@adrij@, man viskas grazu, tik truksta ant kamuolio lopineliu rinteliu (baltu). Arba mano akys nedatraukia
sveikos mergickos
susiruosiau daryti MMG,nu ir niekaip nebepamenu,kaip ji anksciau dariau o,viskas buvo pavyke kuo puikiausiai rasio gliukozes milteliu mililitrais 250,taj gramais kiek butu?tas pats? ir sirupas verdamas BEZE pagrindu,reiskias,kol kamuoliukas netyzta vandeny ?*****,reikia viska rasytis,nu tiek nebeatsiminti cia mazu senatves pozymiai
Papildyta:
ainu daryt,kas gausis-tas
susiruosiau daryti MMG,nu ir niekaip nebepamenu,kaip ji anksciau dariau o,viskas buvo pavyke kuo puikiausiai rasio gliukozes milteliu mililitrais 250,taj gramais kiek butu?tas pats? ir sirupas verdamas BEZE pagrindu,reiskias,kol kamuoliukas netyzta vandeny ?*****,reikia viska rasytis,nu tiek nebeatsiminti cia mazu senatves pozymiai
Papildyta:
ainu daryt,kas gausis-tas
Tortukai visu nuostabus
Man jabai reikia su Jumis susisiekti, bet Jusu a.z. pilnas, nezinau kaip ieskoti Gal galetumete man i a.z. parasyti, kaip su Jumis sukontaktuoti
Atsiprasau uz Bet negaliu susisiekti o labai reikia
QUOTE(naitas @ 2011 05 05, 23:51)
Man jabai reikia su Jumis susisiekti, bet Jusu a.z. pilnas, nezinau kaip ieskoti Gal galetumete man i a.z. parasyti, kaip su Jumis sukontaktuoti
Atsiprasau uz Bet negaliu susisiekti o labai reikia
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 06, 12:20)
Puiku!!! Atsiprasau,kad iskart neperspejau . Einu pataisysiu iskart recepta,kad kitoms taip nenutiktu. Dabar padariau visa eiga su foto,bet idesiu pirmadieni,nes manes dar 3 tortai laukia .
Nieko tokio, uzdejau beze, ji laiko, kaip sakoma praslydau
QUOTE(airius @ 2011 05 06, 17:23)
Nieko tokio, uzdejau beze, ji laiko, kaip sakoma praslydau
Turiu klausymeli ne i tema- patarkit ar nurodykit kur ieskot atsakymo- zodziu liko 9 kiausiniu tryniai, kur galeciau juos panaudot, ka issikept isskyrus torta, nes jis saldytuve jau padarytas, dekoju is anksto
QUOTE(airius @ 2011 05 06, 17:43)
Turiu klausymeli ne i tema- patarkit ar nurodykit kur ieskot atsakymo- zodziu liko 9 kiausiniu tryniai, kur galeciau juos panaudot, ka issikept isskyrus torta, nes jis saldytuve jau padarytas, dekoju is anksto
Bandeles O is likusiu issikepkit kiausiniene, imuse kokius pora cielu kiausiniu
QUOTE(airius @ 2011 05 06, 17:43)
zagarelius 5 tryniai, soda gesinta actu, miltai.
QUOTE(meljola @ 2011 05 06, 02:01)
Red,grazus maisiukas
siandien isbandziau SANDRULYTES pasiulyta mase gelytem,sakau aciu nes labai patiko,labai elastinga,nelimpanti,lengva isformuoti gelytes,tikrai siulyciau isbandyti merginos
siandien isbandziau SANDRULYTES pasiulyta mase gelytem,sakau aciu nes labai patiko,labai elastinga,nelimpanti,lengva isformuoti gelytes,tikrai siulyciau isbandyti merginos
O kur rast ta mase gelem, perverciau kelis psl atgal neradau, ir virsutinej papuosimu temoj nera
Cipciuk
jau antra karta kepu persikinio torto biskvita Kur visko po 5/5/5 ) ir jis man neiskyla
pirma karta kaip kepiau tai tik i 2 dalis persipjove, biskvitas buvo kietas, reikejo daug sulieti, o sitas kol kas sala, bet matau, kad teks kepti dar viena biskvita
cia torciukas is likusiu biskvitu, persikinio ir juodas miskas, pertepimas varskinis, puosta grietinele, gele pastilijazas, lapukai plikyti.
kuklus ambasadoriaus medutis.
Juodas miskas, puosta beze, kiskutis marcipanas, kiausinis kinderis
o cia mano meska siaureje, pats mylimiausias tortas
jau antra karta kepu persikinio torto biskvita Kur visko po 5/5/5 ) ir jis man neiskyla
pirma karta kaip kepiau tai tik i 2 dalis persipjove, biskvitas buvo kietas, reikejo daug sulieti, o sitas kol kas sala, bet matau, kad teks kepti dar viena biskvita
cia torciukas is likusiu biskvitu, persikinio ir juodas miskas, pertepimas varskinis, puosta grietinele, gele pastilijazas, lapukai plikyti.
kuklus ambasadoriaus medutis.
Juodas miskas, puosta beze, kiskutis marcipanas, kiausinis kinderis
o cia mano meska siaureje, pats mylimiausias tortas
Tortukai kaip visada nuostabus Sandrulytes elniukas labai mielas. Noreciau paklausti is ko jo ausytes padarytos ir kaip jas pritvirtinot, kad tokios stacios butu? Dekavoju uz atsakyma
QUOTE(benomama @ 2011 05 06, 18:20)
Cpciuk
Kokio dydžio formą ?
Aš iš 10 L kiaušinių , kepu 30 cm. formoje - gaunasi trys per gerą pirštą biskvitai .
Tavo foto nerodo .