Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

televizoriaus ziureti negalima!!! reikia stengtis uzimti vaika, pasakot jam viska, zaisti, guguoti kartu. Nors musu ir megsta ziuret, bet as leidziu tik tada, kai viena namie bunu ir reikia ka nors padaryt, o maziaus ner kur palikt, tai ramiai tada 10-15min paziuri smile.gif
Be to banano negalima duoti dar anksti. Bandykit isspausti burokeliu sulciu ir morkytes is pradziu po lasiuka, o veliau jau ir sauksteli. Ir dar del soskutes, stenkites kuo maziau ja duoti, nes kudikis tada nustoja dometis aplinka, o susikoncentruoja vien tik i ciulpima. o kaip uzmigdyt? bent jau as tai pakeiciu sauskelnes, pamaitinu ir tada nesioju kol uzmiega.Sekmes
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 01 11, 18:59)
Mano berniukas sveria 5,8 kg, ūgis 60cm. Paskaitinėjau, tai mano vaikiukas toks mažiukas atrodo. Kaip ir daugelio vaikiukai peša man plaukus, valgo savo kumštę ir daug šneka, šypsosi.Jau atrado savo rankas smile.gif patinka jas apžiūrinėti:)retkarčiais pačiumpa sau už kojos, bet ragauti dar nebando smile.gif  Valgo MP dažnai ir miega dar pakankamai daug, bunda kas 1,5-2 val.Naktį valgo 2-3 kartus.patinka būt nešiojamam, tas pareigas dažniausiai gauna tėtis  biggrin.gif

Sėkmės visoms mamytėms biggrin.gif

ooo !! mes ta pacia diena gime 4u.gif thumbup.gif musu feja labai ilga 66cm,o sveriam 6,100 Valgom MP bet labai nedaug...didelio apetito nera..nakti ismiegam po 5-7 val ir tai mieganciai ikisu... Nors buna visko... Labiausiai pyksta,kai paguldai ir nenesioji stacios.. ir labai rieciasi kelia galva,o gyd. liepe neleist,nes gali idubt krutine...taj pastoviai pykstames del to.. karsta.gif
o linksmiausia - per Kaledas pradejom garsiai kvatotis jau biggrin.gif
Atsakyti
Musu sunaitelis kazko neramus pasidare verysad.gif labai daug verkia ir nezinom del ko. Kaltinam dantukus ir laukiam kada islys, bet matosi, kad ispuiko, nori laaabai daug demesio doh.gif . Seniau uztekdavo, kad esi salia tai jis guledavo, ciauskedavo rolleyes.gif , daug juokdavosi. Dabar kazkas baisaus doh.gif pastoviai reikia ji "tampyti", tik tada gerai. Bet kiek galima, jis pas mus virs 8 kg .Gal jusu vaikiukai taip pat labiau neramus pasidare?
Atsakyti
mano dukrytei jau taip pat 3men. sveria 5.600 kg, o ugis beveik 60 cm. net gydytoja sake kad labai ilga smile.gif jau geriau laiko galva, guledama ant pilvuko auksciau kelia galvyte, ir net krutine. per viena diena pradejo sestis, ir kai tik neleidziam pyksta. taip pat buna dienu kai labai ''irzlumas uzeina" tongue.gif o kumstukus is burnytes tenka traukti kas minute doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborga2 @ 2008 01 15, 12:25)
Musu sunaitelis kazko neramus pasidare  verysad.gif  labai daug verkia ir nezinom del ko. Kaltinam dantukus ir laukiam kada islys, bet matosi, kad ispuiko, nori laaabai daug demesio  doh.gif . Seniau uztekdavo, kad esi salia tai jis guledavo, ciauskedavo  rolleyes.gif , daug juokdavosi. Dabar kazkas baisaus  doh.gif pastoviai reikia ji "tampyti", tik tada gerai. Bet kiek galima, jis pas mus virs 8 kg .Gal jusu vaikiukai taip pat labiau neramus pasidare?

Anksčiau naktimis ramesnis buvo, dabar dažniau prabunda, valgyt nori rolleyes.gif , o kiek sveria tiek, galiu tik paguosti, kad mano 10 kg sveria, tai man sunkiau nei tau tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mano dukrytėi 3 mėnesiai ir 3 dienos. Svoris 5,700kg, o ūgis 60 cm. daug guguoja rankytės pastoviai burnytėi,taip pat daug seilėjasi. mėgsta kai su ja bendrauja ja nešioja,dėmesį rodo,bet taip pat lovytėi su žaisliukais bando prikabintais žaist,mokosi juos liest.valgom po biški banana,apetitu nesiskundžia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona1984 @ 2008 01 20, 19:56)
Sveikos mano dukrytėi 3 mėnesiai ir 3 dienos. Svoris 5,700kg, o ūgis 60 cm. daug guguoja rankytės pastoviai burnytėi,taip pat daug seilėjasi. mėgsta kai su ja bendrauja ja nešioja,dėmesį rodo,bet taip pat lovytėi su žaisliukais bando prikabintais žaist,mokosi juos liest.valgom po biški banana,apetitu nesiskundžia.  smile.gif

na kad butu galima duot vaikuciui banano tai dar negirdejau kd taip anksti blink.gif
jau su tom rankutem burnoje tai baisu doh.gif tik istrauki ir zirzia iskart.
o kaip jusu visu vaikuciai valgo nakti? kiek kart mazdaug?
Atsakyti
Sveikos,mūsų turtas jau 7,2 kg ,o ūgis 62cm.(gimė 3,56kg 51cm)Naktį išmiega nuo 23,30 iki 6-7,pavalgo ir dar miega iki 9-10val.Kumštukai mūsų irgi nuolat į burnytę keliauja smile.gif .Kartais papyksta,nori daugiau dėmesio,kaip kažkas minėjo,nori būti stačias, stebėti aplinką.Kiek galiu,tiek panešioju.Žaisliukai irgi labai patinka(karuselė),barškina,kad ši visa siūbuoja biggrin.gif .Daug "šneka" gu bu du ma ir pan.Žodžiu kiekvieną dieną darosi vis įdomesnis smile.gif
Atsakyti
mūsų lialius jau 6 kg ir 64 cm. irgi pasidarė irzlus verysad.gif . jau kibina žaisliukus smile.gif kiša juos į burnytę, murma, burkuoja smile.gif labai smagiai juokiasi.
Atsakyti
Sveikos,
mano dukryte sveria 7.3kg, ugio net nezinau blush2.gif (kai gime svere 4.660kg, o ugis 60 cm.). Ismiega visa nakti: nuo 11 vakaro iki 8 ryto rolleyes.gif , pirkstukai visa laika burnyteje (bandziau duoti papki, bet neima doh.gif ). Labai daug sneka, patinka buti staciai ir viska stebeti. Galvyte laiko tvirtai thumbup.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
issiaiskinau irzlumo priezasti, gi pasirodo, jau virskinimo traktas eme veikti normaliai smile.gif tai savaite pries si ivyki ir pyko, rietesi...
neissivaizduojate kaip pavydziu (aisku, baltai) del kudikeliu, kurie ismiega nakti, mano tai vis kas 2 val kelia verysad.gif maitinu MP.
bet jau vaikas didelis smile.gif vis smagiau ir smagiau... pritariat mamytes smile.gif
Atsakyti
sveikutes,
musu dukryte gime 53cm ir 3,7kg. siuo metu sveriame 5.9kg ir 59 cm. kitokio maistuko nevalgome tik misinuka.
Atsakyti