sveikos
mes esam 7,3 kg ir 70 cm, vienu žodžiu sabonio kulšis per savo ilgį net leliukiško putlumo neturim
pasiekimai:
1. galvyyę laiko tvirtai nuo 1,5 mėn
2 paguldytas ant pilvuko išlaiko galvytę ir pakeltus petukus nuo 2 mėn ir 2d
3šiuo metu kumštis svarbiausias ir visas į burną
4. labai didelis seilėtekis, pučua burbulus
5. jau tvirtai laiko žaisliukus ir jų siekia
6. juokiasi jau po truputį su garsu
7.kažko paliko didelis zirzlius naktį pradėjo sunkiau miegot (anot gydytojo dantys), nors išmiegodavo nuo 24 iki 8. ir šiaip sunku "nulaužt" nakties miegeliui
8 vonioj pradėjo kelt bangas
9 viską įdėmiai stebi, nori būti nešiojamas, nemėgsta ilgam būti vienoj pozicijoj
10 pasebėjau, kai nori valgyt sako ge valgom kas 4 val 5 kartus į dieną
anot gydytojo turėsiu saviškį primaitinėt nuo 4 mėn, nes pagal viską esam kaip 5 mėn kūdikis
QUOTE(aistuzele @ 2008 02 01, 15:04)
sveikos
mes esam 7,3 kg ir 70 cm, vienu žodžiu sabonio kulšis per savo ilgį net leliukiško putlumo neturim
pasiekimai:
7.kažko paliko didelis zirzlius naktį pradėjo sunkiau miegot (anot gydytojo dantys), nors išmiegodavo nuo 24 iki 8. ir šiaip sunku "nulaužt" nakties miegeliui
9 viską įdėmiai stebi, nori būti nešiojamas, nemėgsta ilgam būti vienoj pozicijoj
anot gydytojo turėsiu saviškį primaitinėt nuo 4 mėn, nes pagal viską esam kaip 5 mėn kūdikis
pasiekimai:
Oho, dickis berniukas. Busimas krepsininkas Aukit graziai
QUOTE(rence25 @ 2008 02 01, 14:07)
Oho, dickis berniukas. Busimas krepsininkas Aukit graziai
jums to pačio linkiu
Mums 3 mėn. ir 5 dienos. Sveriam 6,3 kg, ūgis 63 cm (pagal mano matavimus jau visi 65 cm). Valgom tik MP.
* puikiai laikom galvą jau nuo 2 mėn.
* pamačiusi mamą, visa nušvinta
* bando sėstis ir baisiai pyksta, kad neleidžiu
* juokiasi balsu, žiūrėdama į akis pasakoja visokiausias istorijas
* kai jai dainuoji arba tėtis groja gitara, dainuoja kartu
* kai pyksta urzgia kaip meškinas arba rėkia "ganga"
* visiškai nesivarto (čia turbūt mano kaltė, kad nemokiau)
* anot neurologo, neturi "griebimo" reflekso (nors į mano plaukus įsikabina stipriai )
* domina tik pora žaislų, į kitus nekreipia dėmesio
* siekia žaisliukų ranka, grabinėja, bet paimti dar nesugeba. Jei įkišu į rankytę, laiko gana ilgai, bando kišti į burną, bet pataikyti tik kartais pavyksta
* geriausias draugas - kumštukas. Įkiša visą į burną ir dainuoja Gydytoja sakė, kad pirmi dantukai jau ne už kalnų
* rankytėmis domėjosi dviejų mėnesių, dabar jos jau nebeįdomios
* dažniausiai išmiega nuo 23 iki 6 val. ryto, bet būna kad keliasi ir 3 kartus pavalgyti. Užtat dieną valgom kaip papuola Negaliu nieko padaryti, nes staugia kol neduodu papo. Nors man atrodo, kad ji daugiau su juo žaidžia, nei valgo Dieną miegam vieną ilgą miegelį lauke, ir keletą trumpų tarp žaidimų.
Gera būti mama, nors ir sunku
* puikiai laikom galvą jau nuo 2 mėn.
* pamačiusi mamą, visa nušvinta
* bando sėstis ir baisiai pyksta, kad neleidžiu
* juokiasi balsu, žiūrėdama į akis pasakoja visokiausias istorijas
* kai jai dainuoji arba tėtis groja gitara, dainuoja kartu
* kai pyksta urzgia kaip meškinas arba rėkia "ganga"
* visiškai nesivarto (čia turbūt mano kaltė, kad nemokiau)
* anot neurologo, neturi "griebimo" reflekso (nors į mano plaukus įsikabina stipriai )
* domina tik pora žaislų, į kitus nekreipia dėmesio
* siekia žaisliukų ranka, grabinėja, bet paimti dar nesugeba. Jei įkišu į rankytę, laiko gana ilgai, bando kišti į burną, bet pataikyti tik kartais pavyksta
* geriausias draugas - kumštukas. Įkiša visą į burną ir dainuoja Gydytoja sakė, kad pirmi dantukai jau ne už kalnų
* rankytėmis domėjosi dviejų mėnesių, dabar jos jau nebeįdomios
* dažniausiai išmiega nuo 23 iki 6 val. ryto, bet būna kad keliasi ir 3 kartus pavalgyti. Užtat dieną valgom kaip papuola Negaliu nieko padaryti, nes staugia kol neduodu papo. Nors man atrodo, kad ji daugiau su juo žaidžia, nei valgo Dieną miegam vieną ilgą miegelį lauke, ir keletą trumpų tarp žaidimų.
