Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

mano virukui 3men ir savaite,bet dar nsiseilioja nesuprantu kodel.zaislus tai ne rankytem bet ir kojytem spardo.
Atsakyti
dukrytė jau po truputį mėgina verstis ant šonelio.
rankytėje nulaiko jau sunkesnius žasiliukus; labai intensyviai bando juos suimti abiem rankytėm ir paėmus susikišti į burnytę;
labai daug "kalba" biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki mamytes, o mums jau 3 men ir 1 savaitele.
Kai buvo mums 3 menesiai tai mes buvom tokie: sverem 6,700kg ir buvom 63cm. Mano berniukas labai ramus ir linksmas, pradejo duoti mums miegot visa nakti neprabusdamas tik prieš savaite, ir valgom mes dabar kas 5 val. Barkstuka paima pats, megsta savo minksta zuiki patampit uz ausu, buna kad ir piksta ant jo, tai tada pamusa truputi blush2.gif Ir jis pas mus labai geras pasnekovas, pastoviai kalba agugu, buuuu, alulu, ir taip toliau... biggrin.gif Kai kanors paklasi butinai ka nors atsakis.
Ir dar vis nori man padet palaikyti jam buteliuka.
Ir duoda teveliams pailset kai draugai ateina, ta prasme kad ji galima viena su zaisliukais palikt, jis nepraso daug demesio. Gali guleti ir zaisti sau vienas. Zinau pasiseke.
LINKIU AUGTI SVEIKEMS IR GEREMS 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes

Mums siandien lygiai 3 menesiai, tai kas su gimimo diena mus.
Bet pasiskaitau čia apie vaikučius, tai tokie visi geruliai, daug visko moka. Maniške sveria tik 5,8kg, ūgis 60 cm, nors gimė 52 cm, 3,460 kg. Bet dabar kaz kaip tai svoris nelabai auga, ypač kai liginu su savo pirmu vaikeliu, tai ten buvo gerulis keckas, o šita bus BALERINA, matyt. Žaisliukų į rankytes pačios neimam, nebent, kai mama paduoda, tada jau barškinam, nuo nugaritės ant pilvo irgi nemokam apsiverst, tik atvirkščiai, bet ten turbut netyčia gaunasi. Karusėlė irgi labai greitai pabosta.

Šiap, geriausias žaisliukas tai rankytės burnoje, bet jau seilinames, gal dantukai greitai pasirodys, nes nespėju drabužių keisti, visos rankobės nuo pečių slapios buna. O geriausiai laiko leidimas ant mamos rankų.

Tiesa, @@vandeniuke@@, su gimimo diena ir Jus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 21 vasario 2008 - 09:50
QUOTE(Inočka @ 2008 02 21, 09:48)
Sveikos mamytes

Mums siandien lygiai 3 menesiai, tai kas su gimimo diena mus.
Bet pasiskaitau čia apie vaikučius, tai tokie visi geruliai, daug visko moka. Maniške sveria tik 5,8kg, ūgis 60 cm, nors gimė 52 cm, 3,460 kg. Bet dabar kaz kaip tai svoris nelabai auga, ypač kai liginu su savo pirmu vaikeliu, tai ten buvo gerulis keckas, o šita bus BALERINA, matyt. Žaisliukų į rankytes pačios neimam, nebent, kai mama paduoda, tada jau barškinam, nuo nugaritės ant pilvo irgi nemokam apsiverst, tik atvirkščiai, bet ten turbut netyčia gaunasi. Karusėlė irgi labai greitai pabosta.

Šiap, geriausias žaisliukas tai rankytės burnoje, bet jau seilinames, gal dantukai greitai pasirodys, nes nespėju drabužių keisti, visos rankobės nuo pečių slapios buna. O geriausiai laiko leidimas ant mamos rankų.

