mums šiandien lygiai 3mėn
galvytę laiko jau nuo 2mėn, o dabar iš vis aukštai kelia ir ilgai laiko. labai patinka kabančius žaisliukus liesti, kumštukus ir pirštukus čiulpti
daug šypsosi, "kalba". svetimiems tai nesišypso, tik atidžiai stebi. maudynės laaabai patinka
Musu vaikuciui siandien suejo 3 men. Mes jau daug ko ismokom:
- sukinejame galvyte, kilnojame kojytes, mosikuojame rankytemis;
- daug ir mielai sypsomes, bet tik mamytei ir teveliui, svetimiems tai ne;
- kai mama juokina bandome juoktis, gaunasi labai juokingai ;
- su dideliu malonumu barskinam prie lovytes prikabintus zaisliukus, juos ciupinejam, stebim;
- labai gerai koncentruojame zvilgsni, stebime ivairius daiktus, ypac patinka degancios lempos, vaizdas uz lango;
- klausomes ivairios muzikos, ypac patinka ta, kurios kasdien klausemes dar pilvuke budami visa nestuma! Taip pat patinka karuseles melodija;
- sakom gu, ga bu, ve. Ipac daug kalba, kai kalbini,o siaip tai pritingi pats su savimi kalbetis ;
- paguldyti ant pilvuko islaikom galvyte, guleti ant pilvo patinka;
- maudomes kasdiena ir maudynes mums didelis malonumas ;
- daznai plikinejame, leidziame uzpakaliukui pakvepuoti grynu oru ir tai mums labai patinka
- jei galetumem kumstukus iki alkuniu i burna susikistumem ;
- valgome MP kas 2 valandas diena ir 3 kartus nakti;
- nakti miegame ramiai, nors kartais pasiblaskome ir niekada neverkiame .
Musu bedos:
- skandaliname vakarais kai kankina pilvuko skausmai bet aciu dievui vis reciau ir reciau;
- vis dar geriame Smekta (jau atsibodo ji mums) ;
- musu geriausias draugas - TUTE (kaip jos reikes atsisakyti neisivaizduoju);
- miegame salia mamos ir tecio.
- sukinejame galvyte, kilnojame kojytes, mosikuojame rankytemis;
- daug ir mielai sypsomes, bet tik mamytei ir teveliui, svetimiems tai ne;
- kai mama juokina bandome juoktis, gaunasi labai juokingai ;
- su dideliu malonumu barskinam prie lovytes prikabintus zaisliukus, juos ciupinejam, stebim;
- labai gerai koncentruojame zvilgsni, stebime ivairius daiktus, ypac patinka degancios lempos, vaizdas uz lango;
- klausomes ivairios muzikos, ypac patinka ta, kurios kasdien klausemes dar pilvuke budami visa nestuma! Taip pat patinka karuseles melodija;
- sakom gu, ga bu, ve. Ipac daug kalba, kai kalbini,o siaip tai pritingi pats su savimi kalbetis ;
- paguldyti ant pilvuko islaikom galvyte, guleti ant pilvo patinka;
- maudomes kasdiena ir maudynes mums didelis malonumas ;
- daznai plikinejame, leidziame uzpakaliukui pakvepuoti grynu oru ir tai mums labai patinka
- jei galetumem kumstukus iki alkuniu i burna susikistumem ;
- valgome MP kas 2 valandas diena ir 3 kartus nakti;
- nakti miegame ramiai, nors kartais pasiblaskome ir niekada neverkiame .
Musu bedos:
- skandaliname vakarais kai kankina pilvuko skausmai bet aciu dievui vis reciau ir reciau;
- vis dar geriame Smekta (jau atsibodo ji mums) ;
- musu geriausias draugas - TUTE (kaip jos reikes atsisakyti neisivaizduoju);
- miegame salia mamos ir tecio.
Mano maziukei tuoj bus 4 menesiai. Pas mane aktyvi mergina, pirma karta apsiverte ant pilvo 3,5 men. Tai nuo tos dienos pastoviai vartosi, megsta zaisti, siekia zaislus rankytemis, daug sneka nesamones Maziuke yra kruopyte, tai gal ir del to aktyvi. Pazista mane kaip mamyte Yra valgi, geria misini.
