Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 02 09, 10:35)
dar mamyciu noreciau paklausti! 21diena mums bus 3 menesiai. Bet zaisliuka sunkiai islaiko, kai idedu i rankyte laiko, kazin musu raida neatsilieka? nerimauju as net. unsure.gif

Mums neurologe pasake, kad visai neturim griebimo reflekso. Na ir tikrai, mano mazyte nelabai domisi zaisliukais, nebando ju imti i rankas. Kai idedu - laiko, bet dziaugsmo jai jokio tai neteikia. Pradejom dabar mokytis siekti rankomis daiktu. Bet nemanau, kad reikia labai nerimauti, jei vaikiukas zvalus, guvus, linksmas. Tikrai ismoks, kai ateis jo laikas. thumbup.gif
Atsakyti
aišku, kad išmoks. aš kartais pažiūriu ar moką ką - nemoka ir nebekankinu. o po keletos dienų žiūriu nustebus, kad jau moka blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
dekui vosoms uz patarimus. Bet mazoji jau pradeda dometis pati zaisliukais, visr lovytes kabantis zaisliukas darosi jau idomus.bando ji paimti i rankutes. O kai zailiuka turi rankytes jau bando ziurineti. Gal as per daug sunerimau, bet pirmas vaikas gal del to taip jautriai reaguoju. bigsmile.gif
Atsakyti
Ko gero visos pirmakartės mamytes dėl visko nerimauja - tai normalu. Aš irgi dėl daugelio dalykų nerimauju ax.gif
Mūsų mažylei per Valentino diena bus 3 mėn, tai dar svorio ir ūgio net nežinau blush2.gif Kai nueisim pas pediatrę sužinosim.
O šiaip žaisliukus išlaiko rankutej, kai juops įspraudi, pamojuoja jais, kikena taip be garso, kad net springčioja. Mūsų mergaitės rankyčių tonusas per didelis raumeniukuose, tai po masažų ir mankštų tikimės, kad atgniauš delniukus ir labiau tyrynės žaislus pati.
Ant pilvo oi kaip nemegsta gulėti sad.gif Galvytę tai kelia, bet ir tuojau pradeda verkti verysad.gif Todel visi gydytojai čia mus gasdina, bet niekas nieko konkretaus neįtarinėja. Turėtų tam dalykui irgi mankštos pagelbėt, labai tikiuosi...
Bet be viso šito, mūsų mažiukė labai linksma, pleputė, labiausiai mėgsta maudytis ir eiti i lauką bigsmile.gif
Atsakyti
Papalike, musu vaikuciai gime ta pacia diena thumbup.gif tad per Valentino diena ir mes dziaugsimes sulauke 3 men.
Mano mazius tai zaisliuku dar nesiekia, bet su jais kalbasi tongue.gif Bandziau iduoti i rankyte, tai trumpai palaiko. Galvyte laiko visai neblogai, kai guli ant pilvuko-irgi aukstai kelia, jau ir krutine pakelia. Tik akd va ziuri labiau i viena sona g.gif Bet neurologe siandien apziurejo, lyg ir nera kreivo kakliuko, bet liepe stebeti.
Vat dar siandien sakau "pasimokysim" vartytis smile.gif, tai ka jus manot - paguldziau ant pilvuko, o jis tik sast ir guli jau ant nugaros lotuliukas.gif Man akys ant kaktos issoko bigsmile.gif Na, nuo nugaros ant pilvuko dar nemoka, bet gal jau ant sofos nepalikinesiu, nes nezinia, kada ims ir ismoks mirksiukas.gif
Vandenuka irgi myli, tai pradejom vaikscioti i baseina, oi kaip duoda kojom rankom rolleyes.gif
Atsakyti
Na dukryte galvyte tai nulaiko kai guli ant pilvuko, bando persiversti bet sunkiai dar. O zaisliuka siandien laikiau, tai bando jau imti bet dar taip nevalingai, ir kumstukus taip suspaudzia kad o joj joj. pamazu visko ismoksim ir mes, kai bus 3 menesiai gal jau laikysim tvirtai zaisliukus be mamos pagalbos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulia77 @ 2008 02 11, 18:46)
Papalike,
Vandenuka irgi myli, tai pradejom vaikscioti i baseina, oi kaip duoda kojom rankom  rolleyes.gif

O kur einat i baseina? Ir kaip yra su vaikuciu ausytem, ten gal kokiu specialiu kepuraiciu reikia? 4u.gif
Atsakyti
Vaidulia77,
musu vaikuciai gime ta pacia diena thumbup.gif tad per Valentino diena ir mes dziaugsimes sulauke 3 men.

drinks_cheers.gif saunumelis
Atsakyti
QUOTE(Agba @ 2008 02 12, 09:18)
O kur einat i baseina? Ir kaip yra su vaikuciu ausytem, ten gal kokiu specialiu kepuraiciu reikia? 4u.gif

einam i antakalnio vaiu baseina. ausyciu niekaip ypatingai nesaugau, juk vaikas taskosi, duodasi. paskui tik svarbu gerai issluostyti, ir as dar su tuo soecialiu ausu krapstuku isvalau (toks sustorejantis). kepuraiciu nereikkia, tik reikia plaukymo kelnaiciu arba maudymosi sauskelniu.
Atsakyti
Mano vyrui pipirui jau 3 men ir penkios dienos.
didziausias pasiekimas plati sypsena ir krizenimas,kartais net kai valgo.
pamates mamos kruti vaikas visu kunu dziaugias ir juokias.Valgydamas kalba ir juokias.
sveriam 7.2kg ir esam 62cm ugio.
pilvo dieguliukaio pasitaiko jau retai, bet jei ka mums padeda sab simplex.
aplinka apziuri smalsiai,idomu kas edasi akvariume ir kas per zveris yra suo kuris salia miega.
ant pilvuko buna ilgai pakeles galva. tokioj padety vaikas ir bendrauja.o ir apsiverst ant soniuko jam nera sunku. tik vat vis dar rankytem zaislu neapziurineja.viska ragauja, bet i daiktus kuriuos laiko rankoj vis dar neziuri.
apetitu nesiskundzia,valgo daug vis dar kas 2 val:) MP.

Atsakyti
sveikutes,mano mazytei trys menesiai ir dvi savaites..galvyte sakyciau laiko neblogai,ant sonu irgi verciasi thumbup.gif taciau kojyciu nesiekia,zaisliukus laiko mirksiukas.gif ir smarkiai bando keltis kai paduodu rankas..
Atsakyti
mums jau tuoj tuooj bus keturi menesiukai, o treciajame ismokome vartyris, bet tik nuo pilvuko ant nugarytes, o nuo nugarytes tik ant sonuko thumbup.gif ziurek nuo vieno sono ant kito keliauja tongue.gif
seiles kaip ir visu teka upeliais, ir burnyte visada kazko pilna, tai kumstukas, tai merliukas, tai tecio ar mamos pirsta pasigauna lotuliukas.gif pradedam po truputeli balsu juoktis, labai jau viskas juokinga buna ryte atsikelus lotuliukas.gif
miegucio einam apie 22:30 o keliames apie 10, bet kol kas dar ir dabar miega, atsikelia du kartaus pavalgyti ir toliau pucia. Valgo tik MP.
Atsakyti