Sveikutės 4u.gif
Toks jausmas,kad apie mano mažutę rašai mirksiukas.gif Tik mes mažesnė s ir šiek tik ilgesnės biggrin.gif Pasiekimai mūsų lygiai tokie patys, pati žaisliukų nepasiima, jei paduodu laiko, bando kartais ir į burnytę susikišt, o dėl rankyčių burnytės , tai jau net nežinau kaip su tuo kovot doh.gif Tikra seiliūzė tongue.gif Vartytis nuo nugarytės ant pilvp pai dar nemoka, bet ant šono apsiversti tai sugeba biggrin.gif , paskutiniu metu labai riečiasi, kai ant rankų laikau, gal mankštinasi taip ruošdamasi sėdėjimui ax.gif
O jau kaip kalbėti patinka, būtinas akių kontaktas, tad viskoiausių garsų skleidžia ir aišku būtina su ja paukščiukų kalba kalbeti, tad aji bando pamėgdžioti smile.gif
Atsakyti
As galvojau, kad mano berniukas taip kumstukus kisa ir nerealiai seiliojasi del to, kad soskes neima, bet pasirodo tai normalu, dauguma taip daro smile.gif
mano zmogeliukui 2.5men.jau paima zaisliuka lengvesni i rankyte, bet ne visada samoningai, guguoja ir laaabai daug sypsosi, o taip pat kai pabosta ar siaip nelabai nori guleti apsisuka nuo pilvuko ant nugarytes.dar siandien pradejo i barskuti su rankytem duoti, kad tas barskina, tai vaikui linksma, bet tie judesiai tokie jau nekordinuoti smile.gif tongue.gif tiesa, kazkaip balsiukas stipreti pradejo kai rekia smile.gif
laukiu 3men, nes idomu kiek priaugo-labai greitai tuos rubelius isauga smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif . Dukryte jau 2 savaites kaip bando juokingai riestis (guledama lygioj pozicijoj) lyg sesdama tongue.gif . Ir taip daug tookiu atsilenkimu per dienele padaro, kad jau pilvo presas tuoj isryskes lotuliukas.gif . O siaip tai jau irgi kokios 2 sav., kai paguldyta ant pilvuko bando tipo sliauzti keldama ruryte ir spirdamasi su kojytem (be pagalbos), tik virsta ant galvytes aisku, nes nemoka perkelti rankyciu, tada uzpyksta, bet ir vel bando ax.gif . Dar verciasi ant desinio sonuko smile.gif. Aisku - ciulpija rankytes ir bando kistis zaisliukus i burnyte tik nelabai pataiko tada irgi pyksta bigsmile.gif
Atsakyti
labukas mums jau 3 menesiukai ir 3 savaiteles.mano mazule jau tvirtai galvyte laiko,labai rieciasi noredama atsisesti ir baisiai pyksta kai bandau atversti atgal,per maza dar.o pirma karta su garsu nusijuoke po maudyniu, kuomet sausinau kakliuka.tada mums buvo 3 menesiukai buvau be galo laiminga.megstamiausias uzsiemimas turbut kaip ir daugelio kistis rankyte i burnyte neperseniausiai ir kramtuka pradejo kisti i burnyte. smile.gif
Atsakyti
Kazkaip nesuprantu g.gif g.gif g.gif Musu dukrytei tik 3 men., o sesele sake daryti pratimus: padeti vartytis ir sodinti keliant delnukais isikibus i pirstus. Ar ne per anksti sodinti? blink.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Mano mazajai 3 men. bus uz keliu dieneliu. Sveria apie 7 kg smile.gif Kleckute. Ir labai stipri. Kai ant ranku migdau, tai alkunemis apkumsciuoja mane kaip didele smile.gif
Galvyte laiko stipriai. Tik dabar pritingi ja kelti, - kai ant pilvo paguldau, tai iskart kumstukus pradeda ciulpti. O kai jos rankutes patraukiu, supyksta.

Naktimis vis dar keliasi pora kartu. Jei bandau nemaitinti, labai pyksta ir isbudina ne tik mus, bet ir visus kaimynus.

O siaip labiausia mazajai patinka, kai buna sveciu, arba kai mes isvaziuojam i svecius. Tuomet dairosi, "bendrauja". Tai visi tik ir sako, kad fantastiskas vaikas! Nors, kai mudvi bunam dviese, tai mane jin gerokai "pasokdina" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapke @ 2008 02 26, 16:29)
Kazkaip nesuprantu  g.gif  g.gif  g.gif Musu dukrytei tik 3 men., o sesele sake daryti pratimus: padeti vartytis ir sodinti keliant delnukais isikibus i pirstus. Ar ne per anksti sodinti?  blink.gif

maniškei irgi ryt bus trys mėnesiai, daromės masažus, tai masažistė irgi moko mažylę vartytis, kabintis už pirštų ir ją sodina
Atsakyti