vel grozybiu prisiziurejau
wingaile,divia,red,adrij,dianocka,sandrulyte,saunuoles
sandrulyte,kuom esi istepus ta bantuka,kad taip blizga?
QUOTE(meljola @ 2011 05 07, 18:22)
vel grozybiu prisiziurejau
decorgeliu.
QUOTE(Dianocka @ 2011 05 07, 17:18)
Sveikos merginos,
imetu kelis torciukus:
Snickersas ir MMG...
Juodasisi miskas, aisingas ir MMG...
imetu kelis torciukus:
Snickersas ir MMG...
Juodasisi miskas, aisingas ir MMG...
gražu,kaip visada
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 07, 18:59)
šaunuolė
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 07, 12:35)
ogi be gero biskvito neturėsim ir ko puošti
Tam yra tortu tema ir biskvitu tema
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 07, 20:08)
Tam yra tortu tema ir biskvitu tema
kaip sakė @adrija@ ten kalbama apie viską, kas sudaro tortą gal gi nieko blogo nenutiko,kad įsimaišė ir biskvitas
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 07, 20:31)
kaip sakė @adrija@ ten kalbama apie viską, kas sudaro tortą gal gi nieko blogo nenutiko,kad įsimaišė ir biskvitas
Man tai nemaiso tik as prisiminiau, kaip cia buvo mokama, kad apie tortu pertepimus, biskvitus cia neaptarineti o man regis ir pirmam puslapy taisyklese sios temos parasyta, ka galima deti
Atsiprasau, kad isiterpiau
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 07, 20:40)
Man tai nemaiso tik as prisiminiau, kaip cia buvo mokama, kad apie tortu pertepimus, biskvitus cia neaptarineti o man regis ir pirmam puslapy taisyklese sios temos parasyta, ka galima deti
taisyklės yra taisyklės laikysimės kitą sykį
bet gal labai nesulaužėm jų
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 07, 19:40)
Kas Dievulio duota , neatimsi .
O kiek kartų čia buvo kalbama apie beze , kremą , šokolado lydymą ?
Matai rugiagele26 , toje viršutinėje temoje , anot kai ko , aš per daug info vertingos pridėjau , nebenoriu ten daugiau lysti .
Aciu mergytes uz pagiras,man jos labai svarbios ,nes labai stengiuos tobuleti.Esu gera vireja,gal busiu gera kepeja
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 07, 21:19)
Kas Dievulio duota , neatimsi .
Matai rugiagele26 , toje viršutinėje temoje , anot kai ko , aš per daug info vertingos pridėjau , nebenoriu ten daugiau lysti .
na tik nereikia kuklintis Tokios informacijoe niekada niekam nebus perdaug.. Ta informacija kaip biblija reikia cituoti
Kiekvienam neitiksi, o ir nera reikalo stengtis itikti, ar ne?
Sveikos, kepejos Pradejau intensyvias paieskas termometro bezui, bet deja kol kas bevaises Gaila Asseni praktiskai nepasirodo, nezinau, ar pamatys mano zinute, bet kazkada jinai buvo idejusi nuoroda, kur toki termometra pirko. Kazkur issisaugojau ir neberandu. Kazkaip buvau isitikinusi, kad kalba ejo apie "Metalo amziu", bet siandien ten buvau ir man pasake, kad neturi ir neturejo Gal zinote kur ta nerealu daikta butu galima isigyt? Aciu.