Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(Ritacka @ 2007 11 11, 16:55)
sveikinam visus leliukus 4u.gif
Cia esu naujoke, paskaiciau jusu laiskucius ir labai apsidziaugiau jusu vaikuciu pasiekimais, todel savo kliunkium nuliudau. verysad.gif
mus dabar 3.5men sveriam 8.400. Kaip daktarai sako turim virssvori. g.gif  Paemus i rankas galvyte dar tabbaluoja. Paguldzius ant pilvuko jos nekelia. verysad.gif guguoja sneka, rankytes kisa i burnyte. Sportuojam, zaidziam, bet judam sunkiai.I balsus reaguoja, skiria kur mama, kur tetis ar sese. Nors sypsosi visiems. thumbup.gif  Jis tinginukas kaip paguldysi taip jam gerai, balsa stipru isgirstu kai jis nori valgyti.
jus galit dziaugtis savo vaikiukais. O patarkit ka man daryti su savo tinginiuku.... busiu visiems dekinga. bigsmile.gif

sveika,mes esam 2mėn ir sav. sveriam 6,700 ir ūgis 63 cm, tai daktarai sakė, kad normalu, nors galvytė dar sudreba, sakė, kad vaikučiui sunku valdyti tokį ilgą kūnelį, tai išrašė masažiukų. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paulikiuks @ 2007 11 11, 19:09)
sveika,mes esam 2mėn ir sav. sveriam 6,700 ir ūgis 63 cm, tai daktarai sakė, kad normalu, nors galvytė dar sudreba, sakė, kad vaikučiui sunku valdyti tokį ilgą kūnelį, tai išrašė masažiukų.  bigsmile.gif

na mes irgi panasus buvom tokio amziaus, bet tai normalu. Viskas gerai. smile.gif o masaziukai nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(kamala666 @ 2007 11 11, 21:43)
na mes irgi panasus buvom tokio amziaus, bet tai normalu. Viskas gerai.  smile.gif  o masaziukai nepakenks.

Tikrai taip, masažiukai bet kuriam vaikučiui yra labai sveika drinks_cheers.gif Va, maniškė irgi truputįį tinginiukas buvo pasidariusi, o po masažiukų atkuto vaikutis, šiandien ne tik nuo pilvuko ant nugaros, bet ir nuo nugaros ant pilvuko atsivertė! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kitiakat @ 2007 11 11, 23:13)
Tikrai taip, masažiukai bet kuriam vaikučiui yra labai sveika  drinks_cheers.gif Va, maniškė irgi truputįį tinginiukas buvo pasidariusi, o po masažiukų atkuto vaikutis, šiandien ne tik nuo pilvuko ant nugaros, bet ir nuo nugaros ant pilvuko atsivertė! thumbup.gif

papasakokit kokias manksteles darot?nors manoji sveria 6.300g. bet jau verciasi, ir labai sest nori rolleyes.gif , jei paimu uz rankyciu, tai net ir atsiseda. ir jau rodos stojasi pati, bet turbut dar negalima remti ant kojyciu g.gif o tu ritacka del virssvorio nepergyvenk, nes mano kaimynu vaikai anglijoj augina 3men. ir 11kg. leliuka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra72 @ 2007 11 12, 12:04)
papasakokit kokias manksteles darot?nors manoji sveria 6.300g. bet jau verciasi, ir labai sest nori  rolleyes.gif , jei paimu uz rankyciu, tai net ir atsiseda. ir jau rodos stojasi pati, bet turbut dar negalima remti ant kojyciu g.gif  o tu ritacka del virssvorio nepergyvenk, nes mano kaimynu vaikai anglijoj augina 3men. ir 11kg. leliuka doh.gif  lotuliukas.gif

Mes tai savo daktarei nunešėm brendžio butelį ir saldainių per apžiūrą, ir paprašėm tų masažiukų, tai išskyrė 10 kartų thumbup.gif Ir masažiukai gerai, net jei vaikas ir viską daro, ką reikia - čia kaip ir suaugusiam žmogui, masažai juk smagu ir sveika bigsmile.gif
O jei kas papasakotų, kokias mankšteles namie daro, tai labai įdomu būtų, nes masažų kursas baigėsi jau, o aš pati tai bijau savo kūdikutį lankstyt kaip masažistė blush2.gif
Atsakyti
Bet tikriausiai tu matydavai kaip daro? daug maz pabandyk papasakoti ka ten lanksto?ar galima kelti uz rankyciu?zinoma prilaikant riesus? ir t.t. g.gif ax.gif
Atsakyti
o nemokamai masaziukus daro?
Atsakyti
QUOTE(salamandra72 @ 2007 11 12, 14:56)
Bet tikriausiai tu matydavai kaip daro? daug maz pabandyk papasakoti ka ten lanksto?ar galima kelti uz rankyciu?zinoma prilaikant riesus? ir t.t. g.gif  ax.gif

