Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

QUOTE(naitas @ 2011 04 27, 08:17)
į forumą apie maistą nekišu nevalgomo daikto.. jeigu nevalgomas, tai perspėju  biggrin.gif

o apie visokius klausimus.. tai TU LABAI TEISI.. tema darosi jau tokia neįdomi, nes tie begaliniai klausimai ir perklausinėjimai ta pačia tema jau rodo tik nepagarbą kitoms narėms.  smile.gif

Naitai krokodilai tai kaip guminiai atrodo blush2.gif mano vaikas labai panasius turi tai vonioj zaidzia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 04 26, 20:10)

mano neprofesionalus, bet jubilijatės įvertintas tortas:

kam tiem vargšam kačiukam taip kojytes nukapojot unsure.gif hihihi.gif
Atsakyti
naitai kaip gražu wub.gif o čia su rankytėm suraityta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sssagis @ 2011 04 26, 21:30)
ne vieno itrukimo nepastebejau biggrin.gif

Pagal galimybes viskas paslepta ir dar tinkamu sonu nupaveiksluota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2011 04 27, 10:24)
Naitai krokodilai tai kaip guminiai atrodo  blush2.gif  mano vaikas labai panasius turi tai vonioj zaidzia blush2.gif

guminiai tai guminiai irnesakyk.gif negi dabar gincysiuos biggrin.gif
Atsakyti
prieš didesnes šventes tenka stebėt reiškinį
,,noriu sulipdyti torčiuką, o kaip tas ir anas? kaip tas ir anas vadinasi? gal galima nuorodą? kodėl man neatsakoma?", nors atsakymas būna 1 puslapiu atgal.
tos, kurios nuolat kepa, mokosi, tos stebi forumą kiekvieną dieną. bent jau teoriškai žino, kaip ir ką daryti, jei nevykdo praktiškai.
na, o tos, kurios kepa 2-3 kartus, neturi intereso gilintis, ir tiek.

man tortai yra pomėgis, nors nėra dailūs, tik skanūs mirksiukas.gif

man labai patiko šūkis TKK. jį reiktų atgaivinti.
Atsakyti
Merginos as suprantu ,jusu torciukai nerealus,jus jau juos viska mokate viska zinote,jums gerai ....
O kai as cia netycia uzsukau pries 2 savaites mazdaug,tai man taip viskas idomu bet skaityti ir ieskoti reikia tiek daug ,pas mane kompe nebebuvo kitokiu puslapiu tik is vienos temutes TORTU PUOSYBA kos 20 skirtingu puslapiu ir galva susisukusi ir po to vel nebezinai kur ka radau...Bandau kazka pas save kompe konspektuotis ,kad man lengviau butu,tik nebezinau kaip ir pa patogiau pasidaryti....Nepykite kad kartais ko pasiklausiu,kai zalia esi toliu kvailu klausimu kyla...Na bet del Beze tai tikrai jau super daug klausia ir tikrai kas antrame puslapyje rasoma,sutinku,kad per daug klausinejama..
O as biski noriu papasakoti apie savo pirmuosius pirkinius vakar ...Zodziu nusprendziau kad man reikia uzsukti i salia esancia parduotuve kurioje yra visokiu dalykeliu,viskas kas susieje su visokio tipo rankdarbiais o tame tarpe ir tortams...Nueinu ir ziuriu ir cia ir cia akys visko atrodo nori ir maisiuku ir antgaliuku,(tai ju nusippirkau)na ir visokio velnio,nebegaliu pasitraukti nuo to skyriaus atrodo kad man visko reiketu,zodziu iskilo klausimai man ko is tiesu man reikia pradziai,taip ir nezinau....
Jei ten buvo Iceting color tai ten idomu ar tie dazai ir bus skirti tik Icetingui?nes dabar naudojau paprastus valgomus skystus dazus..
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 04 27, 16:06)
.Nueinu ir ziuriu ir cia ir cia akys visko atrodo nori  ir maisiuku ir antgaliuku,(tai ju nusippirkau)na ir visokio velnio,nebegaliu pasitraukti nuo to skyriaus atrodo kad man visko reiketu,zodziu  iskilo klausimai man  ko is tiesu man reikia  pradziai,taip ir nezinau....

nereikia visko pirkti, nes "galbūt reikės". Reikia pradėti planuoti, kokį tortą darysit: kremu puošit, ar mase. Pasidairykit į kitus tortus. Nuspręsit, koks puošimo būdas, stilius labiau patinka. Tada bus aiškiau, ką mėgsite daryti. reikia pasirinkti KRYPTĮ. Nes kai nėra kelionės krypties, tai nėra ir pakeleivingo vėjo.

QUOTE(sypseneleee @ 2011 04 27, 16:06)

Jei ten buvo Iceting color tai ten idomu ar tie dazai ir bus skirti tik Icetingui?nes dabar naudojau paprastus valgomus skystus dazus..

Icing colour - tai dažai BET KAM - kremui, masei, marcipanui, bet kam. Valgomi dažai. Reikia žiūrėti ir rinktis pagal konsistenciją - ar tai PASTE - košelė, LIQUID - skysti, DUST - sausos dulkės.
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 04 27, 14:06)
...Zodziu nusprendziau kad man reikia uzsukti i salia esancia parduotuve kurioje yra visokiu dalykeliu,viskas kas susieje su visokio tipo rankdarbiais o tame tarpe ir tortams..

