jezus maryja,isduok paslapti kaip padarei padekla?
Akvilyte, o iš ko tas padėklas?
Olesta, noriu jums padėkoti už šokoladinio glajaus receptuką, na super jis
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 05, 22:01)
jezus maryja,isduok paslapti kaip padarei padekla?
QUOTE(neli @ 2011 05 05, 22:03)
Akvilyte, o iš ko tas padėklas?
ne jezus ir ne marija as papasakosiu antradieni, nes ten ilgai rasyt... neturu kada dabar
bėk tik dengti savo 5 tortų, Dieve mano, užuojauta Tau išankstinė, tik vieną tedengiau ir vieną valgomą padariau ir tai sočiai nuo kojų nusitrypiau per dieną, o čia šitiek???
nu tas bembis tai
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 04, 20:27)
su laiku pavyks geriau padengti tortuka,svarbu nenuleisti ranku idejos geros,tik man pirmajam tortukui noretusi kiek sviesesniu spalvu
ACIU
buvo sviesesnes spalvytes fonas, sviesiai sviesiai zydras, su tokia spalvyte buvau nudaziusi marcipana pries kociojant ir dengiant torta. Pamaniau ta zydra spalvyte reikia paryskint , tai bereikalo kisau nagus, nes kai nudaziau virsu gavosi tamsiai melynas
QUOTE(naitas @ 2011 05 04, 22:56)
kaktusas kaip dieviško gėrimo Tequila' reklamoje
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 05, 09:50)
Sveikos mergytes.Ikeliu torciuka ir nesu i darzeli.Nelabai pavykes,galvojau,kad bus graziau
nieko sau baltai pavydziu kad taip sugebat
QUOTE(Solen @ 2011 05 05, 17:19)
grazuoliai
eina svilpt akvilyt,sitiek tortu dabar galvoju morengini susitept,taj jau cia baisiai man daug darbo paskutinis morengas man dziuvo turbut 6val nes i skirtingas krosneles,man i viena netelpa uzuojauta Tau dideliausia
labanakt merginos-graziu sapnu bekepant tortus
labanakt merginos-graziu sapnu bekepant tortus
Na sauniosios kepejeles,ir nuostabiu cia dalykiuku pridarot!!! -ne i parodas nereik vaikscioti-eini nuo puslapio iki puslapio ir groziesi sau meno kuriniais..
Akvilyte-stiprybes tau ir kantrybes-lauksim pristatymo..
Noreciau pasiteiraut Sandrulytes1975 apie jos krema-
Kaip suprantu,baltymus su cukraus pudra karstoj vonelej reikia plakti(kiek ilgai) ir ar ne perminkstas gaunas kremas dengimui mase(ar jis tvirtai laikos ant torto,kai ji dengi mase)?
Akvilyte-stiprybes tau ir kantrybes-lauksim pristatymo..
Noreciau pasiteiraut Sandrulytes1975 apie jos krema-
Kremo po mase receptas:
4 kiausiniu baltymai
220gr cukraus pudros
33ogr sviesto
Kiausiniu baltymus sumaisyti su cukraus pudra ir pastatyti i karsta vonele,kad istirptu cukrus.paskui nuimti ir isplakti iki standziu putu.sviesta supjaustyti i 10 gabaliuku ir toliau plakant baltymus po viena sudeti.As dejau kas puse minutes.Kremas gavosi is pirmo karto,laaaaaaabai purus,neriebus ir lengvas. is to kiekio galima aptepti du tortus nedidelius . Ant virsaus galima puosti kuom norite: mase ar beze.niekas nenuciuocia,viskas laikosi puikiai
4 kiausiniu baltymai
220gr cukraus pudros
33ogr sviesto
Kiausiniu baltymus sumaisyti su cukraus pudra ir pastatyti i karsta vonele,kad istirptu cukrus.paskui nuimti ir isplakti iki standziu putu.sviesta supjaustyti i 10 gabaliuku ir toliau plakant baltymus po viena sudeti.As dejau kas puse minutes.Kremas gavosi is pirmo karto,laaaaaaabai purus,neriebus ir lengvas. is to kiekio galima aptepti du tortus nedidelius . Ant virsaus galima puosti kuom norite: mase ar beze.niekas nenuciuocia,viskas laikosi puikiai
Kaip suprantu,baltymus su cukraus pudra karstoj vonelej reikia plakti(kiek ilgai) ir ar ne perminkstas gaunas kremas dengimui mase(ar jis tvirtai laikos ant torto,kai ji dengi mase)?
QUOTE(keno @ 2011 05 05, 23:03)
eina svilpt akvilyt,sitiek tortu
paskutinis morengas man dziuvo turbut 6val
paskutinis morengas man dziuvo turbut 6val
tai tik aukstu daug o tortas tai vienas bus
man vakar gavo FANTASTISKAS morengas primą kart tikriausiai ir dziuvo gal tik dvi val visi trys lakstai vienu metu ir jaunystes kremas beveik gavosi cia jaunosios tevui bandau isiteikt pamenu vaikystej nei vienas balius neapseidavo be jo atnesto jaunystes torto tai sakiau riek gerus laikus prisimint
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 06, 00:39)
man vakar gavo FANTASTISKAS morengas
aik torTūs denkti
čiauška jin forume, kai šitiek darbo
aš tai einu miegot.. nu nafik, kad 14 užsakymų laukia. fig.. jau gavau nuo odos gydytojos tiek pylos už savo darbus, kad ...
susinervinau nafik(atsiprasau)nesigavo man tas kremas....jau pastebejau ana kart kai plakiau,nesupyliau visos kavos,nes pradejo skirtis ji......dabar galvoju vistiek susiplaks,ir visai viskas issiskyre-KAS SAU ZODZIU nekokia gausis dovana bet,sunamniosim,kai ten nelabai kas gaudosi apie tortus-pagalvos,kad taip turi ir buti
labanakt braskes
labanakt braskes