Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

QUOTE(naitas @ 2011 05 05, 23:51)
aik torTūs denkti laugh.gif
čiauška jin forume, kai šitiek darbo  biggrin.gif

aš tai einu miegot.. nu nafik, kad 14 užsakymų laukia. fig.. jau gavau nuo odos gydytojos tiek pylos už savo darbus, kad ...

lotuliukas.gif dengiu dengiu biggrin.gif paskutinis liko bigsmile.gif bet kazkokie celiulitiniai gaunas doh.gif ir nesuprantu kame reikalas g.gif ai uzmaskuosiu kaip nors g.gif GAL...

blink.gif blink.gif blink.gif

QUOTE(keno @ 2011 05 06, 00:09)
dabar galvoju vistiek susiplaks,ir visai viskas issiskyre-KAS SAU

ikisk viska i prkaite ir pasildyk ax.gif tada plak... man taip budavo,, tai viskas susitvarkydavo biggrin.gif o siaip tai pries darant reik kava sviesta ir rududu bent valanda palaikyt vienoj tempoj.. tada viskas ok biggrin.gif
Atsakyti
Red,grazus maisiukas thumbup.gif
siandien isbandziau SANDRULYTES pasiulyta mase gelytem,sakau aciu 4u.gif nes labai patiko,labai elastinga,nelimpanti,lengva isformuoti gelytes,tikrai siulyciau isbandyti merginos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 05 05, 22:19)
Na sauniosios kepejeles,ir nuostabiu cia dalykiuku pridarot!!! thumbup.gif -ne i parodas nereik vaikscioti-eini nuo puslapio iki puslapio ir groziesi sau meno kuriniais.. thumbup.gif
Akvilyte-stiprybes tau ir kantrybes-lauksim pristatymo.. photo.gif
Noreciau pasiteiraut Sandrulytes1975 apie jos krema-

Kaip suprantu,baltymus su cukraus pudra karstoj vonelej reikia plakti(kiek ilgai) ir ar ne perminkstas gaunas kremas dengimui mase(ar jis tvirtai laikos ant torto,kai ji dengi mase)?

Karstoj vonelej baltymu plakti nereikia,tik sluotele pamaisyti,kad istirptu cukrus.Paskui kai nukeli,tada jau plaki mikseriu,kol pasidaro stangrios putos ir per 10 kartu sudedi sviesta(as dedu po sauksta mazdaug kas puse min). na nzn,man jis nei biski neperminkstas ir man iseina graziai apdengti torta,nebera jokiu "celiulitu" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(keno @ 2011 05 05, 23:09)
susinervinau nafik(atsiprasau)nesigavo man tas kremas....jau pastebejau ana kart kai plakiau,nesupyliau visos kavos,nes pradejo skirtis ji......dabar galvoju vistiek susiplaks,ir visai viskas issiskyre-KAS SAU schmoll.gif ZODZIU irnesakyk.gif nekokia gausis dovana hihihi.gif bet,sunamniosim,kai ten nelabai kas gaudosi apie tortus-pagalvos,kad taip turi ir buti hihihi.gif
labanakt braskes 4u.gif

koki tu cia torta darei? As kai dariau pirma kart "Markiza",ten i krema reikia kava pilti,tai susimuse i gabalus,tai zinai kaip kita kart dariau: i kond piena imaisiau kava ir tada ta piena su kava,laaaaaaabai plona srovele pyliau i isplakta sviesta.Nu gavosi viskas thumbup.gif ,tokio puraus kremo dar nebuvau padariusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 06, 00:22)
ikisk viska i prkaite ir pasildyk  ax.gif  tada plak... man taip budavo,, tai viskas susitvarkydavo  biggrin.gif o siaip tai pries darant reik kava sviesta ir rududu bent valanda palaikyt vienoj tempoj.. tada viskas ok  biggrin.gif

zinute perskaiciau tik siryt irnesakyk.gif aciu kita kart zinosiu blink.gif nors viska laikiau kambario temp,bet as visad nesupilu visos kavos,kaip rasyta,man pradeda KAS SAU unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 06, 07:21)
koki tu cia torta darei? As kai dariau pirma kart "Markiza",ten i krema reikia kava pilti,tai susimuse i gabalus,tai zinai kaip kita kart dariau: i kond piena imaisiau kava ir tada ta piena su kava,laaaaaaabai plona srovele pyliau i isplakta sviesta.Nu gavosi viskas  thumbup.gif ,tokio puraus kremo dar nebuvau padariusi ax.gif

aciu mergyt 4u.gif kita kart taip ir darysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ikeliu ir as parodyti savo kleckus biggrin.gif

pirmaji kepiau balandzio viduryje, mums su vyru, 6 metu buvimo kartu proga tongue.gif
viduj karamelinis vysniu smile.gif puosiau su cukrine mase(gavosi totalus S, nes viskas trukinejo, luzinejo ir t.t.)ai dar isbandziau su marmeladiniais saldainiais puosyba, su kuriais irgi gavosi S)(is vis sita torta norejau sveisti per langa, nes bededama trukinejancia mase susinervinau, tada ja uzdejus, griudama nuo kedes atsiremiau i torta, nuvaziavo puse tos mases ir puse torto formos smile.gif tada uzdejau ten banta biggrin.gif padejau i saldytuva. Po pusvalandzio einiu kazko i saldytuva, ziuriu kas cia per daiktai krenta man ant galvos... pasirodo torto gabalai biggrin.gif Supratau, kad per mazai i gyli istumiau torta, ir prie durelio prilipo puse torto biggrin.gif na zodziu tortas su nuotykiais biggrin.gif