Kaip as tau pavydziu wub.gif As panasiai Ebay ziuriu, tik pirkti negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 04 27, 07:44)
*nereikia visko pirkti, nes "galbūt reikės". Reikia pradėti planuoti, kokį tortą darysit: kremu puošit, ar mase. Pasidairykit į kitus tortus. Nuspręsit, koks puošimo būdas, stilius labiau patinka. Tada bus aiškiau, ką mėgsite daryti. reikia pasirinkti KRYPTĮ. Nes kai nėra kelionės krypties, tai nėra ir pakeleivingo vėjo.
**Icing colour - tai dažai BET KAM - kremui, masei, marcipanui, bet kam. Valgomi dažai. Reikia žiūrėti  ir rinktis pagal konsistenciją - ar tai PASTE - košelė, LIQUID - skysti, DUST - sausos dulkės.

* aciu ,prie to paties noriu pasidalinti ir pakalusti,man kita savaitgali reikia padaryti 2 tortus ,bus mano seses Jubiliejus ir mano sunelio 2metukai,zmoniu bus apie 30 Is pradziu norejau daryti vienameduti dvieju aukstu ir dengti pastiliazu(cipciuko)kadangi ji jau isbandziau ir man jis visai neblogai isejo o ir graziai,Beze nesubandziusi ir bijau rimtai reikalui rizikuoti vien jau del to kad visai nesu dar su maisiuku ir su antgaliais dirbusi,tai nezinau ar reikes su juo pabandyti veliau ne taip rimtam reikalui
O ant pastiliazo ornamentus ar kokias gelytes galima daryti is Ictingo ar is kokios kitos mases ,klausiu aisku cia jusu bet lysiu vel ieskoti,klausimas butu toks ar ant dengimo mesiu tinka ir laikosi imairus papuosimo kremai?
Ir dar dengimo mase jei dbiaukstis tortas jis pirmiausia dengiasi apatinis,po to virsutinis atskirai ir tada ji uzdedame ant apatinio ar jis taip laikosi ar ji dar kazkaip tvirtiname( nors gal nerizikuoti ir geriau daryti viena dideli?
Atsiprasau net sunku klausima suformuluoti gerai blush2.gif
** o aciukas dabar zinosiu i ka reikia ziureti rolleyes.gif
aisku jsu esate cia diskutave daug kartu bet kada kas yra geriau naudojami?
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 04 27, 16:13)
* aciu ,prie to paties noriu pasidalinti ir pakalusti,man kita savaitgali reikia padaryti 2 tortus ,bus mano seses Jubiliejus ir mano sunelio 2metukai,zmoniu bus apie 30 Is pradziu norejau daryti vienameduti dvieju aukstu ir dengti pastiliazu(cipciuko)kadangi ji jau isbandziau ir man jis visai neblogai isejo o ir graziai,Beze nesubandziusi ir bijau rimtai reikalui rizikuoti vien jau del to kad visai nesu dar su maisiuku ir su antgaliais dirbusi,tai nezinau ar reikes su juo pabandyti veliau ne taip rimtam reikalui
  O ant pastiliazo ornamentus ar kokias gelytes galima daryti is Ictingo ar is kokios kitos mases ,klausiu aisku cia jusu bet lysiu vel ieskoti,klausimas butu toks ar ant dengimo mesiu tinka ir laikosi imairus papuosimo kremai?
  Ir dar dengimo mase jei dbiaukstis tortas jis pirmiausia dengiasi apatinis,po to virsutinis atskirai ir tada ji uzdedame ant apatinio ar  jis taip laikosi ar ji dar kazkaip tvirtiname( nors gal nerizikuoti ir geriau daryti viena dideli?
  Atsiprasau net sunku klausima suformuluoti gerai blush2.gif
  ** o aciukas dabar zinosiu i ka reikia ziureti  rolleyes.gif
  aisku jsu esate cia diskutave daug kartu bet kada kas yra geriau naudojami?

as atsakysiu ka zinau kitos gal papildis arba pataisys mane.
aisingas laikosi ant pastilazo smile.gif gali drasiai deti tai pat laikosi visos kitos mases sunkesnias detales sutvirtinu gabeli mases sumaisau su nedideliu kiekiu vandens.
o daugiaauksiai tortai dengiasi taip kai tu rasei kievienas atskirai, pries dedant antra auksta as dar suderekinu vandeniu mase kur dedu antra auksta nzn kiek cia padeda ar ne , bet kolkas nei vienas man nenuleke ax.gif
Atsakyti
Na gerai tarkim pirmas aukstas apdengtas pastiliazu,antras irgi pastiliazas liesis su biskvito apacia paprasta hm,kaip cia pakalusu aiskiau...O ar nesunkiai tas antras aukstas uzsideda?as maciau tokia priemone uzdeti perkelti tortams toks kaip peilis-padeklas ar musu sauniosios tortu kepejeles juos naudoja ar tiesig kitais budais torciukus perkeliate -uzdedate?
aciu tai dbar reikes studijuoti Ictinga ar koki kita papuosima,beje neberandu visur minamas MMG (tai mase figurelems darytI?)
Papildyta:
jei merginos kuom nors jums galeciau padeti ,rasykit gal ka sumastysim
Papildyta:
jei merginos kuom nors jums galeciau padeti ,rasykit gal ka sumastysim
Atsakyti