Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(laiminga mamytė @ 2008 04 23, 04:14)
Sveikos mamytės,
Mano dukrytei Jurmantei 3 mėnesiai ir 20 dienų. Kai buvo lygiai 3 mėnesiai svėrė 4,3 kg ir buvo 58cm ugio. Kiekviena mėnesi su nekantrumu laukiu apsilankymo pas gydytoją kai sužinosiu kiek priaugo svorio ir ugio. Šiandien ji kaip niekada daug krykštavo ir šnekėjo jai suprantama kalba  biggrin.gif Jau labai nori sėstis kai paguldžiusi paimu jai už rankų, net nebenori gulėti. Kartais leidžiu pasėdėti, bet dar neilgai, kad nesusikreiptų stuburiukas..
Mamytės, būkit malonios, parasykite ar galima tokio amžiaus vaikutį sodinti?

Labas,

Kiek aš domėjausi tai vaiko sodinti negalima, kol jis pats savarankiškai nepradeda sėdėti, nes gali iškrypti stuburiukas. Geriau palaikyti stačia. Aš dedu į nešynę ir nešioju. Mano vaikui taip irgi labai patinka tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif mum irgi jau 3 menesiukai vakar buvom pasisverti tai sveriam 6 kg. ir ugis 65 cm. per menesi paaugom 5 cm. ir tik 400 gr. daktare sake, kad mazai priaugom svorio tai po 2 savaiciu sake vel ateiti pasisverti.
Noreciau paklausti jusu kiek jusu mazyliai isvalgo misinuko mano tai 130 gr. ir tai nevisada, kartais palieka po 20-40 gramu.
Atsakyti
QUOTE(Ilmeriux @ 2008 04 25, 22:50)
Sveikos mamytes  smile.gif  mum irgi jau 3 menesiukai vakar buvom pasisverti tai sveriam 6 kg. ir ugis 65 cm. per menesi paaugom 5 cm. ir tik 400 gr. daktare sake, kad mazai priaugom svorio tai po 2 savaiciu sake vel ateiti pasisverti.
Noreciau paklausti jusu kiek jusu mazyliai isvalgo misinuko mano tai 130 gr. ir tai nevisada, kartais palieka po 20-40 gramu.

Mano mazutei ir 3men ir 2 dienos.Sveri 6300kg,62cm. Siaip turiu dar pieno,bet nevisada uztenka.Kai duodu misini,tai suvalgo apie 160 gr.Tai tavo labai mazai suvalgo.Bet gal daznai valgo? Tada po maziau ir reikia.
Beje,pastebejau,kad musu vaikai ta pacia diena gime smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 26 balandžio 2008 - 20:51
Labas mamytes!
Mums jau 3men. ir 12dienu.
Dar vis valgom MP. Miegam nuo 8 iki 6,ir keliasi karta per nakti pavalgyt. Labai daug juda,ir kojom ir rankytem, sneka visokiais garsais. Rankytes pastoviai burnytej.Ilgai paguli ant pilvuko, gerai laiko galvyte. Bando verstis, bet paciai dar neiseina.Siaip labai rami, jei su ja nebuni, ji pati save kalbina visokiais garsais. Jau islaiko rankytej lengvesnius zaisliukus. Labai megzta stebeti vaikus.
O sveriam 6.42kg, ugis 60cm.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2008 04 26, 22:49)
Mano mazutei ir 3men ir 2 dienos.Sveri 6300kg,62cm. Siaip turiu dar pieno,bet nevisada uztenka.Kai duodu misini,tai suvalgo apie 160 gr.Tai tavo labai mazai suvalgo.Bet gal daznai valgo? Tada po maziau ir reikia.
Beje,pastebejau,kad musu vaikai ta pacia diena gime  smile.gif

Tikrai ta pacia diena gimusios paneles biggrin.gif
O valgo maniske kas 3 val. diena, o nakti ismiega kazkur iki 7 val ryto, nezinau ka daryt, kad daugiau suvalgytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmeriux @ 2008 04 27, 16:46)
Tikrai ta pacia diena gimusios paneles  biggrin.gif
O valgo maniske kas 3 val. diena, o nakti ismiega kazkur iki 7 val ryto, nezinau ka daryt, kad daugiau suvalgytu  g.gif

