"Ferrero Rocher", pastilazas
Nekantruoliai "Iskando" gera gabaliuka torto, todel teko galvoti kaip pasipuost Dekuidievui, namams skirtas
Sauniai issisukta is padeties
Su praejusiomis šventėmis mergaites, kiek gražių tortukų ir labai kuklių ir ypatingai prašmatnių.
Ir aš su labai paprastu velykiniu tortuku, puošimui buvo nedidelis pasirinkimas, torto sudėtyje nėra cukraus, tik fruktozė, medaus biskvitai, kremas grietinė su džiovintais abrikosais ir džiovintomis slyvomis, puošta kokosu, drugeliai pastilažas, krepšelis ir kiaušiniai šokoladiniai, svoris 2 kg
Tortas Velykų rytas
Ir aš su labai paprastu velykiniu tortuku, puošimui buvo nedidelis pasirinkimas, torto sudėtyje nėra cukraus, tik fruktozė, medaus biskvitai, kremas grietinė su džiovintais abrikosais ir džiovintomis slyvomis, puošta kokosu, drugeliai pastilažas, krepšelis ir kiaušiniai šokoladiniai, svoris 2 kg
Tortas Velykų rytas
laba diena, seniai seku jūsų temą, ateinu kiekvieną vakarą po darbų pasivaišinti! AČIŪ, KAD KEPAT TAIP GRAŽIAI
jeigu būtų nesunku atsakyti, turiu pora klausimėlių: kaip kultūringai reikėtų pjaustyti tortą su daug puošybos viršuje, gėlėmis, figūromis, visą apdengtą pastiliažu. Ir kitas klausimas, ar mandagu yra nevalgyti papuošimų ir juos palikti lėkštelėje (pastiliažo danga man nelabai skani, ji per daug įtakos daro torto skoniui, tarsi nedera prie vidaus turinio). Labai įdomūs atsakymai, ačiū iš anksto!!!
jeigu būtų nesunku atsakyti, turiu pora klausimėlių: kaip kultūringai reikėtų pjaustyti tortą su daug puošybos viršuje, gėlėmis, figūromis, visą apdengtą pastiliažu. Ir kitas klausimas, ar mandagu yra nevalgyti papuošimų ir juos palikti lėkštelėje (pastiliažo danga man nelabai skani, ji per daug įtakos daro torto skoniui, tarsi nedera prie vidaus turinio). Labai įdomūs atsakymai, ačiū iš anksto!!!
QUOTE(Lachesė @ 2011 04 26, 22:00)
laba diena, seniai seku jūsų temą, ateinu kiekvieną vakarą po darbų pasivaišinti! AČIŪ, KAD KEPAT TAIP GRAŽIAI
jeigu būtų nesunku atsakyti, turiu pora klausimėlių: kaip kultūringai reikėtų pjaustyti tortą su daug puošybos viršuje, gėlėmis, figūromis, visą apdengtą pastiliažu. Ir kitas klausimas, ar mandagu yra nevalgyti papuošimų ir juos palikti lėkštelėje (pastiliažo danga man nelabai skani, ji per daug įtakos daro torto skoniui, tarsi nedera prie vidaus turinio). Labai įdomūs atsakymai, ačiū iš anksto!!!
jeigu būtų nesunku atsakyti, turiu pora klausimėlių: kaip kultūringai reikėtų pjaustyti tortą su daug puošybos viršuje, gėlėmis, figūromis, visą apdengtą pastiliažu. Ir kitas klausimas, ar mandagu yra nevalgyti papuošimų ir juos palikti lėkštelėje (pastiliažo danga man nelabai skani, ji per daug įtakos daro torto skoniui, tarsi nedera prie vidaus turinio). Labai įdomūs atsakymai, ačiū iš anksto!!!
Mes savam rate pjaustome,nuo to galo kur mažiausiai papuošimų jei yra vaikų,tie papuošimai savaime išnyksta,o jei ne tiesiog kas mėgsta tas suvalgo,nors tokių tikrai mažuma,kas ne padeda šalia lėkštutėj..
Dėl dangos,jai pati dalyvauju valgyme pasakau,kad kam neskanu tas lai nusiima,manęs tai neįžeis visiškai ir nieko blogo nematau.. man,ir mūsų paprastų žmonių ratui tai kultūringiau atrodo,nei išėjus sakyti,kad buvo neskanu,be valgiau...
QUOTE(mmergyte @ 2011 04 26, 22:09)
Dėl dangos,jai pati dalyvauju valgyme pasakau,kad kam neskanu tas lai nusiima,manęs tai neįžeis visiškai ir nieko blogo nematau.. man,ir mūsų paprastų žmonių ratui tai kultūringiau atrodo,nei išėjus sakyti,kad buvo neskanu,be valgiau...
as irgi iskarto pasakau, kad man nelabai skanu tai kam nepatinka gali nevalgyti o va mano tetis labai megzta ir sako ka cia issigalvojat niekokio skonio jis negadina
QUOTE(Rutele81 @ 2011 04 26, 20:00)
kazkas nesigavo, mase trukinejo ir nebuvo elastinga.