user posted image

antraji kepiau po savaites, savo dukrytes pirmajam gimtadieniui thumbup.gif viduj tas pats isbandytas karamelinis vysniu smile.gif Bet si karta puosiau ir dengiau su saldainiu mase, ir gavosi daug geriau, bent jau bantuka pakelus nuo stalo jis nesubyredavo biggrin.gif

user posted image
treciaji kepiau dar po savaites, savo dukrytes krikstynoms, pirmam aukste karamelinis vysniu, bet dar pamaisiau su ananasais, o pirmas aukste rafaelo biskvitas, kons, ananasai, saldytos braskes, spanguoles, zodziu viskas is kameros smile.gif puosiau su saldainiu mase, ir bandziau prilipdyti su aisingu, bet nezinau, gavosi velgi S smile.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif

o aš kavos kremą dariau paprasčiau, čia mamos vienoj senoj receptų knygoj išskaičiau - sviestą isiog suplaku su kondensuotu pienu su kava (na tas kur iškart indelyje) tai man labai skanus gavosi, dar biskvitus dviejų rūšių dariau - juodojo miško ir rafaelo, skoniu esu labai patenkinta ax.gif

va ir tortukas su tuo derinuku tik jau prasikeikiau... mat užsakytas buvo prieš porą sav. tada prašė kilogramo, o kai jau susiruošiau kept paskambino, sako: oi man reikia net pusės kilogramo, ir būtų gerai kad būtų keturi atskiri gabaliukai papuošti bibliotekos tema... žinkit norėjau juoktis ir atsisakyti, bet pamasčiau kad kepsiu sau gimtadienio tortą (šiandien niolika sukako biggrin.gif ) tai iškepiau pailgą atpjoviau juostą kad man kvadratas liktų ir papuošiau, į pusę kilo vis tiek ntilpau, 700gr. prisiekiau sau daugiau niekad mažesnio torto nei vienas kg nesiimsiu schmoll.gif sugaišau faktiškai tiek pat kiek sugaiščiau puošdama poros kg tortą

user posted image
Atsakyti
Ieskau spyglio rikotos surio tortukas,nu nerandu niekaip,ten kur nuoroda yra duota jokio recepto nera. Gal jus zinot kur patalpintas tas receptas,arba koki kita torto recepta su rikotos suriu zinot?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 06, 07:21)
Karstoj vonelej baltymu plakti nereikia,tik sluotele pamaisyti,kad istirptu cukrus.Paskui kai nukeli,tada jau plaki mikseriu,kol pasidaro stangrios putos ir per 10 kartu sudedi sviesta(as dedu po sauksta mazdaug kas puse min). na nzn,man jis nei biski neperminkstas ir man iseina graziai apdengti torta,nebera jokiu "celiulitu" smile.gif

Sveiki, as vel prisidirbau, bandziau ka tik si aptepima, nu zinokit viska dariau kaip raset, bet dedant sviesta po gabaliuka ir plakant i gala man ji sutrauke doh.gif , ka ne taip padariau g.gif , nu vista esu ir tiek, daugiau neturiu zodziu apie save blush2.gif , sviestas pastovejes kambario temp...Vienintele paguoda ta, kad naujoves bandau ant torto skirto namams, sutepiau, daba saldytuve, ziuresiu kas bus, bet vis gi noriu suzinot kodel taip nutiko...As ne is tu, kurioms gaunas is pirmo karto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 05 06, 09:26)
Sveiki, as vel prisidirbau, bandziau ka tik si aptepima, nu zinokit viska dariau kaip raset, bet dedant sviesta po gabaliuka ir plakant i gala man ji sutrauke  doh.gif , ka ne taip padariau g.gif , nu vista esu ir tiek, daugiau neturiu zodziu apie save blush2.gif , sviestas pastovejes kambario temp...Vienintele paguoda ta, kad naujoves bandau ant torto skirto namams, sutepiau, daba saldytuve, ziuresiu kas bus, bet vis gi noriu suzinot kodel taip nutiko...As ne is tu, kurioms gaunas is pirmo karto lotuliukas.gif

kai sudejot sviesta kiek laiko plaket?
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 06, 10:22)
Ieskau spyglio rikotos surio tortukas,nu nerandu niekaip,ten kur nuoroda yra duota jokio recepto nera. Gal jus zinot kur patalpintas tas receptas,arba koki kita torto recepta su rikotos suriu zinot?
Aciu 4u.gif

Žinote torto autorę, rašykite asmeniškai jai, autorė tortų receptus ištrynė iš forumo
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 05 06, 09:37)
Žinote torto autorę, rašykite asmeniškai jai, autorė tortų receptus ištrynė iš forumo

O kodel ji istryne g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 06, 09:22)

Aciu 4u.gif

neatidaro to recepto ir nzn kodel g.gif as taip darau su rikota...dideli indeli gietineles isplaku su cukrumu ir citrinos rugstele pagal savo skoni,tada imaisau rikotos suri-250g ir dar paplaku siek tiek-kremo kiekio man uztenka 21cm tortui,biskvita kepu rafaelo torto...skardine persiku,juos supjaustau ir dedu i kiekviena sluoksni mirksiukas.gif ....galima ir su vysniomis ir zele gabaliukais ir t.t mirksiukas.gif
Atsakyti