Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(Florra @ 2008 04 29, 09:33)
O ne per anksti primaitinimui? g.gif

As ir apie ta pati pagalvojau?Kad banana obuoliuka tai taip.Bet kad darzoves,mesyte? g.gif Gal tau daktare leido?
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Mums jau 3,5 menesiuko.Sveriame 7 kg. valgom misinuka. Ciulpiam savo kumsti, zaidziam su pakabintu lovyteje zaisliuku.Labai norim sedet, bet gydytoja neleidzia, sako pakenteti.labai laukiu, kada prades vartytis, bet dar nepanasu. g.gif Cia pasiskaiciau, kad jau daug maziuku vartosi, o mano dar ne.Idomu kada prades.Megstame demesi, sypsotis, net su nezymiu garseliu. smile.gif Miegam ramiai.Nuo 22 val.iki 6.30.Be prabudimu smile.gif
Atsakyti
Pasigirsim ir mes 4u.gif Mūsiškiui trys su puse, sveria netoli 8kg (o gal jau ir yra tiek), labai daug juokiasi, nemėgsta gulėt, isikibęs į pirštus iškart traukiasi sėstis o tada ir atsistoja- šito pasekmė- šypsena iki ausų biggrin.gif Stengiasi apsisukti ant pilvo ir jau beveik beveik išeina. Susibiesina kai nepavyksta atsisėst, apsiverst ir pan. lotuliukas.gif Naktį prabunda kas ~tris valandas, reikalauja papo. Bet 5 ryto, kaip žadintuvas- atsikelia ir reikalauja dėmesio. Rytais padėtas ant lavinimo kilimėlio spurda kaip vėjurkas kojom rankom ir juokiasi žiūrėdamas į žaisliukus virš jo biggrin.gif Daug šypsosi, o jau "šneka".... visas emocijas perteikia rolleyes.gif Labai liečia žaisliukus ir jau bando kištis į burną. Ant rankų bet kaip nepanešiosi, turi nešioti nugara į save, kad ir jis viską matytų, todėl įsikišu į vaikjuostę ir taip jį tampausi- tada ramiakas biggrin.gif Jam dar nepažystamoj vietoj labai daug dairosi, su susidomėjimu stebi atkišęs savo išsipūtusius žandus smile.gif . Tik nelabai suprantu, kodėl, bet kartais bemiegant ima labai staigiai verkti (rėkti) unsure.gif Čiki berniokas, tik kartais nusibosta su jo tampymu, bijau šitaip išsilepint, bet kad jam viskas taaaaaip įdomu stebėti aplink.... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Faustikas @ 2008 04 28, 15:01)
Mano ramioji-besisypsanti pupa jau visa savaite ir gal antra tikras zirzilia ir verkia net isteriskai, kai netelpa zaisliukai i burnyte. Vakar kazkaip isikiso mano pirsta i burnyte ir kad kramsnoti pakankamai stipriai pradejo...Toptelejo, kad gal jau dantukai nori lysti lauk??? 3.5 men. dar tik.  Seiles bega, nervinasi mergina, kai burna tuscia...Gal jau dantukus turesim, ka manot??

Aha, mūsiškis taip pat susibiesina kai netelpa žaisliukas į burną, ir seiles tik spėk gaudyt momentais (bet kai miega jos neteka), vis stebiu dantenas, nu ten tokie balti dryžiukai dantenose lyg ir matosi, tai irgi sakau, gal jau neužilgo ... g.gif Būna ir mano pirštą isikiša į burnytę, tai ojojoj kaip smarkiai ima dantenom kramsnoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesse @ 2008 04 29, 07:38)
Musu Kasparelis jau triju menesiu ir 9dienu, sveriam 8kg ir esam 67cm ugio.  gimem beveik 4kg.. valgom mamytes piena , geriam bananu sultis, valgom obuoliu,bananu,morku tyreles. bandom stipresnes pvz.: bulviu su morkyte trintu. pirktiniu su mesyte

blink.gif blink.gif blink.gif negi jums gydytoja nieko nesako, dar labai per anksti , juk rizikuojat savo vaiko sveikatyte g.gif