Sveikos, mamytes
mums irgi jau 3 menesiai. viska darom: galvyte dukryte laiko gerai ir jau bando "irtis" kojytem rankytes i sonus istiesus, guguoja, bubuoja, sypsosi, siekia ne tik zaisliuku, bet visko, kas aplink matosi ir viskas keliauja i burnyte o kumstukas tai ir manosios seniai burnytej. gal tikrai dantukai tuoj dygs
norejau jusu paklausti, ar 3 men. leliukui ne per anksti sestis, nes manoji niekaip geriau nesijaucia, kaip sededama man ant keliu. jei tik padarau spusiau gulima padeti, tai tuoj rieciasi ir bando atsisesti. na mes siaip darome dinamines gimnastikos pratimus, tai gal ji del to tvirtesne jauciasi. kaip jus manote, nuo kada galima sodinti vaikiukus, kad nekenktu ju stuburui? ar cia reikia atsizvelgti i kiekvieno vaiko galimybes ir pasyti ju noru
mums irgi jau 3 menesiai. viska darom: galvyte dukryte laiko gerai ir jau bando "irtis" kojytem rankytes i sonus istiesus, guguoja, bubuoja, sypsosi, siekia ne tik zaisliuku, bet visko, kas aplink matosi ir viskas keliauja i burnyte o kumstukas tai ir manosios seniai burnytej. gal tikrai dantukai tuoj dygs
norejau jusu paklausti, ar 3 men. leliukui ne per anksti sestis, nes manoji niekaip geriau nesijaucia, kaip sededama man ant keliu. jei tik padarau spusiau gulima padeti, tai tuoj rieciasi ir bando atsisesti. na mes siaip darome dinamines gimnastikos pratimus, tai gal ji del to tvirtesne jauciasi. kaip jus manote, nuo kada galima sodinti vaikiukus, kad nekenktu ju stuburui? ar cia reikia atsizvelgti i kiekvieno vaiko galimybes ir pasyti ju noru
Sveikutes mamytes,
mums rytoj jau 3 menesiai, ta proga siandien apsilankem pas gydytoja,- ir ka gi esam stiprus ir sveiki, smagiai guguojam, garsiai juokiames, valgom 150-160 ml.jau neatpilinejam, nakti keliames tik viena karta,viska stebim ir viskuo domimes
mums rytoj jau 3 menesiai, ta proga siandien apsilankem pas gydytoja,- ir ka gi esam stiprus ir sveiki, smagiai guguojam, garsiai juokiames, valgom 150-160 ml.jau neatpilinejam, nakti keliames tik viena karta,viska stebim ir viskuo domimes
na va mums jau trys menesiai
sveriam
5700(+800)
ugis
58(+4)
augam gerai jau po truputi vartomes, keliam galvyte, juokiames balsu
5700(+800)
ugis
58(+4)
su pavasariu mamytes!! ir mum siandien 3 menesiukai!.uzvakar jau laikantis uz pirstu prisitraukem ir atsisedom.galva kelia nerealiai.nu lyg ir ankstoka. bet tokia stipri.i sonus dar nesivartom.sveriam 6.200 o ugis 62.manau kad ir vaiksciot pradesim nesliauziojus!
Sveikutes mamytes!
mano maziukui 3 men. 2 savaites.
Valgo MP ir pries miega misinuka 100 gr. Uzmiega 23 val. ir pabunda 6 val pavalgyti, o tada toliau miega iki 10 val. Diena valgo labai skirtingu laiku ir labai skirtingai miega.
labai daug juokiasi, sypsosi, "kalba", megsta zaisliukus siekti, stumdyti.
Dabar darome masazus, jau 4 kartus padare, liko 6 kartai.
Paguldzius ant pilvuko labai ilgai ir gerai laiko galvyte, bet dar nesivarto. Ar Jusu maziukai vartosi?
Gal lankote kokius baseinus? ir kur?
Ar saip mamyciu susiburimus?
mano maziukui 3 men. 2 savaites.
Valgo MP ir pries miega misinuka 100 gr. Uzmiega 23 val. ir pabunda 6 val pavalgyti, o tada toliau miega iki 10 val. Diena valgo labai skirtingu laiku ir labai skirtingai miega.
labai daug juokiasi, sypsosi, "kalba", megsta zaisliukus siekti, stumdyti.
Dabar darome masazus, jau 4 kartus padare, liko 6 kartai.
Paguldzius ant pilvuko labai ilgai ir gerai laiko galvyte, bet dar nesivarto. Ar Jusu maziukai vartosi?
Gal lankote kokius baseinus? ir kur?
Ar saip mamyciu susiburimus?
Sveikos, mamytes..
mano mergytei 3 menesiukai ir 4 dienos..
pirmomis dienomis labai vargom, nes pute pilveli ir visiskai naktim nemiegodavo.. Taciau dabar jau visa menesi maziuke ismiega visa nakti, pavalgom 10 val. vakare ir iki 8 ryto pramiega..
O ir valgom gana nemazai, po 160m - 180 ml ir taip 5-6 kartus per diena..
Taciau mano mazoji dar zaisliuku nebando siekti, tik susidomejusi ziuri, seka akimis ir labai daug kalba, sypsosi.. Ar tai nera blogai?
mano mergytei 3 menesiukai ir 4 dienos..
pirmomis dienomis labai vargom, nes pute pilveli ir visiskai naktim nemiegodavo.. Taciau dabar jau visa menesi maziuke ismiega visa nakti, pavalgom 10 val. vakare ir iki 8 ryto pramiega..
O ir valgom gana nemazai, po 160m - 180 ml ir taip 5-6 kartus per diena..
Taciau mano mazoji dar zaisliuku nebando siekti, tik susidomejusi ziuri, seka akimis ir labai daug kalba, sypsosi.. Ar tai nera blogai?
Labas mano dukrytei 3men puikiai nulaiko galvyte , siekia žaisliuku , kiša į burnyte pirštukus
Mūsų mergaitei taip pat jau 3 mėnesiai.Nuo antrojo priaugom 900g svorio ir 2 cm ūgio.Rezultatas-6100g ir 61 cm.
Valgo tik MP.Naktimis keliasi 2kartus,o kai kada išmiega ir visą naktį.Tada mama prabunda pieno klane .Žaisliukų dar nepaima,tačiau įdavus į rankytę,mielai paragauja .Daug šypsosi,labai mėgsta bendrauti,taria įvairias priebalsio g kombinacijas su balsiais.Pradėjo mėgti maudynes,nors anksčiau jos visada buvo lydimos ašarų.O dabar nenori baigti....
Valgo tik MP.Naktimis keliasi 2kartus,o kai kada išmiega ir visą naktį.Tada mama prabunda pieno klane .Žaisliukų dar nepaima,tačiau įdavus į rankytę,mielai paragauja .Daug šypsosi,labai mėgsta bendrauti,taria įvairias priebalsio g kombinacijas su balsiais.Pradėjo mėgti maudynes,nors anksčiau jos visada buvo lydimos ašarų.O dabar nenori baigti....