Katytee tu nenusimink viskas bus . Aisku labai gaila kad taip vargstate. Labai gaila ir mamytes ir ypac mazules. Mes tikimes kad greitu laiku viskas bus gerai ir jusu bedeles susitvarkys. Tikesim kad SV.KALEDU proga jums iteiks dovana jusu dukrytes pasveikima. LINKIM JUMS DAUG LAIMES IR GREITO PASVEIKIMO.
Labukas visoms, mums tuojau bus trys menesiukai. Dukryte lyg auga gerai siaip jokiu problemu dideliu nera, tik nesenai persirgome tridiene karstine bet as noriu paklausti ar jusu stebukliukai ir nenori guleti ant pilvo? Galvyte laiko gerai bet kai tik paguldau ant pilvuko pradeda pikti ir verkti. Man jos pagaila ir vel paimu ant rankyciu. As ir kalbinu ir zaisliukus barskinu bet kaip ji pyksta taip pyksta. Gal ka galite patarti
QUOTE(asta sal @ 2007 12 03, 16:59)
Labukas visoms, mums tuojau bus trys menesiukai. Dukryte lyg auga gerai siaip jokiu problemu dideliu nera, tik nesenai persirgome tridiene karstine bet as noriu paklausti ar jusu stebukliukai ir nenori guleti ant pilvo? Galvyte laiko gerai bet kai tik paguldau ant pilvuko pradeda pikti ir verkti. Man jos pagaila ir vel paimu ant rankyciu. As ir kalbinu ir zaisliukus barskinu bet kaip ji pyksta taip pyksta. Gal ka galite patarti
Maniškei buvo lygiai tas pats Per daug nepergyvenk, kiek žinau tai nemažai kam taip būna. Paprašyk pas pediatrą siuntimo masažiukams ir mankštelėms - padeda Aš tai stengdavausi tą gulėjimą ant pilvo padaryt smagiu žaidimu - visaip vartydavau su visokiais "ku-ku", kol jau gulėdavo ant pilvo ir "pamiršdavo", kad jai taip nepatinka Nors ir dabar (mums jau 4mėn.) kartais paguldžius ant pilvo pradeda skųstis ir bartis, tai jei matau, kad labai nepatinka, per daug ir nekankinu, kad vėl nepradėtų taip nemėgt to pilvo
labukas mamytes esu cia naujoke, bet noreciau su jumis pasikoncultuoti, mums greit jau 3 men.bet mazylis pradejo daug atpylinet geriame hipp su prob. anksciau taip nebuvo viskas tiko, o dabar nezinau net ka duot seam vartoje aptamil AR, hipp beprob, humana AR, gal esat kuri nors susidure su tokia problemele?
QUOTE(Giedruke @ 2007 12 03, 21:49)
labukas mamytes esu cia naujoke, bet noreciau su jumis pasikoncultuoti, mums greit jau 3 men.bet mazylis pradejo daug atpylinet geriame hipp su prob. anksciau taip nebuvo viskas tiko, o dabar nezinau net ka duot seam vartoje aptamil AR, hipp beprob, humana AR, gal esat kuri nors susidure su tokia problemele?
sveikute
apie tuos maistelius tai negaliu pasakyti, bet tikrai zinau kad buna toks laikas vaikams, kai jie labai atpylineja ir nieko nepadarysi, svarbu, kad svorio priaugtu, o seip visiems tas pats
Sveikute, na manoji labai atpilinejo, kartais nesuprasdavau ar tai atpilimas ar jau vaikas vemia, na as pati maitinu. Kai buvome pas gydytoja as klausiau kodel ar taip gali buti, man paaiskino kad galbut labai godziai valgo ir prisitraukia oro, todel taip ir yra. Ir ji pasake, kaip ir parasiusi mamyte, kad svarbu kad svoris auga taip kaip priklauso. taigi nesijaudink viskas praeis mums jau ir susitvarke
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(iewavil @ 2007 12 04, 23:14)
sveikute
apie tuos maistelius tai negaliu pasakyti, bet tikrai zinau kad buna toks laikas vaikams, kai jie labai atpylineja ir nieko nepadarysi, svarbu, kad svorio priaugtu, o seip visiems tas pats
sveikos. siandien is poliklinikos parejom, tai ugis 70cm. svoris 8200kg. hemoglobinas geras. gavom skiepuka.
Sveikutes !
kiek paskaitinejau sia tema, mano mazulis jau visus ir visas lenkia . Gimem 53 cm ir 3840 g, o 3 men mano mazulis jau sveria 7200 g ir ugtelejo iki 71 cm. Dabar jam 3 men ir 2 savaites, o pagal rubelius matau, jog dar paugejo, tad perkame jau 80 dydi jau nebezinau kas bus toliau. Visko virsune, kad jau nuo pirmadienio turim dantuka ir laukiam nesulaukiam antrojo, kuris labiau kankina
Gal yra mamyciu, kuriu mazuciai auga irgi tokiais tempais?
