Zemai lenkiu dalva pries @drij@(cipciuka)
nu mano biskvitas gavosi toks
kiek supyliau i forma tiek ir liko, o klaidas suprtau
1. Nesijojau miltu
2. Maisiau ne taip ir ko gero nusodinau baltymus, todel ir neiskilo.
DIDELIS DEKUI UZ FOTOSESIJA @DRIJ@I wub:
na va imesiu savo biskvita
3 kiausiniai
stikline cukraus
stikline miltu
saukstelis kepimo milteliu
na jis man visada iskyla ir buna purus, tik is jo visada gaunu 2 biskvitus, tai tortui jau reikia kepti 2 biskvitus ir juos pjauti pusiau.
[quote=red69,2011 05 06, 19:46]
Labas vakaras.
Mano rožinė dovanėlė
Jogurtinis tortas su persikais ir vyšniom,pastilažas,šlapia bezė. Svoris 3,2kg.
red69,kaip su tais ispaudukais reikia dirbti,neiseina jie man
Labas vakaras.
Mano rožinė dovanėlė
Jogurtinis tortas su persikais ir vyšniom,pastilažas,šlapia bezė. Svoris 3,2kg.
red69,kaip su tais ispaudukais reikia dirbti,neiseina jie man
Apie kokius spaudukus kalba eina? kur torto apačia apdėta?
paprasta labai su jais dirbti. išsikočioju plonai masę,pakrakmolinu vos vos su šepetuku,na ir spaudžiu gan stipriai,tada yra toks "peiliukas" kuris pagal formas išpjauna zigzagus,nupjaunu lygiai apačią ir klijuoju prie torto
O kas Jums nesigauna?
paprasta labai su jais dirbti. išsikočioju plonai masę,pakrakmolinu vos vos su šepetuku,na ir spaudžiu gan stipriai,tada yra toks "peiliukas" kuris pagal formas išpjauna zigzagus,nupjaunu lygiai apačią ir klijuoju prie torto
O kas Jums nesigauna?
mergaitės perkėliau biskvitą kurį @adrij@ mokino kepti į temą be komentarų
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 07, 00:19)
mergaitės perkėliau biskvitą kurį @adrij@ mokino kepti į temą be komentarų
bet tai gal reikejo parasyt ir kiek ko deti,pati recepta, miltu, kiausiniu
[quote=red69,2011 05 06, 23:19]
yra toks "peiliukas"
va,butent su kokiu peiliuku nes bandziau su paprastu,ir sssss gavositokir peiliukai-konditeriniai,kur buna ant vieno galo bumbuliukas o,ant kito kas nors kitas?
yra toks "peiliukas"
va,butent su kokiu peiliuku nes bandziau su paprastu,ir sssss gavositokir peiliukai-konditeriniai,kur buna ant vieno galo bumbuliukas o,ant kito kas nors kitas?
red69,super dovanele ir as tokia noreciau gauti
wingaile,kiek nuostabiu tortuku atnesei ,visi labai grazus zuikis koks fainuolis
wingaile,kiek nuostabiu tortuku atnesei ,visi labai grazus zuikis koks fainuolis
QUOTE(GITALE @ 2011 05 07, 08:02)
bet tai gal reikejo parasyt ir kiek ko deti,pati recepta, miltu, kiausiniu
jau parašė pati mokytoja
Labas rytelis! @adrij@-jusu biskvitas pasaka! As pasikeiciau orkaite ir ji mane kazkodel pradejo nervinti-iskepe Rafaelo biskvitai buna uzsideje tokia stangria plutele(kuria reikia nupjauti) ir vidus toks labai jau koretas gaunas-manau kad cia gal del ventiliatoriaus (vyro jau prasau kad atjungtu,nes nera funkcijos be jo )Bet velgi-sokoladiniai biskvitai gaunas minkstuciai ir virsus nesuketeja..
Ka gi-atnesu penktadienio darbelius-
Rafaelo biskvitai su jogurtiniu ir varskes pertepimu,mase,pastiliazas
Dar vienas,meistrui mechanikui,sokoladiniai biskvitai,pertepimas tas pats,mase,pastiliazas
Ka gi-atnesu penktadienio darbelius-
Rafaelo biskvitai su jogurtiniu ir varskes pertepimu,mase,pastiliazas
Dar vienas,meistrui mechanikui,sokoladiniai biskvitai,pertepimas tas pats,mase,pastiliazas
Atsiprasau, o kodel papuosimu temoje kalbama apie biskvitus... Busiu bjauri ir pasikabinesiu
[quote=keno,2011 05 07, 06:28]
yra toks "peiliukas"
[/quote]
Na tų spaudukų rinkinyje yra jis,įmetu nuorodą,gal niekas nesupyks viršutinė formelė,kuria lygiai "nupjaunu" zigzagus o su kitom spaudžiu.
Štai tokie
Gal kitos kitaip dirba su šiais spaudukaisaš savamokslė
Ai,dar prieš spaudžiant,padžiovinu šiek tiek masę,kelias minutes,kad būtų tvirtesnė šiek tiek
yra toks "peiliukas"
[/quote]
Na tų spaudukų rinkinyje yra jis,įmetu nuorodą,gal niekas nesupyks viršutinė formelė,kuria lygiai "nupjaunu" zigzagus o su kitom spaudžiu.
Štai tokie
Gal kitos kitaip dirba su šiais spaudukaisaš savamokslė
Ai,dar prieš spaudžiant,padžiovinu šiek tiek masę,kelias minutes,kad būtų tvirtesnė šiek tiek
QUOTE(Rutele81 @ 2011 05 06, 18:23)
Tortukai kaip visada nuostabus Sandrulytes elniukas labai mielas. Noreciau paklausti is ko jo ausytes padarytos ir kaip jas pritvirtinot, kad tokios stacios butu? Dekavoju uz atsakyma
Laba diena. Is pastilazo.ispjoviau is rudo pastilazo ausytes,paskui truputi mazesnes is balto.Ant rudo dejau tris vielutes ir ant virsaus uzdejau balta ausi ir ismeigiau i ten kur jos turi buti.
Na,kad nebutu tusciai ikeliu torciuka
macarpones su vysniom,MMG.
Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2011 05 06, 18:19)
O kur rast ta mase gelem, perverciau kelis psl atgal neradau, ir virsutinej papuosimu temoj nera
1:1:1 pieno milteliai,cukraus pudra ir kondensuotas pienas.Vietoj pieno milteliu naudoju vaikams misineli,kur yra viresnio amziaus.