Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

Sveikos, mums jau virs triju menesiu svorio kol kas nezinom, nes musu skiepai buvo atideti tai suzinosim tik kita savaite. Rankytes gyvena musu burnyteje, jei retkarciais islenda tai tik tam, kad jas apziurineti, patyrineti ir vel smurkst i burnyte. Ciulptuko neima, jei pabandai ikisti tai taip ziauriai susiraukia tarsi kokia varle bandyciau duoti. Ant pilvuko neguli, vos tik paguldau nusisypso taip gudriai truputi iskises liezuvuka ir verciasi ant nugarytes. Vartosi ant vieno ant kito soniuko labai graziai susiriecia i kamuoliuka, cia tam kad neiskarto pamatyciau jog ciulpia pirstuka. Labai nori sestis, bet jei truputi padedu tai tada jau nenori sestis, o nori stotis. Naturali busena plati sypsena ir nuolatinis gugavimas, tikriausia pleputi auginuosi smile.gif , o jeigu jam niekas neatsako tai spiegia tokiu plonu plonu balseliu.Ant lovos vieno palikti negaliu, nes viena karta radau visai netoli krasto. Valgom tik mamos pieneli, jei gydytoja nepasakys kitaip tai taip bus iki puses metuku.
Atsakyti
labukas biggrin.gif Geriau,kad mazulelis zinoma kuo daugiau gautu MB na ta prasme ildiau ishmaitinti..Man nepavyko unsure.gif to pienelio nedaug,teko nuo 2men.damaitineti ir pradejo mano mazius papulio nebeimti,taip,kad sulaukus 3men dar jam kaip miksturos MP ish saukshtelio sugirdudavau,o poto ir tai pasibaige.Apsiverst neapsiverchia,uztat puikiai laiko glvute ir graziai shypsosi blush2.gif
Atsakyti
na o mano suneliui 3,5 men. visai nesenai pradejo verstis tai ant vieno tai ant kito sono smile.gif , galvyte guledamas ant pilvuko atlaiko nuo 1 men, o pirsciukai patys skaniausi biggrin.gif , galvyte kuo puikiausiai atlaiko thumbup.gif , labai jau rodo didely nora sestis, bet gaila dar negalima...labai jau meiliai ryte sypsosi ir prasosi kad nebemigdyciau nors dar man paciai miego labai reikia...
Atsakyti
QUOTE(mantuke @ 2007 08 03, 20:54)
na o mano suneliui 3,5 men. visai nesenai pradejo verstis tai ant vieno tai ant kito sono  smile.gif , galvyte guledamas ant pilvuko atlaiko nuo 1 men, o pirsciukai patys skaniausi  biggrin.gif  , galvyte kuo puikiausiai atlaiko  thumbup.gif , labai jau rodo didely nora sestis, bet gaila dar negalima...labai jau meiliai ryte sypsosi ir prasosi kad nebemigdyciau nors dar man paciai miego labai reikia...

labukas,mano maziui tiek pat men,ar jau ivedineji kosytes,kuom maitini
Atsakyti
QUOTE(Mileta @ 2007 07 13, 13:24)
Sveikos mamytės mirksiukas.gif norėjau paklausti kas maitinate savo leliukus mišinukais kas kiek laiko valgotė ir po kiek ml g.gif

sveika,
maniske valgo po 180ml,kas 3 val. i para gaunasi 5kartai.
Atsakyti
Sveikos mamytes!Vakar buvom poliklinikoj.Sveremes.Priaugom kilograma.Tad dabar sveriam 7.400 kg.Mokam guledami ant pilvuko paimti zaisliuka,labai megstam ziureti i veidrodi ir juoktis,kartais paspygaujam.
Atsakyti
NIKA 70 dar neduodu jokiu papildomu kosyciu, kazkaip nepasitarus su gydytoja nelabai noreciau kazka duot. va 17 d bus 4 men, eisim pas gydytoja ir paklausim ka galima o ko dar ne. gal tu jau duodi kosyciu?maitinu hipp antielerginy su probiotikais misinely
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mantuke: 04 rugpjūčio 2007 - 21:08
QUOTE(rug @ 2007 07 28, 22:32)
sveikutės, o aš nežinau kiek sveria mano mergytė, nes gyd sakė- neateikit šį mėn, bo vistiek jokių skiepų nėr blink.gif  blink.gif  blink.gif  doh.gif . tai su lelka atsistojau ant svarstyklių- nu maždaug 6, ir pamatavom- 61. kai gimė- labai nenorėjau soskės duot. nu ir nereikėjo. o dabar doh.gif - kartais norėtųsi kažkaip užkišt- o ta kirmėliokė neima, net žiaukčioja biggrin.gif . labai rimta, balsu nusijuokė tik šiom dienom, ir tai tik ryte, gerai išsimiegojus. pieno trūksta, tenka mišiniais kamuot, nu rėkia iki pasiutimo, negali net žiūrėt į mišinį, jau išbandėm visus, nieks netinka. papą čiulpia nors ir tuščią doh.gif šneka, ant pilvuko jau po biški guli, bet šiaip- nemėgėja. paguldyt- nėprokur. tik stačią nešiot, ir pabandyk sustot doh.gif vopsim su charakteriu panikė. pradeda mėgti maudytis, o anksčiau tai bliaudavo. žaislų nečiumpa, nieko netyrinėja, bijo juodai unsure.gif . kumštį tik graužia ir burbulus leidžia tongue.gif

