Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

as jau pradejau nerimauti.mano mazius dar pakankamai tvirtai galvos nenulaiko kai buna ant ranku, o ant pilvo visai galvos nenori kelti, ant kojyciu taip pat nenori stoveti, o apie apsivertimus gulint tai dar toli.darom mankstas kiekviena diena, bet kazkaip tingi judeti jis.
Atsakyti
[quote=jogė,2007 08 31, 18:09]
Jau trys leliukai , mazuciukai ta pacia diena gime 4u.gif
[/quote]
Nua visai smagu bendraamžių susirasti drinks_cheers.gif
[/quote]

4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na, o mes jau vartomės nuo nugarytės ant pilvuko. Galvytės dar irgi nelabai išlaikome, bet viskam savas laikas. Žaisliukus priešais save griebia, bet šalia kai yra padėti dar neima. Barškutį į rankas įduodi, tai laiko ilgai, kiša į burnytę. Geriausia barškutis kaulo formos, tada gerai išlaikyti yra, o kitų barškučių neima, nepatogūs arba per sunkūs.
Anniuxx, nebijok, viskas savas laikas. Nė nepatebėsi, kaip viską jau pradės daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
aikit sau, kokias nerealybes jus cia pasakojat.o ka reiskia "nori sestis"? net susijaudinau - gal jus juos labai mankstinat?

ai tiesa, prisiminiau, bande viena nakti jis persiverst ant pilvo, visa nakti sportavo ir miegot nedave doh.gif bet taip ir neapsiverte ir daugiau tokiu bajeriu nebuvo. dabar naktim miegam rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zoske: 04 rugsėjo 2007 - 18:14
QUOTE(zoske @ 2007 09 04, 19:11)
aikit sau, kokias nerealybes jus cia pasakojat.o ka reiskia "nori sestis"? net susijaudinau - gal jus juos labai mankstinat?

ai tiesa, prisiminiau, bande viena nakti jis persiverst ant pilvo, visa nakti sportavo ir miegot nedave  doh.gif  bet taip ir neapsiverte ir daugiau tokiu bajeriu nebuvo. dabar naktim miegam rolleyes.gif

"Nori sėstis" reiškia, kai guli lelius, tu paimi už rankyčių, o jis įsikimba ir jau sėdasi, tu biški padedi pasikelti, bet tik trumpam, nes juk dae per mažas, kad sėdet galėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2007 09 04, 20:11)

ai tiesa, prisiminiau, bande viena nakti jis persiverst ant pilvo, visa nakti sportavo ir miegot nedave  doh.gif  bet taip ir neapsiverte ir daugiau tokiu bajeriu nebuvo. dabar naktim miegam rolleyes.gif

O mano mažė kelia galvą ir stengiasi be pagalbos sėstis, tik nekas gaunasi sunki dar galvytė, o kai gauna isikipti tai ir atsisėda, bet trumpas tas jos džiaugsmas būna vėl paguldyta, o tada labai prieštarauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jogė @ 2007 09 05, 10:31)
O mano mažė kelia galvą ir stengiasi be pagalbos sėstis, tik nekas gaunasi sunki dar galvytė, o kai gauna isikipti tai ir atsisėda, bet trumpas tas jos džiaugsmas būna vėl paguldyta, o tada labai prieštarauja lotuliukas.gif

Jo jo ir mano taip pat. Kai paguldai vel, tai jetus kiek nervuku, bet neilgam smile.gif
Atsakyti
mano suneliui jau 3men.ir sav.. tik jis vis nemegsta ant pilvuko guleti, ir nenori vartytis dar : schmoll.gif Pakabinamus zaisliukus tai griebiam ir i burnyte kisam,tik nevisada gerai pataikom smile.gif O snekutis biggrin.gif
Atsakyti
Sveriame 5.600 g ir 62.5 cm (gime 3.400 g ir 51 cm) valgome MP
Musu pasiekimai: tiesiai laiko galvyte, jau noriai guli ant pilvo, daro tilteli, labai garsiai cypauja, sako nee, pradeda dometis zaisliuku, idejus i rankyte tvirtai laiko ir mosikuoja barskuti, grauzia pirstukus ir kumstukus, kartais net springsta kai per toli ikisa biggrin.gif juokiames hee hee, daug guguoja, atpazysta savo mamyte thumbup.gif
Atsakyti
vakar suejo 3 men
tai va sveriam 7kg 850gr,o ugis musu 67cm ax.gif
per viena savaite paaugom trim cm blink.gif

na o ant pilvo nemegsta gulet visiskai,isikibus i pirstus labai stengias sest,dar nesivarto bet jau kazkokie bandymai lyg ir vyksta,o jau kalbejimo doh.gif bus pletkininke ryskiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adirgni @ 2007 09 04, 20:22)
"Nori sėstis" reiškia, kai guli lelius, tu paimi už rankyčių, o jis įsikimba ir jau sėdasi, tu biški padedi pasikelti, bet tik trumpam, nes juk dae per mažas, kad sėdet galėtų  mirksiukas.gif

ai tai maniskis dar turbut nenori sestis smile.gif ... nes as ji pati pakelt turiu, tik vos vos pasiriecia.
Atsakyti
Mano mazytei vakar suejo 3 men. Koks leliuko grozis! Koks idomumas...
Atsakyti