Sekmes visoms!!
kiek paskaitinejau sia tema, mano mazulis jau visus ir visas lenkia . Gimem 53 cm ir 3840 g, o 3 men mano mazulis jau sveria 7200 g ir ugtelejo iki 71 cm. Dabar jam 3 men ir 2 savaites, o pagal rubelius matau, jog dar paugejo, tad perkame jau 80 dydi jau nebezinau kas bus toliau. Visko virsune, kad jau nuo pirmadienio turim dantuka ir laukiam nesulaukiam antrojo, kuris labiau kankina
Gal yra mamyciu, kuriu mazuciai auga irgi tokiais tempais?
Sekmes visoms!!
Mano dievuskai siandien lygiai trys menesiai. Jau labai gerai moka parodyti ko nori ir kas nepatinka, jau ir oziuku turim.Didziausia oziuka rodo vakare kai tenka maudytis, tiksliau kai reikia baigti maudynes.Uzuojauta kaimynam. jau tvirtai sedim kai kas nors palaiko uz soniuku.Paimta uz rankyciu pati sedasi ir stojasi.Guledama ant nugaros lenkia galva prie pilvuko noredama atsisesti.Ant pilvuko paguldyta pakelia galvyte ir petuku didesne dali, galvyte sukioja i visas puses, apziurineja.Kumstis geriausias draugas, mamos ir tetes rankos bei petys taip pat.Jau tiesia rankutes link zaisliuku, bt dar nelabai sugriebia juos.Labai retai kada pavyksta.I rankute ideta zaisliuka laiko ilgai kol neatsibosta arba kol supranta kad dar neina ji ikisti i burna, tada is karto meta ir dideles asaros buna.Megsta ziureti i save veidrodyje, kalbina ta lelia kuria mato, juokiasi is jos.Domina viskas kas rysku arba kas sviecia.
Valgom tik mamos pienuka, nors jau ragavom ir banano ir obuoliuko ir bulvytes.Kas sauniausia kad pradejom eit miegucio anksciau negu 24 val ir ismiegam 10-12 val pabusdami tik niamniuko.Ir labai daug sniakam, kalbina viska kas rysku: gelytes, zuvytes, zurnalo virseli.Kartais kai pakalbina kas svetimas uzsidengia akytes ir isikniaubia i mamyte lyg susigestu.Bet gal cia tik mamyte taip galvoja...
url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/][/url]
http://www.flickr.com/photos/drasita/
Valgom tik mamos pienuka, nors jau ragavom ir banano ir obuoliuko ir bulvytes.Kas sauniausia kad pradejom eit miegucio anksciau negu 24 val ir ismiegam 10-12 val pabusdami tik niamniuko.Ir labai daug sniakam, kalbina viska kas rysku: gelytes, zuvytes, zurnalo virseli.Kartais kai pakalbina kas svetimas uzsidengia akytes ir isikniaubia i mamyte lyg susigestu.Bet gal cia tik mamyte taip galvoja...
url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/][/url]
http://www.flickr.com/photos/drasita/
sveikos mamytes
mano maziui siandien taip pat lygiai trys menesiai. Sveriam 7,1 kg (priaugom 900 g.) ugtelejom 2 cm dabar 66 cm ugis. Pagal viska esam sveiki sveikuteliai
Vis dar labai aktyviai draugaujam su kumstuku. Pasnekintas labai daug sypsosi ir dalyvauja visuose pokalbiuose guguodamas. Kartais juokiames garsiai ir patiems keista, kad taip iseina, bandom pakartoti bet ne taip
Valgom diena misinuka. Jau suvalgom 180 ml. Jau ragavom obuoliuka, visai patiko Zaisliukus kalbima ir bando jau grustis i burna. Miegam daug, nakti be pertrauku ismiegam iki 8 val. ryto. Daromes tikri seiliukai. Vis laukiu dantuko, taciau kol kas nera Galvyte laikom tvirtai. Ant pilvuko patinka paguleti, bet neiilgai. O maudynes taip pat prie sirdeles, teveliai vis slapesni buna
Sekmes visiems augti ir stipreti
mano maziui siandien taip pat lygiai trys menesiai. Sveriam 7,1 kg (priaugom 900 g.) ugtelejom 2 cm dabar 66 cm ugis. Pagal viska esam sveiki sveikuteliai
Vis dar labai aktyviai draugaujam su kumstuku. Pasnekintas labai daug sypsosi ir dalyvauja visuose pokalbiuose guguodamas. Kartais juokiames garsiai ir patiems keista, kad taip iseina, bandom pakartoti bet ne taip
Valgom diena misinuka. Jau suvalgom 180 ml. Jau ragavom obuoliuka, visai patiko Zaisliukus kalbima ir bando jau grustis i burna. Miegam daug, nakti be pertrauku ismiegam iki 8 val. ryto. Daromes tikri seiliukai. Vis laukiu dantuko, taciau kol kas nera Galvyte laikom tvirtai. Ant pilvuko patinka paguleti, bet neiilgai. O maudynes taip pat prie sirdeles, teveliai vis slapesni buna
Sekmes visiems augti ir stipreti