Na, dauguma tai ten man pernelyg ekstremaliai atrodė - pvz., paima mano pupą už dešinės rankos ir dešinės kojos, ir pastato ant galvos, paskui tą patį su kaire ranka ir koja, brrr unsure.gif Arba paima už abiejų rankyčių ir maskatuoja ore g.gif Ale maliutkai mano patikdavo smile.gif Tik kad man drąsos tokiems pratimams trūksta unsure.gif
O iš tokių paprastesnių, tai vertikaliais judesiais trindavo kojytes, pėdutes, įstrižais- krūtinę ir nugarą. Dar lenkia kairės kojos keliuką prie kairės alkūnės, po to - prie dešinės rankos alkūnės. Po to tą patį su dešine koja. Na, kiek suprantamiau nemoku paaiškint blush2.gif
Ir taip, imdavo už riešų ir "sodindavo" smile.gif

QUOTE(kamala666 @ 2007 11 12, 15:57)
o nemokamai masaziukus daro?

Taip, masažai valstybinėje poliklinikoje yra nemokami. Tik tiek, kad juos paprastai skiria vaikams, kurie kažko nedaro arba turi problemų su stuburiuku ir pan. Užtat reik gražiai paprašyt daktarės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitiakat: 12 lapkričio 2007 - 15:10

Sveikos mamytes. Mes jau perkopeme 3 men. slenksti. Bendras dienos grafikas jau kaip ir nusistovejes. Valgom vis dar kas 2 val. Nakti keliasi 2-3 kartus. valgom paskusta sauksteliu obuoliuka jau nuo 2,5 men. Geriam gelezi schmoll.gif . toookia slikstyne. geriam vitamina D.,foline rugsti. ( truputi per zemas hemoglobinas). Labai nori su visais bendrauti, guguoti juoktis. Miega nakti gerai, tik diena truputi ne kas su miegais.Kaip kiskis atmerktomis akimis. 2,5 MEN SVEREM 7,200 ,tik 3 ju dar nebuvom. kleckas neblogas yra ka panesti.Namuose darom siokia tokia mankstele, masaziuka. Paimtas uz rankyciu keliasi tik neseda o is kart stoja ir laikomas tik uz rankyciu puikiai stovi pats. Jam tai labai patinka tik as per daug tuo nepiktnaudziauju. limkejimai visoms mamytems ir ju kleckiukams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinipukas: 12 lapkričio 2007 - 16:04
vinipukas, kaip linksmai aprasei. smile.gif
Maniskis irgi nori stoveti, sedeti, bet dar nedarau taip. na tik statau, bet aisku laikau dar dau, ne visu svoriu. bet ar nekenkia statymas tokiame amziuje?
Atsakyti
QUOTE(kamala666 @ 2007 11 12, 17:09)
vinipukas, kaip linksmai aprasei.  smile.gif
Maniskis irgi nori stoveti, sedeti, bet dar nedarau taip. na tik statau, bet aisku laikau dar dau, ne visu svoriu. bet ar nekenkia statymas tokiame amziuje?

Aha, mano pana irgi žūtbūt bando stotis ar sėstis vos tik gauna progą drinks_cheers.gif Nors mūsų daktarė sakė, kad tik nuo 4to mėnesio galima duot vaikučiui remtis kojytėmis, bet kartais pati į kelius mano remiasi, kai ant rankų laikau sėdėdama doh.gif
Atsakyti
seikos mamytes, mano vaikukuti irgi pasverem kai suejo trys men, tai siekiam 7.3 kg. Esam ne is mazuju, bet gyd tik juokiasi ir dziaugiasi sako tokie ir turi buti leliukai rubuiliukai. Zodziu viskas normalu. na bet kiek paskaiciau jusu pasiekimai didesni, mano tai dar nesivarto nuo nugaros ant pilvuko ir atvirksciai. Na o sestis tai lyg ir nori, nes vis stanginasi ir keliasi, bet as dar jokiu bajeriu nedarau, kazkaip bijau tongue.gif
Atsakyti