Galiu papasakot,ka as dariau,kad daugiau suvalgytu.Iki 2men ir buvo nevalgi.Suvalgydavo vos 100ml.Vazinedavau lauke ilgai,kad praeitu 3,5-4val iki valgymo.Tada isbadejusi suslamsdavo vis daugiau ir daugiau.Nezinau kaip tavo mazulyte,bet mano lauke gali prabut istisas valandas alkana.Taip ir tempdavau.Na ant dietos tikrai nelaikiau.Tik bandziau nustatyt valgymo rezima.Tai dabar tvarkingai kas 3,5-4val valgo.Nakti miega nuo 10-11 iki 7. O beje.Ar bandei misinuka keist?Gal jai tas neskanus. smile.gif
Atsakyti
mano lauke irgi labai miega, bet man daktare sake maitint kas 3 val., kad svorio daugiau priaugtu tai as ilgiau ir nebunu, o misinuko nebandziau keisti gal tikrai reikes pabandyt g.gif
Atsakyti
Musu Lukui jau 3 men ir 10 dieneliu smile.gif Sveriam 6.2 kg ir esam 65 cm ugio!
Megstam sneket savo kalba, bet dar neguguojam. Nakti ismiegam nuo 21 arba 22 iki 6-7 ryto. Kartais keliasi pavalgyt viena karta kartais ne. Tai mamyte labai dziaugiasi, kad nereik keltis daznai. 4u.gif
Zaisliuku dar neima i rankutes, bet makaluoja makaluoja jomis ir kartais sugriebia netyciom tada i burnyte smile.gif
Megstam but ant pilviuko, tada stengiasi su kojom irtis i prieki, bet rankytes dar nepadeda tad ropot dar neiseina bigsmile.gif
Labai dziaugiames savo mazyliu wub.gif
Atsakyti
sako, kad gali jau taip buti, bet jums ar taip yra???

Mano ramioji-besisypsanti pupa jau visa savaite ir gal antra tikras zirzilia ir verkia net isteriskai, kai netelpa zaisliukai i burnyte. Vakar kazkaip isikiso mano pirsta i burnyte ir kad kramsnoti pakankamai stipriai pradejo...Toptelejo, kad gal jau dantukai nori lysti lauk??? 3.5 men. dar tik. Yra draugiu, kuriu vaikiukai 4 men apatinius dantukus igijo. Mano duktereciai 6men proga Du isdygo..O zentukui 9 men. dar nei vieno nera. Seiles bega, nervinasi mergina, kai burna tuscia...Gal jau dantukus turesim, ka manot??
Atsakyti
QUOTE(Faustikas @ 2008 04 28, 13:01)
sako, kad gali jau taip buti, bet jums ar taip yra???

Mano ramioji-besisypsanti pupa jau visa savaite ir gal antra tikras zirzilia ir verkia net isteriskai, kai netelpa zaisliukai i burnyte. Vakar kazkaip isikiso mano pirsta i burnyte ir kad kramsnoti pakankamai stipriai pradejo...Toptelejo, kad gal jau dantukai nori lysti lauk??? 3.5 men. dar tik. Yra draugiu, kuriu vaikiukai 4 men apatinius dantukus igijo. Mano duktereciai 6men proga Du isdygo..O zentukui 9 men. dar nei vieno nera. Seiles bega, nervinasi mergina, kai burna tuscia...Gal jau dantukus turesim, ka manot??

Jo visko gali buti. Mes dar neturim, bet pas mano pazistama 3 men. jau du apatiniai kandziai isdyge. O buna , kad ir gimsta su dantukais doh.gif Zinau ir toki atveji.
Atsakyti
Musu Kasparelis jau triju menesiu ir 9dienu, sveriam 8kg ir esam 67cm ugio. gimem beveik 4kg.. valgom mamytes piena , geriam bananu sultis, valgom obuoliu,bananu,morku tyreles. bandom stipresnes pvz.: bulviu su morkyte trintu. pirktiniu su mesyte . daug snekam savo kalba. guguojam, juokiames pasnekinti. rankytes burnoje irgi daznai atsidure,seiles bega.. iirgi apie dantis jau galvoju .. nes pabrinke jau dantenukes . smile.gif zaisliuku dar nelabai gaunasi suiimti , bet barskinti kabancius lb patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesse @ 2008 04 29, 08:38)
Musu Kasparelis jau triju menesiu ir 9dienu, sveriam 8kg ir esam 67cm ugio.  gimem beveik 4kg.. valgom mamytes piena , geriam bananu sultis, valgom obuoliu,bananu,morku tyreles. bandom stipresnes pvz.: bulviu su morkyte trintu. pirktiniu su mesyte .  daug snekam savo kalba. guguojam, juokiames pasnekinti.  rankytes burnoje irgi daznai atsidure,seiles bega.. iirgi apie dantis jau galvoju .. nes pabrinke jau dantenukes . smile.gif  zaisliuku dar nelabai gaunasi suiimti , bet barskinti kabancius lb patinka  thumbup.gif

O ne per anksti primaitinimui? g.gif
Atsakyti