Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

@adrij@, man viskas grazu, tik truksta ant kamuolio lopineliu rinteliu (baltu). Arba mano akys nedatraukia biggrin.gif
Atsakyti
Geros akys , bet man netrūksta , be to juodi plėmai sudėti bilekaip , ranteliai neatitiktų .
Atsakyti
sveikos mergickos 4u.gif
susiruosiau daryti MMG,nu ir niekaip nebepamenu,kaip ji anksciau dariau doh.gif o,viskas buvo pavyke kuo puikiausiai drinks_cheers.gif rasio gliukozes milteliu mililitrais 250,taj gramais kiek butu?tas pats? ir sirupas verdamas BEZE pagrindu,reiskias,kol kamuoliukas netyzta vandeny g.gif ?*****,reikia viska rasytis,nu tiek nebeatsiminti blink.gif cia mazu senatves pozymiai hihihi.gif
Papildyta:
ainu daryt,kas gausis-tas
Atsakyti
Tortukai visu nuostabus wub.gif

QUOTE(naitas @ 2011 05 05, 23:51)

Man jabai reikia su Jumis susisiekti, bet Jusu a.z. pilnas, nezinau kaip ieskoti blush2.gif Gal galetumete man i a.z. parasyti, kaip su Jumis sukontaktuoti

Atsiprasau uz poster_offtopic.gif Bet negaliu susisiekti o labai reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 06, 12:20)
Puiku!!!  Atsiprasau,kad iskart neperspejau blush2.gif .  Einu pataisysiu iskart recepta,kad kitoms taip nenutiktu. Dabar padariau visa eiga su foto,bet idesiu pirmadieni,nes manes dar 3 tortai laukia doh.gif .

Nieko tokio, uzdejau beze, ji laiko, kaip sakoma praslydau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 05 06, 17:23)
Nieko tokio, uzdejau beze, ji laiko, kaip sakoma praslydau mirksiukas.gif

Turiu klausymeli ne i tema- patarkit ar nurodykit kur ieskot atsakymo- zodziu liko 9 kiausiniu tryniai, kur galeciau juos panaudot, ka issikept isskyrus torta, nes jis saldytuve jau padarytas, dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 05 06, 17:43)
Turiu klausymeli ne i tema- patarkit ar nurodykit kur ieskot atsakymo- zodziu liko 9 kiausiniu tryniai, kur galeciau juos panaudot, ka issikept isskyrus torta, nes jis saldytuve jau padarytas, dekoju is anksto 4u.gif

Bandeles O is likusiu issikepkit kiausiniene, imuse kokius pora cielu kiausiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 05 06, 17:43)

zagarelius 5 tryniai, soda gesinta actu, miltai.
Atsakyti
QUOTE(meljola @ 2011 05 06, 02:01)
Red,grazus maisiukas thumbup.gif
siandien isbandziau SANDRULYTES pasiulyta mase gelytem,sakau aciu 4u.gif nes labai patiko,labai elastinga,nelimpanti,lengva isformuoti gelytes,tikrai siulyciau isbandyti merginos wub.gif

O kur rast ta mase gelem, perverciau kelis psl atgal neradau, ir virsutinej papuosimu temoj nera
Atsakyti
Cipciuk verysad.gif
jau antra karta kepu persikinio torto biskvita Kur visko po 5/5/5 thumbup.gif ) ir jis man neiskyla doh.gif
bash.gif pirma karta kaip kepiau tai tik i 2 dalis persipjove, biskvitas buvo kietas, reikejo daug sulieti, o sitas kol kas sala, bet matau, kad teks kepti dar viena biskvita doh.gif
user posted image
cia torciukas is likusiu biskvitu, persikinio ir juodas miskas, pertepimas varskinis, puosta grietinele, gele pastilijazas, lapukai plikyti.
user posted image
kuklus ambasadoriaus medutis.
user posted image
Juodas miskas, puosta beze, kiskutis marcipanas, kiausinis kinderis
user posted image
o cia mano meska siaureje, pats mylimiausias tortas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 06 gegužės 2011 - 18:30
Tortukai kaip visada nuostabus 4u.gif Sandrulytes elniukas labai mielas. Noreciau paklausti is ko jo ausytes padarytos ir kaip jas pritvirtinot, kad tokios stacios butu? Dekavoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2011 05 06, 18:20)
Cpciuk verysad.gif
jau antra karta kepu persikinio torto  biskvita Kur visko po 5/5/5 thumbup.gif )  ir jis man neiskyla  doh.gif
bash.gif pirma karta kaip kepiau tai tik i 2 dalis persipjove, biskvitas buvo kietas, reikejo daug sulieti, o sitas kol kas sala, bet matau, kad teks kepti dar viena biskvita doh.gif

Kokio dydžio formą ?

Aš iš 10 L kiaušinių , kepu 30 cm. formoje - gaunasi trys per gerą pirštą biskvitai .

Tavo foto nerodo g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 06 gegužės 2011 - 18:25