Mano mazoji kaip ir visi leliukai,paguldyta ant pilvuko ilgai islaiko galvyte,o jei padedu zaisliuka priesais tai isviso ilgai isbuna...snekina ji,net seile nutysta..O jau garsu ivairove,kiekviena diena ka nors naujo isgirstu...
sveikos, mums už poros dienelių bus trys menesiukai. mes sverirm 7 kg, ūgis 63 cm. mokam labai gražiai juoktis, kikenti, gurguliuoti.galvyte jau laikom labai gerai, bandom atsisesti.na ir dar visokiu gudrybiu pasireiškenčių mūsų amžiuje
sveikos..na manoji Oliviai jau irgi yra trys menesiukai, taciau tingi laikyti galvyte, kai guli ant pilvuko, taciau kai guli man ant pilvo laiko kuo puikiausiai.) na kasdien vis dazniau guldau ant pilvo, tik kad jai nelabai patinka nes ima nervintis na bet vistiek tikiuosi kad susitvarkys si problemele
mano,zuikis,jau taip pat l.tvirtas ir zvalus.dienomis visai mazai bemiega,istisa nakti miega jau lazlur nuo 2men.guguoja jau kaip reikalas,megsta bendrauti,nenori buti vienas(isskyrus tada kai vyksta rankos tiriamieji darbai)barskina zisliukus,ciumpa jau juos.megsta buti nesiojamas ant ranku,jei paguldai i lovyte ar ant ranku-buna baisus skandalas.rieciasi,bando sestis,net melynyoja is pastangu,bet dar sunku.galvyte nulaiko gerai,kartais susvirduliuoja,paguldytas taip pat gerai nulaiko.pries dvi dienas jau juokesi balsu,nes ta pati dare mama.
jau didelis vyras budamas 3men.ir sav.svere 7kg.ugis 65cm..
jau didelis vyras budamas 3men.ir sav.svere 7kg.ugis 65cm..
Ir mes nutarėm prisijungti ir pasidžiaugti savo pasiekimais.Mums šiandien 3 mėn ir 3 d. Sveriam 8,400 gr. ir esam 67 cm. ūgio. Mes mokame:daug šypsotis ir juoktis balsu, daug guguojam , siekiame ir barškiname žaisliukus.Mėgstamiausias šiuo metu žaislas-savos rankytės. Labai mėgstame gulėti ant pilvo ir viską aplink stebėti . labai norim sėstis ir visai neblogai išeina, bet neleidžiame, nes per anksti. Dieną dar daug miegame ir leidžia mamai nudirbti daug darbų. Naktį išmiegame apie 6-7 val. Valgom tik MP. Visi labai džiaugiamės savo mažuoju ir kasdien laukiame vis nauju pasiekimų.
mano mažajai jau irgi trys mėnesiukai, ir ji puikiai laiko galvytę gulėdama ant pilvo, labai nori sėstis - riečiasi net gulėdama viena, jau nekalbu apie tai kas darosi kai kur nors įsikimba. Taip pat jau moka pati vartytis - ir nuo pilvo ant nugaros apsiverčia, ir atvirkščiai Taip kad vienos ant lovos jau nebepaliksi
Mano maziukui jau 2 men ir dvi savaites. "Sneka" vos ne sakiniais , guledama sanr pilvuko ilgai laiko galvyte ir sukiodamas zvalgosi, nuo pilvuko verciasi ant nugalytes, o nuo nugarytes ant sono apsivercia. Rankytemis siekia zaisliuku, tik jos dar nelabai klauso, uztat taip isikimba, kad siek tiek issilaiko "pakibes" ant tecio nyksciu (o sveria jau 6,5 kg). Labai megsta maudytis dideleje vonioje ir jau bando kojytemis teliuskuotis lyg plaukdamas. Stiprus vyrukas auga
mano mazyliui jau 3 menesiai ir diena!musu pasiekimai:
garsiai sypsomes,zaidizam su zaisliukais,sekam viskas kas spalvota,
miegam 7-8valandas,valgom kas 4 valandas
garsiai rekaujam,zaidiziam su teveliai,sypsomes kai skambina mociute is lietuvos ,reikalaujam demesio garsiai ir daug kitu pasiekimu
bet svarbiausia,kad mes ji mylim
garsiai sypsomes,zaidizam su zaisliukais,sekam viskas kas spalvota,
miegam 7-8valandas,valgom kas 4 valandas
garsiai rekaujam,zaidiziam su teveliai,sypsomes kai skambina mociute is lietuvos ,reikalaujam demesio garsiai ir daug kitu pasiekimu
bet svarbiausia,kad mes ji mylim
Suneliui sia savaite irgi 3 menesiukai.
