Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

Bet kokio šaldytuvo tiems torčiukams reikėtų g.gif ? Išprotėčiau turbūt tokią užduotį gavusi cool.gif
Atsakyti
su praejusia svente mergaites 4u.gif tiek graziu tortu prikepet,kad net akys raibsta nuo groziu bigsmile.gif thumbup.gif saunuoles 4u.gif linkiu taip ir toliau...
atnesu savo darbelius velykinius...rikotos tortai,saldainiu mase mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 04 25, 16:53)
Sveikos mergaites,
Su Šv. Velykom!
na turbut visos margos tapom lotuliukas.gif aš tai tikrai  lotuliukas.gif

Labai grazus torciukai, rasot kad daret su MMG, turiu klausyma- as taip pat dariau tortuka velykom ir puosiau MMG, mase gavos gera, gerai kociojos, bet kai pastovejo ant torto ir saldytuve, tai gavos tokia kieta, per ta vieta kur jos eina dvigubai, sakykim kaip ir jusu tvorele sonuose, tai neipjaunama, ar taip turi but, ar ka ne taip padariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 26, 11:15)
as vakar jau neiskentusi facebuke pasiziurejau blush2.gif

bigsmile.gif imeskit nuoroda i puslapi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssagis: 26 balandžio 2011 - 16:39
labas, su Sv. Velykom visus! labai susidomejau tortu puosyba ir nusprendziau pati pabandyt, stai mano pirmasis blynas:) tai medutis, dengtas beze ir cukrine mase:)

http://public.fotki....i/dsc01948.html
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 04 26, 17:33)
Labai grazus torciukai, rasot kad daret su MMG, turiu klausyma- as taip pat dariau tortuka velykom ir puosiau MMG, mase gavos gera, gerai kociojos, bet kai pastovejo ant torto ir saldytuve, tai gavos tokia kieta, per ta vieta kur jos eina dvigubai, sakykim kaip ir jusu tvorele sonuose, tai neipjaunama, ar taip turi but, ar ka ne taip padariau blush2.gif

jei nebrandinta dengi, taip ji buna kietesne, na nebent laikytum savaite biggrin.gif antras sluoksnis manau ir turi buti kietesnes, nežinau kaip profėm ka ne taip prašom isikišti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 04 26, 19:25)
jei nebrandinta dengi, taip ji buna kietesne, na nebent laikytum savaite biggrin.gif antras sluoksnis manau ir turi buti kietesnes, nežinau kaip profėm ka ne taip prašom isikišti 4u.gif

user posted image
Stai mano visciukas,tai sakykim per sparna atpjaut be jokiu sansu, reikejo nulupt g.gif , gal kiek storesnis, net nezinau, brandinau kokias 3 val. Skanumo tai skani ta mase, susivalge kaip saldainis, bet noris gi graziai atpjaut tortuka, gal kitos merginos ka patars dar, kurios su sia mase darbuojas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, su graziom sventem ir su pavasariu visas! Tegul saule nebepabega is musu kiemo smile.gif
Labai patiko VitMetil tortukas velykinis, labai labai mielas wub.gif Ir, aisku, Dianockos grozis thumbup.gif
Ikeliu ir as savo velykini tortuka. Viduje Beatos Sokoladinis amareto tortas, puosta MMG ir sokoladine saldainiu mase. Tiesa sakant, labiausiai nevykes ir visu mano darytu apdengimu, dariau MMG dviguba norma ir kazkas nesigavo, mase trukinejo ir nebuvo elastinga. Kadangi tortas buvo skirtas namiskiams, negaisau laiko perdarinejimui.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 04 26, 18:33)

neturi taip būti. Šita masė turi pjautis lengvai, net ir pastovėjus. Jeigu taip išdžiūvo, tai buvo per daug arba cukraus pudros, krakmolo, arba želatinos, arba gal tragakano gumos dėjot. Ir pagailėta aliejaus/ alyvuogių aliejaus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 26 balandžio 2011 - 19:06
Prisižiūrėjau grožybių thumbup.gif

mano neprofesionalus, bet jubilijatės įvertintas tortas:

user posted image

medutis, puoštas MMG ir pastilažu, nu man tas pastilažas gaunasi kažkoks trapus, bet šiaip ne taip nulipdžiau blush2.gif
Atsakyti
Super grazus visu 4u.gif drinks_cheers.gif

Dar keli paprastuciai:

"Ferrero Rocher", pastilazas
user posted image
Nekantruoliai "Iskando" gera gabaliuka torto, todel teko galvoti kaip pasipuost lotuliukas.gif Dekuidievui, namams skirtas blush2.gif

Rafaelo, pastilazas smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 04 26, 20:10)
Prisižiūrėjau grožybių thumbup.gif

mano neprofesionalus, bet jubilijatės įvertintas tortas:

us, bet šiaip ne taip nulipdžiau blush2.gif

zavi ideja smile.gif Noreciau torto su 6 katinais lotuliukas.gif
Atsakyti