ne vieno itrukimo nepastebejau
Ačiū už atsakymus, lauksiu daugiau pamąstymų tokie klausimai kilo, nes manęs laukia nedidelis priėmimas oficialia proga, kur reikės pjaustyti tortą ir jį valgyti ir čia nepasakysi, kaip namie, tai labai sunerimau, kaip kultūringai reikia elgtis su tokiais grožiais
QUOTE(Darsė @ 2011 04 26, 21:10)
mano neprofesionalus, bet jubilijatės įvertintas tortas:
idėja superinė ir labai gražus tortas. Aš irgi norėčiau tokio torto
QUOTE( 2011 04 26 @ 22:52)
čiotkai atrodytų tortas su 40 katinų
QUOTE(Lachesė @ 2011 04 26, 23:00)
jeigu būtų nesunku atsakyti, turiu pora klausimėlių: kaip kultūringai reikėtų pjaustyti tortą su daug puošybos viršuje, gėlėmis, figūromis, visą apdengtą pastiliažu. Ir kitas klausimas, ar mandagu yra nevalgyti papuošimų ir juos palikti lėkštelėje (pastiliažo danga man nelabai skani, ji per daug įtakos daro torto skoniui, tarsi nedera prie vidaus turinio). Labai įdomūs atsakymai, ačiū iš anksto!!!
QUOTE(Lachesė @ 2011 04 26, 23:56)
Ačiū už atsakymus, lauksiu daugiau pamąstymų tokie klausimai kilo, nes manęs laukia nedidelis priėmimas oficialia proga, kur reikės pjaustyti tortą ir jį valgyti ir čia nepasakysi, kaip namie, tai labai sunerimau, kaip kultūringai reikia elgtis su tokiais grožiais
Man atrodo, šitoje situacijoje labai gelbėtų pačios laisvumas, atsipalaidavimas ir žaismingumas pjaustant tortą. Jeigu daug puošybos, tai gal tikrai būtų galima dalį puošybos tiesiog nukelti nuo viršaus ir padėti šalia torto. Gal taip geriau atrodys, negu kad peiliu drožti per cukraus didžiules rožės ar kokias tai figūrėles. Jeigu puokštė, tai ją ir nukelti kaip puokšyę
Dekoracijų tikrai neprivalu valgyt. Tik tikrai įdomu, ką tokiu klausimu pasisako etiketo protokolai.. blogiausia, jeigu žmogus galvos, kad reiks suvalgyt dekoracijas, dėl to atsisakys jam siūlomo torto..
ai, atiduokit dekoracijas krokodilams .. tiesa, jie cukriniai, mano auginti..
pasirodau as savo kelis priesvelykinius:
labai sokoladinis. 2kg, pastilazas, piesta slapia beze.
sokoladinis-karamelinis-griliazinis. 2,5 kg. Slapia beze, Minordijos mase.
cia pirma karta daryta aplikacija. Tortukas vaikams namie sumaumot-braskiu fanams. Medalis olestai
velykiniu nerodysiu, nes o bet kadangi taciau cia klausiau jusu patarimo del slapios beze ir niekas man neatsake, tai surizikavau tepti ja ant dregmes turincio kremo torto sonu ir virsaus, ko paskeloej nuvaziave tortai 200km visa beze nuo ju nuciuoze, istirpde visas lidytas figureles ir kitaip prikiaulino zodz, pasimokiau normaliai
labai sokoladinis. 2kg, pastilazas, piesta slapia beze.
sokoladinis-karamelinis-griliazinis. 2,5 kg. Slapia beze, Minordijos mase.
cia pirma karta daryta aplikacija. Tortukas vaikams namie sumaumot-braskiu fanams. Medalis olestai
velykiniu nerodysiu, nes o bet kadangi taciau cia klausiau jusu patarimo del slapios beze ir niekas man neatsake, tai surizikavau tepti ja ant dregmes turincio kremo torto sonu ir virsaus, ko paskeloej nuvaziave tortai 200km visa beze nuo ju nuciuoze, istirpde visas lidytas figureles ir kitaip prikiaulino zodz, pasimokiau normaliai
Labai dailūs tortai mergaitės
Auksiuke, tikrai rašyta ir ne kartą, kad bezė tepama ant sviestiniu kremu aptepto torto...
Auksiuke, tikrai rašyta ir ne kartą, kad bezė tepama ant sviestiniu kremu aptepto torto...
QUOTE(Dianocka @ 2011 04 26, 09:09)
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 26, 11:15)
As si karta su maziukais torciukais darbavausi.Pasigailejau,kad priemiau uzsakyma:turejo buti 10 torciuku iki 0,5kg,su uzrasu ir su svyturiu,fonas ju logotipo irgi melynas.I 500gr neisitekau,svoris ju kiekvieno apie 660gr. vysninis mascarpones,MMG,decorgelis.
savižudybė
QUOTE(Auksiuke @ 2011 04 26, 23:24)
niekas man neatsake
skaitau šią temą nuolatos ir klausimai apie beze jau ties sakant ikki gyvo kaulo nusibodę, nes apie tai rašoma vos ne kas antram psl jei neatsako tai negi taip sunku truputį paskaityt
o tą pievutę ant ko dėjote???
pirmasis tortas tai
naitai dar pasakyk kad irkriauklės valgomos
QUOTE(akvilyte @ 2011 04 27, 07:36)
naitai dar pasakyk kad irkriauklės valgomos
į forumą apie maistą nekišu nevalgomo daikto.. jeigu nevalgomas, tai perspėju
o apie visokius klausimus.. tai TU LABAI TEISI.. tema darosi jau tokia neįdomi, nes tie begaliniai klausimai ir perklausinėjimai ta pačia tema jau rodo tik nepagarbą kitoms narėms.