QUOTE(naitas @ 2011 04 27, 07:44)
*nereikia visko pirkti, nes "galbūt reikės". Reikia pradėti planuoti, kokį tortą darysit: kremu puošit, ar mase. Pasidairykit į kitus tortus. Nuspręsit, koks puošimo būdas, stilius labiau patinka. Tada bus aiškiau, ką mėgsite daryti. reikia pasirinkti KRYPTĮ. Nes kai nėra kelionės krypties, tai nėra ir pakeleivingo vėjo.
**Icing colour - tai dažai BET KAM - kremui, masei, marcipanui, bet kam. Valgomi dažai. Reikia žiūrėti ir rinktis pagal konsistenciją - ar tai PASTE - košelė, LIQUID - skysti, DUST - sausos dulkės.
* aciu ,prie to paties noriu pasidalinti ir pakalusti,man kita savaitgali reikia padaryti 2 tortus ,bus mano seses Jubiliejus ir mano sunelio 2metukai,zmoniu bus apie 30 Is pradziu norejau daryti vienameduti dvieju aukstu ir dengti pastiliazu(cipciuko)kadangi ji jau isbandziau ir man jis visai neblogai isejo o ir graziai,Beze nesubandziusi ir bijau rimtai reikalui rizikuoti vien jau del to kad visai nesu dar su maisiuku ir su antgaliais dirbusi,tai nezinau ar reikes su juo pabandyti veliau ne taip rimtam reikalui
O ant pastiliazo ornamentus ar kokias gelytes galima daryti is Ictingo ar is kokios kitos mases ,klausiu aisku cia jusu bet lysiu vel ieskoti,klausimas butu toks ar ant dengimo mesiu tinka ir laikosi imairus papuosimo kremai?
Ir dar dengimo mase jei dbiaukstis tortas jis pirmiausia dengiasi apatinis,po to virsutinis atskirai ir tada ji uzdedame ant apatinio ar jis taip laikosi ar ji dar kazkaip tvirtiname( nors gal nerizikuoti ir geriau daryti viena dideli?
Atsiprasau net sunku klausima suformuluoti gerai
** o aciukas dabar zinosiu i ka reikia ziureti
aisku jsu esate cia diskutave daug kartu bet kada kas yra geriau naudojami?