Mums jau 3 men ir 7 d lotuliukas.gif gimem labai maziukai, bet jau po 2 men prisivijom bendraamzius, per paskutini men priaugom tik 800 gr (6400gr) ir 2.5 cm (61.5 cm) . Zaidziam su zaisliukais, drasiai imam juos i rankas kisam i burnyte isragaujam, tada numetam ir ieskom kito. Vartomes tik nuo pilvo ant nugaros ir tai nedaznai, bandom jau ir nuo nugaros ant pilvo, bet vis dar neiseina schmoll.gif schmoll.gif tada l;abai pykstam.. Daug guguojam snekam sava kalba, ismokom jau spygauti ir krykstauti, o isgavus tokius garsus bando is naujo ir vel ir vel pakartoti hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif Pamacius savo atvaizda veidrodyje labai sypsomes ir kalbinam bigsmile.gif bandom sestis, daug rieciames, bet neleidziu daugiau kaip kaip minute sedeti, dar turim susitipreti... Naktimis miegam gerai, dazniausiai keliames i parycius . Jau duodu kartais puse sauskstelio pagremsto obuolio, bet ne kasdien.
Atsakyti
labas mamytes.Esu is Siauliu,auginu dukryte,jai jau 2.5men.Noreciau susipazinti su mamyte,kuri augina panasaus amziaus leliuka ir yra apie 40metu,butu gerai is pietinio.Lauksiu kada parasysit smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif , labai mane nustebino, atvirai pasakysiu, pasisakymas tos mamytės, kuri jau tokio amžiaus leliuka maitina mėsyte g.gif . Mano Marijui, jau taip pat 3 mėn ir 9 dienos. Viską darom tą patį ką ir jūs rašėt. Maitinau iki 3 mėnesių mišinuku Hipp 1, bet nuo tijų mėn pradėjau virti manų putrytę, iš karvės pieno. Uošviai pristato, iš nepažystamo niekada neimčiau schmoll.gif . Vaikas pasidarė gaug ramesnis, nors ir buvo ramus biggrin.gif , bet ilgiau pamiega, nes jam sočiau. Naktį einam miegot 21val ir keliamės 7ryto. O su mišinuku, išmiegodavo naktį visą, bet kiurksėdavo nuo kokiu 5 val . Ir pradedu po šaukštelį duot daržovių košytės trintos, banano ,bet kad mėsytę, tai man net tokia mintis nebuvo šovusi į galvą. Manau mama truputuką pasigyrė, arba sumaišė kiek jau laiko leliukui, gal jau 4 mėnesiukai biggrin.gif
Atsakyti
Mums 3 mėnesiai ir 1 diena - sveriam 7,3kg ir esam 66cm (gimėm 3,36kg ir 56cm). Labai mėgstam griaužti kumštelius, stebėti žaisliukus ir juos liesti. Vartomės ant šonų (neseniai tik pradėjom), išmokom išsitraukti žinduką, griebti viską kas pasitaiko ir kišti į burną. Patinka, kai jį nešioji ir jis viską mato, daug "kalba"- pats iš ryto pasižadina tėtį lotuliukas.gif Miegam naktį ramiai, 2-3 kartus valgom MP - užmiegam apie 8, keliamės 7. Savo lovytėje išmiega iki 5, o po to pas tėvelius. Patinka klausytis dulkių siurblio ir visų kitų aparatų, kurie garsiai dirba. Ir laukiam dantukų - jau mėnuo, kaip seilėmis "grindis plaunam". biggrin.gif
O primaitint neleido, nes ir taip kaskart priaugam po 1,5 kg, tik šį mėnesį 1kg.
Atsakyti
Mielos mamytes.Busiu gal grieztoka,bet vistiek pasakysiu.Nebegaliu iskentet. schmoll.gif Negi jus is tikruju augat,vartotes,zaidziat,miegat ir tt. kartu su vaikais?Kam sneket daugiskaita?Miegam,valgom,sveiki esam.Leiskit vaikam but asmenybem ir sakyt,ka jie daro,ko ismoko.Taigi vaikutis vartosi,zaidzia,auga,serga,valgo jau kose....
Kas nesutinka,tai jau jusu reikalas.Reikia visokiu nuomoniu.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2008 05 06, 22:02)
Mielos mamytes.Busiu gal grieztoka,bet vistiek pasakysiu.Nebegaliu iskentet. schmoll.gif  Negi jus is tikruju augat,vartotes,zaidziat,miegat ir tt. kartu su vaikais?Kam sneket daugiskaita?Miegam,valgom,sveiki esam.Leiskit vaikam but asmenybem ir sakyt,ka jie daro,ko ismoko.Taigi vaikutis vartosi,zaidzia,auga,serga,valgo jau kose....
Kas nesutinka,tai jau jusu reikalas.Reikia visokiu nuomoniu.

nail.gif nail.gif nail.gif nu nereikia nervintis. Iš dalies tu teisi - tai besivystanti asmenybė. Bet tokio amžiaus dar ištiesų viskas daroma kartusu mama . Tad kol mažojiasmenybė taps savarankiškesne, manau nieko blogo ir klaidingo sakyti ,,mes" didis.gif didis.gif didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2008 05 07, 12:49)
nail.gif  nail.gif  nail.gif nu nereikia nervintis. Iš dalies tu teisi - tai besivystanti asmenybė. Bet tokio amžiaus dar ištiesų viskas daroma kartusu mama . Tad kol mažojiasmenybė taps savarankiškesne, manau nieko blogo ir klaidingo sakyti ,,mes" didis.gif  didis.gif  didis.gif

Pupytukas as irgi sutinku su tavim drinks_cheers.gif
Iki puses metu leliukai save tapatina su mama. Ir jiems atrodo, kad jie yra mamos dalis, tai ir mamai taip pat atrodo blush2.gif
Ugtelejusius pyplius jau galima mokyti savarankiskumo rolleyes.gif
Atsakyti
Cia tik mano nuomone.Mano dukryte daro viska pati,ka turi pati daryti.O zaidziam tai jo mes abi kartu.Ai.Kiek zmoniu,tiek nuomoniu.Manau,kad kudikelis jau pilve asmenybe.Taip jis labai prisirises prie mamos.Ir ne iki puses metu,o dar ilgiau.Kai kuriem taip ir nepavyksta atsiristi.
Atsakyti
Sveikos, mano suneliui Davijui jau 3,5 men. Jis jau verčiasi nuo pilvuko ant nugarytes, žaidžia su žaisliukais, nori sėstis ir galvyte nulaiko pakelta. Kaip ir visi kūdikiai pirštukus dažniausiai laiko burnyteje, o ir žaisliukai visi atsiduria burnytėje. Man atrodo, kad jam jau ir dantukai tuoj pradės dygti. Yra labai judrus, paguldytas ant nugarytės spiriasi į priekį kojytėmis. Daug guguoja, šypsosi ir krykštauja. Mes taip pat nuo 1,5 mėn. lankom baseiną, lankėme ir mankstelę bei darėmės masažus. thumbup.gif Manau, kad visi šitie dalykai labai daug duoda tokiems mažyliams. Sėkmės. lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti