QUOTE(sypseneleee @ 2011 04 27, 20:42)
Na nepyk bet tu cia labai jau ziauriai ir nedraugiskai pasireiskei,,Visos merginos padeda pataria ....Ne visos mes galim imti uzsisakyti juk kartais sirdis nori kazka savo rankomis sukurti...As pav atradau sita tema visai netiketai ir nebegaliu atsitraukti is cia man cia toks ikvepimas ateina,tai ka man daryti,bekti uzsisakyti r paciai bandyti?
taip ta temute superine bet kartais nebepameni kur ka skaitei,ipac dabar pav ka tik dariau roziu lapelius su kudikiu nesykleje,dziaugiuosi kad tik galiu kazka daryti,aciu merginoms uz naujokiu priemima ir palaikyma
taip ta temute superine bet kartais nebepameni kur ka skaitei,ipac dabar pav ka tik dariau roziu lapelius su kudikiu nesykleje,dziaugiuosi kad tik galiu kazka daryti,aciu merginoms uz naujokiu priemima ir palaikyma
as nepykstu, bet suprask ir kitas.. As visas temas perskaiciau nuo pradziu, noredama gauti gera rezultata.. Po to kepiau kruva tortu.. o cia - atlekia, ei man reikia, staiga, ko niekas nepadeda.. Toks jausmas, kad cia sedi etatines mokytojos, kurios uz konsultacijas alga gauna
Ne velnio - moteriske cia dalinasi savo patirtimi, kuria kaupe desimtmeciais.. ir patingeti perskaityti pora puslapiu pvz apie beze, o paskui priekaistauti, kad nuciuoze nuo torto - tiesiog nepadoru..
O su kudikiais cia musu daug.. Ir daug pradejom tortus kepti kudikius supuodamos ..
Kai cia sedziu ne vienus metus, tai pries sventes buna tu "šventiniu greitušku" antpludis..