Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(IwonaBogd @ 2007 10 15, 13:02)
Labutis.
Mes tai nuo pilvuko geriam Espumisan L. Taip rekomendavo. Kiek skaiciau apie ji, tai atrodo, kad vaikui nieko bloga jis nedaro, nes i krauja nepatenka. Jis "sprogdina" oro burbuliukus pilvelyje ir pilvukas nebeskauda. Mums padeda. Bet kiek zinau ne visiems.
Sekmes!

As kazkur skaiciau, kad ilgai duodant lasiukus nuo pilvuko putimo gali uzkieteti viduriukai, tai gal atsargiai su jais g.gif
Atsakyti
[COLOR=blue][I]
sveikos mamytes 4u.gif as cia pirma karta...
noriu savo dukryte pasigirti blush2.gif
siandien mums trys menesiai cool.gif esu labai laiminga turedama tokia 'prie chebros' lelyte
ji puikiai ismiega visa nakti savo lovyteje jau nuo dvieju menesiu , ryte prabudusi kazka guguoja, bet neverkia..o kai prieinu taip nusisypso.. rolleyes.gif iki ausu smile.gif
labai megsta bendrauti, kalbeti, ir sokti ir daineles dainuoti...man kartais atrodo, kad viska ji supranta ir as kartais net kvailai pasijauciu rodydama jai visokias grimasas ir dainuodama visokes 'savo kurybos dainas' :-) supyksta ant tecio del nenuskustos barzdos.. puikiai laiko galvyte, laaabai bando sestis, manau viena diena ateisiu ir rasiu ja sedincia...o pries pora dienu apsiverte, megsta ziureti televizoriu, su rankytem labai megsta spaudyti klaviatura, el.vargonelius, zaidzia su pirsciukais, kisasi i burnyte tiek kiek telpa..vonioj spardosi kojytem, pries kelais dienas isgirdau ir pakrykstavimus..
o jau kaip bezdukus leidzia blush2.gif tokie garsai kaip is automato lotuliukas.gif vyras dziaugiasi...dabar nesuprantu kuris..nebebaru doh.gif tai vat tokia dukryte turiu smile.gif
sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma1978 @ 2007 10 13, 00:30)
sveiki visi, mums jau trys mėnesiai ir viena diena,jaučiamės tokie dideli...miegoti dieną beveik nemiegame,na kokius 3 kartus po kokį pusvalanduką.Valgome MP,bet jau galvojam ir apie mišinuką?Nors nežinau ar verta? schmoll.gif

Aš savo pirmą vaikeį maitinau iki 7mėn.,nieko kito nedaviau,net arbatėlių,labai jau teisingai viskas buvo,bet pati tai pavargau,atsitraukt niekur negali,pavaduot tavęs taip pat niekas negali.O dar atrodė,kad jeigu duosi mišinuką,tai vaikui kažkas atsitiks,arba bloga mama būsi.Ir dar mano vaikas,o taip pat ir dabar dukrytė,visiškai nečiulpė soskės,tai kas juos gali nuraminti,tik MP.Na,dabar mums 3,5mėn.,nuo 2mėn. duodu ''Similak'' mišinuką kartą arba du į dieną,o visa kita-MP.Žymiai geriau miegam,nes normaliai pavalgom.Gerai tas, kad mums nepučia pilvuko.O pilvuką pučia ir maitinant MP,nes gal ką suvalgai ne tą,gal pasinervuoji.Na, spręsk pati,o aš manau,kad gali bandyti primaitinti.
Atsakyti
QUOTE(July @ 2007 10 16, 13:02)
As kazkur skaiciau, kad ilgai duodant lasiukus nuo pilvuko putimo gali uzkieteti viduriukai, tai gal atsargiai su jais  g.gif

Dekui. Kol kas pas mus viskas gerai. O mes ir negiariam kiekviena karta. Tik del visa ko turim visada. Stengiames parinkt toki misineli, kad niekas neskaudetu.smile.gif
Atsakyti
Mes irgi duodam arba Espumizano, arba SAB Simplex, bet atrodo kad niekas nepadeda. Nors dabar jau lengviau tokios isterijos jau nebera, kaip budavo anksciau. Beja duodam beveik kiekviena karta, bet jokio pilvuko uzketejimo nebudavo. Gal kaip kam...
Atsakyti
QUOTE(jekateris @ 2007 10 18, 13:33)
Mes irgi duodam arba Espumizano,  arba SAB Simplex, bet atrodo kad niekas nepadeda. Nors dabar jau lengviau tokios isterijos jau nebera, kaip budavo anksciau. Beja duodam beveik kiekviena karta, bet jokio pilvuko uzketejimo nebudavo. Gal kaip kam...

