Pasigirsim ir mes
Mūsiškiui trys su puse, sveria netoli 8kg (o gal jau ir yra tiek), labai daug juokiasi, nemėgsta gulėt, isikibęs į pirštus iškart traukiasi sėstis o tada ir atsistoja- šito pasekmė- šypsena iki ausų
Stengiasi apsisukti ant pilvo ir jau beveik beveik išeina. Susibiesina kai nepavyksta atsisėst, apsiverst ir pan.
Naktį prabunda kas ~tris valandas, reikalauja papo. Bet 5 ryto, kaip žadintuvas- atsikelia ir reikalauja dėmesio. Rytais padėtas ant lavinimo kilimėlio spurda kaip vėjurkas kojom rankom ir juokiasi žiūrėdamas į žaisliukus virš jo
Daug šypsosi, o jau "šneka".... visas emocijas perteikia
Labai liečia žaisliukus ir jau bando kištis į burną. Ant rankų bet kaip nepanešiosi, turi nešioti nugara į save, kad ir jis viską matytų, todėl įsikišu į vaikjuostę ir taip jį tampausi- tada ramiakas
Jam dar nepažystamoj vietoj labai daug dairosi, su susidomėjimu stebi atkišęs savo išsipūtusius žandus
. Tik nelabai suprantu, kodėl, bet kartais bemiegant ima labai staigiai verkti (rėkti)
Čiki berniokas, tik kartais nusibosta su jo tampymu, bijau šitaip išsilepint, bet kad jam viskas taaaaaip įdomu stebėti aplink....
Papildyta:
QUOTE(Faustikas @ 2008 04 28, 15:01)
Mano ramioji-besisypsanti pupa jau visa savaite ir gal antra tikras zirzilia ir verkia net isteriskai, kai netelpa zaisliukai i burnyte. Vakar kazkaip isikiso mano pirsta i burnyte ir kad kramsnoti pakankamai stipriai pradejo...Toptelejo, kad gal jau dantukai nori lysti lauk??? 3.5 men. dar tik. Seiles bega, nervinasi mergina, kai burna tuscia...Gal jau dantukus turesim, ka manot??
Aha, mūsiškis taip pat susibiesina kai netelpa žaisliukas į burną, ir seiles tik spėk gaudyt momentais (bet kai miega jos neteka), vis stebiu dantenas, nu ten tokie balti dryžiukai dantenose lyg ir matosi, tai irgi sakau, gal jau neužilgo ...
Būna ir mano pirštą isikiša į burnytę, tai ojojoj kaip smarkiai ima dantenom kramsnoti