reikia pratesti tema2menuo,kaip tu manai?

jau abi pratesem wink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 08 06, 16:27)
jau abi pratesem wink.gif  lotuliukas.gif

Be manęs nedrįskit kitur pabėgti.. bo man skaudės blush2.gif Jei rimtai - pernelyg šauni kompanija, kad iširtų. Aš būsiu juoda, maža, bet nemiegosiu (labai patiko vienos mamos paskelbta sentencija apie sąžinę -
- Ar tu sąžinę turi?
- Ar tai tas, kur mažas, juodas ir dažniausiai miega?...)
Taip kad grįžtam į 2 mėnesį blush2.gif
Už tai jums daug daug balionėlių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mano mažiukės labai daug pasiekė per šį mėn. dėl ko esu labai laiminga .
jau daug daugiau juokiasi, ir abi su kita bendrauja, patinka kai brolis kalbina.
išimti visi įtvarai, ką turėjo viena rankytėj,dabar gali laisvai duotis po vežimuką ir lovytę. daug seilėjasi bet tikiuos, kad dar dantukai nesikala blink.gif
viena mergytė šiek tiek stipresnė, labai mėgsta stovėti, ir taip spiriasi kojytėm, nors dar daug neleidžiam.
Atsakyti
sveikos mamos, manajai irgi 3 menesiukai su puse..Mes jautruim du dantukus, mokam apsiversti ant pilvuko, valgom kosyte ir stipriai laikome galvyte....ar yra mamyciu jau duodanciu sultytes? blush2.gif g.gif
Atsakyti
labukas mamules, mano dukryte 3 men ir 1 sav. ugis 63 cm., 6.4 kg
Megrina labai stipri, labai daug bendrauja ir juokiasi, labai stipriai spiriasi, nori sestis. Diena miega mazai, po pusvalandi ar valanda, kokius 3 kartus per diena. nakti miega ramiai, naktim nevalgom. Siaip maisto atzvilgiu mergina labai islepus, jai misinukas neskanu, spjauna ir rekia. Tai verdu avizu ar ryziu klijukus ir tada dedu misinuka, labai skanu!!!!! smile.gif Siaip labai seilejasi, gal greit dantuku sulauksim. Jau pazista savus zmones, ypac mama wub.gif o sultytes jau po truputi duodu, perkui tas kur nuo 4 men ir skiedziu su vandenuku...labai skaniai geria, niekas nesidaro...
ka dar mamytes duodat paragaut savo maziukam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2008 08 14, 11:29)
labukas mamules, mano dukryte  3 men ir 1 sav. ugis 63 cm., 6.4 kg
Megrina labai stipri, labai daug bendrauja ir juokiasi, labai stipriai spiriasi, nori sestis. Diena miega mazai, po pusvalandi ar valanda, kokius 3 kartus per diena. nakti miega ramiai, naktim nevalgom. Siaip maisto atzvilgiu mergina labai islepus, jai misinukas neskanu, spjauna ir rekia. Tai verdu avizu ar ryziu klijukus ir tada dedu misinuka, labai skanu!!!!!  smile.gif Siaip labai seilejasi, gal greit dantuku sulauksim. Jau pazista savus zmones, ypac mama  wub.gif o sultytes jau po truputi duodu, perkui tas kur nuo 4 men ir skiedziu su vandenuku...labai skaniai geria, niekas nesidaro...
ka dar mamytes duodat paragaut savo maziukam?  g.gif

as jau duodu oboliuka ir banana blush2.gif ax.gif
Atsakyti
na laba diena, mamos, mums 3 menesiai ir virs 2 savaiciu
mes dar valgom tik pienuka. kas trecia mazdaug nakti ismiegam iki ryto smile.gif
labai labai nori sestis. gulimame vezime sunku paveziot, tik reikia labai prisiderinti, kada miegot nores. nes labai nori ziobsoti. geriausiai nesykleje vaikscioti smile.gif ir VISKA matyti. siaubingai seilejasi, viska kisa i burna ir ciulpia. verciasi, lengviau nuo pilvuko ant nugarytes. balsu juokiasi daznai, nesunku prajuokinti, ypac kai pamiegojes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaMac: 18 rugpjūčio 2008 - 21:09
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaunutia: 19 rugpjūčio 2008 - 10:07
4u.gif
Atsakyti
4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras
Kokie mieli matyti (kažkur mirksiukas.gif ) vardai wub.gif
Atsakyti