Mano pazistama irgi duodavo kiekviena karta ir viskas buvo gerai. Mums gydytoja sake, kai skaudes, tai ir duokit.
Sekmes! smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytės
aš taip pat naujokė
mes jau trijų mėn. 4u.gif ir pagaliau nutaikiau minutėle apie savo bumbuliuką papasakoti 4u.gif
oi mano minutėlė išseko biggrin.gif dabar mes dviese rašome apie save biggrin.gif vienoje rankoje kūdikėlis seka kad nepadaryčiau klaidų, kita ranka po vieną raidę spausdinu, na nieko baisaus greitai ir taip išmoksim
esame šio bei to pasiekę, linksmi būname nuogi, bigsmile.gif kai maudomės biggrin.gif kai mama šalia kai kalbina, kai žaidžia bigsmile.gif
o vieno manęs prašau nepalikti unsure.gif
mes dar nemokame vartytis, bet jau bandome ax.gif
miegame visą naktį nuo vien mėn. biggrin.gif , bet dieną mes judrūs oi judrūs lotuliukas.gif ir tėtį mes labai mylime tongue.gif
žaislai mus domina kai juuos barškina mamytė, nes pats aš dar nenulaikau blush2.gif mėgstu šypsoti ir taip visus linsminu tongue.gif
Atsakyti
Mums jau trys su puse. Espumizanas tikrai padėdavo nuo pilvuko skaudėjimo, bet visi skausmai liovėsi kai suėjo trys mėnesiai, nebėra jokių dieglių ir mergaitė rami, gera kada matai, kad tavo vaikui nieko nebeskauda smile.gif . Labai daug guguoja, cypauja, griebia žaisliukus ir vos tik pašnekini ar nusišypsai atsako tuo pačiu. 4u.gif
Atsakyti
mes jau irgi persikelem i 3men. pokalbiukus, siandien 3men. bet mes irgi dar nesivartom schmoll.gif , gal kas zino kur dingo liepos men. gimusiu vaikuciu mamyciu pasnekesiai g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės , įdomu butų sužinoti kiek valandų per diena jūsų leliukai miega mirksiukas.gif . Mano panelė miega tris kartus per dieną , tai maždaug sudėjus gaunasi apie septynias valandas g.gif . Vakare užmiega 11, keliasi 8. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra72 @ 2007 10 20, 19:49)
mes jau irgi persikelem i 3men. pokalbiukus, siandien 3men. bet mes irgi dar nesivartom schmoll.gif , gal kas zino kur dingo liepos men. gimusiu vaikuciu mamyciu pasnekesiai  g.gif

Mes pas bendraamzius 4u.gif Prasom prisijungti mirksiukas.gif

Nemoku nuorodos ikelti ax.gif Bendraamziai/2007/ir susirandi liepinuku temele.Laukiam 4u.gif Junkites ir kiti mamukai.Kuo daugiau musu, tuo smagiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudrunia: 20 spalio 2007 - 20:37
QUOTE(IwonaBogd @ 2007 10 18, 14:40)
Mano pazistama irgi duodavo kiekviena karta ir viskas buvo gerai. Mums gydytoja sake, kai skaudes, tai ir duokit.
Sekmes! smile.gif

mes pries kiekviena maitinima duodam ir niekas neuzkietejo tongue.gif mum gydytoja irgi sake duokit kiek tik reikia, nekenkia tie lasiukai, nes jie tik dujytes is mazylio pilvuko padeda pasalint.
mums jau trys menesiukai, tai galvoju lasiuku gal jau ir nebeduot, gal nebepus pilvuko.
diena miegam mazai, kelis kartu po valanda, bet nakti uztat ismiegam nuo 22 val iki 7 val. ryto tongue.gif daug guguojam, zaidziam su zaisliukai, jau turim ir megstamiausia viena, kiti ne taip patinka. pamacius ji iskart cypaut pradeda. turim begalini nora sestis. jei paguldai ant pagalves iskart riecias ax.gif kartais net pykt pradeda, jei niekas nepasodina smile.gif zaisliukai, seilinukai ir visi kiti daiktai atsirade rankose iskart keliauja i burnyte biggrin.gif paguldyta ant pilvuko vercias ant sono ir pati labai nustemba kaip cia taip iseina jai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelija_: 22 spalio 2007 - 16:42