Gera būti mama, nors ir sunku
Musu pupai jau 3men ir 11d nuo 1menesio ir keliu dienu laiko gerai galvyte,nuo 2,5men nuo pilvo ant nugaros apsivercia,neuorologe sake kad yra labai stipri.reke kad neleidziu sedet kelia pecius ir galva kad atsisest.Na zaislai tai visi burnoj pabuvoje,gaila tik nevisada moka isikisti ji i burna vis netuo kampu kisa.kaip uzeina pradeda labai garsiai juoktis ir gan ilgai tai teveliai vos laikosi neprisisiuseve ,o del kalbos tai neduok pavalgyt,duok pakalbet!Pastaruoju metu labai pradejo megti kaip as jai dantenas su pirstu masazuoju manau gal jau dantukai pradeda kankinti!Tai vat tokie musu dziaugsmai,gyvenam ir dziaugemes viena kita!ir linkim visiem mazuliukam buti sveikiems,laimingiems ir mylimiems!
sveikutes,
sakykite ar jusu vaikuciai ismiega nakty? na mano atsikelia apie 4 pastoviai valgyti.
sakykite ar jusu vaikuciai ismiega nakty? na mano atsikelia apie 4 pastoviai valgyti.
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 02 06, 22:32)
sveikutes,
maniske kelesi apie 5-6 kartais 7
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 02 06, 20:32)
sveikutes,
mano irg ikeliasi apie 4 val. bet padūsauja ir užmiega. jei norėtų valgyti - koncertą sukeltų. tai ir nemaitinu
Stai ir mano maziukui sukako jau 3 menesiukai.Sveria 6.700 kg o ugis 67 cm
labai dziaugiasi turedamas kumstukus ,juos ragauja tyrineja ,pastebejau kad pradejo keistis akyciu spalva,aisku kad bus paveldjes is tevelio .kai guli ant pilvuko iskelia galvyte aukstai ,bando spirtis ir ropot bet dar neiseina domisi zaisliukais ,juos snekina,bet niekaip nepataiko pagauti
labai dziaugiasi turedamas kumstukus ,juos ragauja tyrineja ,pastebejau kad pradejo keistis akyciu spalva,aisku kad bus paveldjes is tevelio .kai guli ant pilvuko iskelia galvyte aukstai ,bando spirtis ir ropot bet dar neiseina domisi zaisliukais ,juos snekina,bet niekaip nepataiko pagauti
Sakykit, o kaip jūs mokot savo vaikučius apsiversti nuo nugaros ant pilvo? Gal kokie specialūs pratimai yra? Nes mano mažė net nesiruošia to pati daryti, tai gal pamokyt reikia
Mes irgi paskutiniu metu keliames 4 val. valgyti.
Mes irgi paskutiniu metu keliames 4 val. valgyti.
dar mamyciu noreciau paklausti! 21diena mums bus 3 menesiai. Bet zaisliuka sunkiai islaiko, kai idedu i rankyte laiko, kazin musu raida neatsilieka? nerimauju as net.
QUOTE(Agba @ 2008 02 08, 19:17)
Sakykit, o kaip jūs mokot savo vaikučius apsiversti nuo nugaros ant pilvo? Gal kokie specialūs pratimai yra? Nes mano mažė net nesiruošia to pati daryti, tai gal pamokyt reikia
mums kažkada rodė - reikia kojytes sukryžiuoti, taip kad klubas viršuj būtų, o tada vaikiukas jau pats turi permesti rankytę ir jau guli ant pilvo. bet mano tinginiukė - nedaro
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 02 09, 09:35)
dar mamyciu noreciau paklausti! 21diena mums bus 3 menesiai. Bet zaisliuka sunkiai islaiko, kai idedu i rankyte laiko, kazin musu raida neatsilieka? nerimauju as net.
mums ir dabar nelabai išlaiko. tuo metu kai tavo, vandeniuke, tai kažin ar rūpėjo jai dar žailsiukai. o dabar išrinkau patį lengviausią, tai su juo ir mokomės. pastebėjau kad tik dabar kabandčiais prieš nosė žasiliukais irgi domėtis pradėjo - liečia, įsikimba (ant autokėdutės pakabinu vežimėliui skirtą žaisliukus)