Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

jezus maryja,isduok paslapti kaip padarei padekla?
Atsakyti
Akvilyte, o iš ko tas padėklas? g.gif
Atsakyti
Olesta, noriu jums padėkoti už šokoladinio glajaus receptuką, na super jis notworthy.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 05, 22:01)
jezus maryja,isduok paslapti kaip padarei padekla?

QUOTE(neli @ 2011 05 05, 22:03)
Akvilyte, o iš ko tas padėklas? g.gif

ne jezus ir ne marija as tongue.gif papasakosiu antradieni, nes ten ilgai rasyt... neturu kada dabar doh.gif
Atsakyti
bėk tik dengti savo 5 tortų, Dieve mano, užuojauta Tau išankstinė, tik vieną tedengiau ir vieną valgomą padariau ir tai sočiai nuo kojų nusitrypiau per dieną, o čia šitiek???
Atsakyti
nu tas bembis tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 04, 20:27)
su laiku pavyks geriau padengti tortuka,svarbu nenuleisti ranku  mirksiukas.gif  idejos geros,tik man pirmajam tortukui noretusi kiek sviesesniu spalvu  rolleyes.gif

4u.gif ACIU 4u.gif
buvo sviesesnes spalvytes fonas, sviesiai sviesiai zydras, su tokia spalvyte buvau nudaziusi marcipana pries kociojant ir dengiant torta. Pamaniau ta zydra spalvyte reikia paryskint , tai bereikalo kisau nagus, nes kai nudaziau virsu gavosi tamsiai melynas doh.gif

QUOTE(naitas @ 2011 05 04, 22:56)
kaktusas kaip dieviško gėrimo Tequila' reklamoje  biggrin.gif

lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 05, 09:50)
Sveikos mergytes.Ikeliu torciuka ir nesu i darzeli.Nelabai pavykes,galvojau,kad bus graziau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nieko sau wub.gif baltai pavydziu kad taip sugebat wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Solen @ 2011 05 05, 17:19)
sandrulyte, grazus bembis bigsmile.gif  thumbup.gif 
ateinu ne tusciai...
"Barbapapa" tortas

grazuoliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
eina svilpt akvilyt,sitiek tortu karsta.gif dabar galvoju morengini susitept,taj jau cia baisiai man daug darbo hihihi.gif paskutinis morengas man dziuvo turbut 6val irnesakyk.gif nes i skirtingas krosneles,man i viena netelpa doh.gif uzuojauta Tau dideliausia notworthy.gif notworthy.gif tease.gif
labanakt merginos-graziu sapnu bekepant tortus flirt.gif
Atsakyti
Na sauniosios kepejeles,ir nuostabiu cia dalykiuku pridarot!!! thumbup.gif -ne i parodas nereik vaikscioti-eini nuo puslapio iki puslapio ir groziesi sau meno kuriniais.. thumbup.gif
Akvilyte-stiprybes tau ir kantrybes-lauksim pristatymo.. photo.gif
Noreciau pasiteiraut Sandrulytes1975 apie jos krema-
Kremo po mase receptas:

4 kiausiniu baltymai
220gr cukraus pudros
33ogr sviesto
Kiausiniu baltymus sumaisyti su cukraus pudra ir pastatyti i karsta vonele,kad istirptu cukrus.paskui nuimti ir isplakti iki standziu putu.sviesta supjaustyti i 10 gabaliuku ir toliau plakant baltymus po viena sudeti.As dejau kas puse minutes.Kremas gavosi is pirmo karto,laaaaaaabai purus,neriebus ir lengvas. is to kiekio galima aptepti du tortus nedidelius . Ant virsaus galima puosti kuom norite: mase ar beze.niekas nenuciuocia,viskas laikosi puikiai

Kaip suprantu,baltymus su cukraus pudra karstoj vonelej reikia plakti(kiek ilgai) ir ar ne perminkstas gaunas kremas dengimui mase(ar jis tvirtai laikos ant torto,kai ji dengi mase)?
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 05, 23:03)
eina svilpt akvilyt,sitiek tortu

paskutinis morengas man dziuvo turbut 6val

tai tik aukstu daug lotuliukas.gif o tortas tai vienas bus doh.gif

man vakar gavo FANTASTISKAS morengas bigsmile.gif primą kart tikriausiai wub.gif ir dziuvo gal tik dvi val visi trys lakstai vienu metu bigsmile.gif ir jaunystes kremas beveik gavosi bigsmile.gif cia jaunosios tevui bandau isiteikt blush2.gif pamenu vaikystej nei vienas balius neapseidavo be jo atnesto jaunystes torto essen.gif tai sakiau riek gerus laikus prisimint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 06, 00:39)
man vakar gavo FANTASTISKAS morengas

aik torTūs denkti laugh.gif
čiauška jin forume, kai šitiek darbo biggrin.gif

aš tai einu miegot.. nu nafik, kad 14 užsakymų laukia. fig.. jau gavau nuo odos gydytojos tiek pylos už savo darbus, kad ...
Atsakyti
susinervinau nafik(atsiprasau)nesigavo man tas kremas....jau pastebejau ana kart kai plakiau,nesupyliau visos kavos,nes pradejo skirtis ji......dabar galvoju vistiek susiplaks,ir visai viskas issiskyre-KAS SAU schmoll.gif ZODZIU irnesakyk.gif nekokia gausis dovana hihihi.gif bet,sunamniosim,kai ten nelabai kas gaudosi apie tortus-pagalvos,kad taip turi ir buti hihihi.gif
labanakt braskes 4u.gif
Atsakyti