Jis moka:
Gulint ant nugaros ilgai lakyti galvyte
Verstis nuo nugaros ant pilvuko, nuo vieno sono ant kito.
Labai inirtingai bando sestis, ypac kai as, atseit nematau, nes neleidziu.
Gugoja, dainoja, kaip papugele atkartoja mano kalbinimus, net su ta pacia intonacija
Labai, labai daug sypsosi
Laiko paduotus zaislikus, bet pats dar nelabai ju siekia
Miegoti eina 22 val. ismiega iki 3, kartai iki 5 val. Poto uzvalgo ir iki 10 ryto nuluzta.
Labai miegsta maudytis, kai reikia lipt is vonios priesinasi.
Neseniai atrado savo rankytes, dabar vislaik glosto sau galvyte, trina akytes, ciulpia kumstukus, net soskes nereikia.
Siaip labai ramus ir linksmas vaikelis
Jis moka:
Gulint ant nugaros ilgai lakyti galvyte
Verstis nuo nugaros ant pilvuko, nuo vieno sono ant kito.
Labai inirtingai bando sestis, ypac kai as, atseit nematau, nes neleidziu.
Gugoja, dainoja, kaip papugele atkartoja mano kalbinimus, net su ta pacia intonacija
Labai, labai daug sypsosi
Laiko paduotus zaislikus, bet pats dar nelabai ju siekia
Miegoti eina 22 val. ismiega iki 3, kartai iki 5 val. Poto uzvalgo ir iki 10 ryto nuluzta.
Labai miegsta maudytis, kai reikia lipt is vonios priesinasi.
Neseniai atrado savo rankytes, dabar vislaik glosto sau galvyte, trina akytes, ciulpia kumstukus, net soskes nereikia.
Siaip labai ramus ir linksmas vaikelis
Greitai ir mano zuikiui puikiui bus trys mėnesiai. o mokam jau daug ką Galvytę laiko kuo puikiausiai, nuo pilvo apsiverčia ant nugaros, nuo nugaros ant šono ir atvirkščiai, siekia žaisliuku, pagavęs barškina (kartais sau per veidą), o jau šypsenų šypsenų mamai net širdis apsąla, pradėjo juoktis balsu, jei seku pasaką tai antrina iš paskos, rankytėm pasiglosto galvą, burnoj paieško dantukų, bando suvesti rankeles i krūvą bet sunkiai sekasi žiūrėdamas i veidrodi bando save kalbinti laikomas ant rankų lenkiasi i tąą pusę kur kas nors idomaus . ir naujas išmoktas dalykas tai spjauti seiles. Žodžiu augam tvirtėjam Valgo tik MP, ir gana dažnai kas 1,5 val. Dienom jau pradėjo miegot bent po 2 val. Jei važinėjam lauke tai nemiega o stebi aplinką. Žodžiu tikras zuikis puikis
Paskaiciau cia ir issigandau, maniskis irgi jau triju menesiu o nuo nugaros ant pilvuko nesivercia kaip ir ant soniuko... Gal kas negerai? Siaip galvyte laiko nuo menesio tik prilaikyti reikedavo. Labai stipriai rieciasi. Isriecia nugaryte kai pampersus keiciu. Pradejo jau "sneketi" Kartais gaunasi mama, kartais mamam. O siaip labai ini9rtingai priesinasi tam kas nepatinka su zodeliu ne. Balsu juoktis pradejo irgi senokai dar dvieju menesiu neturejo. Aplinka labai domisi patinka kai nesioji po namus. pries savaite ismoko spiegti, tai namie dabar spygavimai nesibaigia:) O kai isspiegti nepavyksta labai pykti pradeda...