Pas mus su soske tas pats- pradzioj nereikejo, pirmi vaikai uzaugo be soskiu, sakiau ir mazajai neduosiu, o dabar kartais jau ir noretus paduot, alia neima.... doh.gif O kodel tu manai, kad truksta pieno? Jei tik del to, kad daznai valgo, tai neimk i galva - manoji irgi traukia kas 1-2 val (paprastai kas 1 val) Bet ne del to, akd pieno truksta, o del to, kad kaip gyd sake, pas ja tikriausiai mazas skrandukas ir daug netelpa, todel vienu kartu pavalgo nesociai, o po valandos vel nori. Ir jei tik tavo lialius traukia net ir "tuscia" papuli, tai ir duok - tegul traukia kiek nori, o misisniu neduok. Tiesiog vaikai labai skirtingi ir vieni maitinasi po daug kas 3 val, o kitiem reikia reikia valgyti daznai ir po truputi. Taip kad paaukok tuos kelis menesiukus savo brangaus laiko ir duok maziukui pasimegauti MP ir mamos siluma vietoj buteliuku ir neskaniu misiniu. Neziurek jokio grafiko, nieko, tik dek prie saves vaikuti ir tegul trukia kiek nori.
Atsakyti
Sveikos mamytes, noreciau si karta kreiptis i berniuku mamas. Man kazkaip labai keista pas mano suneli kairioji seklide zymiai didesne nei desinioji tai truputi neramu ar tai normalu, mums pas gydytoja tiktai 9d. tai dabar nerimsta sirdele mano.
Atsakyti
Musu mergyte kiek priaugo dar nezinau, bet labai jau stengiames sestis, ir jei pavyksta nusitverti ko tai ir atsisedam smile.gif vartomes anto sonuku, bet retai... Labiausiai norisi ant rankyciu pas mamyte ir kad mamyte kuo daugiau vaiksciotu, nes taip norisi kuo daugiau pamatyti, kuo daugiau nuciupti. Rankytes irgi gyvena burnytej, o kartais taip giliai kisam, kad net ziaugciojam:) Labai daug guguojam ir net turim pora garsu kuriais ka nors pavadinam smile.gif Labai daug seilejames, o dar ir spjaudytis ismokom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2007 08 05, 12:58)
Pas mus su soske tas pats- pradzioj nereikejo, pirmi vaikai uzaugo be soskiu, sakiau ir mazajai neduosiu, o dabar kartais jau ir noretus paduot, alia neima.... doh.gif  O kodel tu manai, kad truksta pieno? Jei tik del to, kad daznai valgo, tai neimk i galva - manoji irgi traukia kas 1-2 val (paprastai kas 1 val) Bet ne del to, akd pieno truksta, o del to, kad kaip gyd sake, pas ja tikriausiai mazas skrandukas ir daug netelpa, todel vienu kartu pavalgo nesociai, o po valandos vel nori. Ir jei tik tavo lialius traukia net ir "tuscia" papuli, tai ir duok - tegul traukia kiek nori, o misisniu neduok. Tiesiog vaikai labai skirtingi ir vieni maitinasi po daug kas 3 val, o  kitiem reikia reikia valgyti daznai ir po truputi. Taip kad paaukok tuos kelis menesiukus savo brangaus laiko ir duok maziukui pasimegauti MP ir mamos siluma vietoj buteliuku ir neskaniu misiniu. Neziurek jokio grafiko, nieko, tik dek prie saves vaikuti ir tegul trukia kiek nori.

kad, žinok, labai norėjau maitint savo stebuklėlį, kad ir iki mokyklos biggrin.gif , nu nieko nėr. iš pradžių būdavo pritvinkę, vaiką paimdavau ant rankų, ir bėgdavo, o paskui po bišk po bišk pradėjo mažėt, aš labai nervuota, aukštas kraujospūdis, gal dėl to pienukas dingsta, krūtį duodu nuolat, bet beveik nieko nebėr verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 08 05, 14:35)
Sveikos mamytes, noreciau si karta kreiptis i berniuku mamas. Man kazkaip labai keista pas mano suneli kairioji seklide zymiai didesne nei desinioji tai truputi neramu ar tai normalu, mums pas gydytoja tiktai 9d. tai dabar nerimsta sirdele mano.

mano vyresniam taip buvo. turėjo neurozę ir ištisai klykdavo, ir priverkė sau išvaržą. teko operuot unsure.gif . na, gal jum ne tai.
Atsakyti
[quote=rug,2007 08 07, 17:47]
iš pradžių būdavo pritvinkę, vaiką paimdavau ant rankų, ir bėgdavo, o paskui po bišk po bišk pradėjo mažėt, [QUOTE]
kad krūtys nepritvinkę ir pienas nelaša, dar nereiškia kad pieno per mažai smile.gif Cituoju:
"krūtį duodu nuolat, bet beveik nieko nebėr verysad.gif " - Tavo žodžiai.
Jei vaikas traukia krūtį, ji tikrai nėra tuščia, - neradęs pieno vaikutis turėtų supykti ir pradėt triukšmaut. Ar jis taip daro? Jei ne, tuomet tikriausiai randa pieno ir pamažu sau traukia bigsmile.gif
Aišku, jei kraujospūdis aukštas(mano, beje, taip pat aukštokas), o tu dar ir buityje bandai suktis, pavargsti, tuomet pieno tikrai gali sumažėt. Pasistenk save tausoti, nepersidirbk, daugiau pagulinėk su leliuku, duok žįsti ir n e s i n e r v u o k (nervai grožiui kenkia wink.gif ).
Aš taip pat linkus nervuotis, padidinto jautrumo ir t.t. Bet vis kartoju sau: kas pasikeis nuo to, kad nervuosiuos? Nieko. Vadinasi, neverta. Vadinasi, tiesiog nekreipsiu demesio i tai, kas mane erzina, man nepatinka. Ir dazniausiai tai padeda thumbup.gif Pabandyk ir Tu 4u.gif
Atsakyti