labai linksmas tortukas barba... kazkas
cia tokie turbut vaiduokliukai,kurie buna ant vaikisku h&m rubeliu..?
Aciu mergytes . Darzelyje irgi sake,kad grazus tas bembis ir neprisikabinek prie jo
Solen,labai grazus torciukas,o tuos barba... irgi pirma kart girdziu
Solen,labai grazus torciukas,o tuos barba... irgi pirma kart girdziu
Sakykit mergaites,biskvitas kur daromas: kiausiniai su vandeniu(karstu),ta vandeni iskart supilti ir plakti? Parasykit man eiga,nes nu jau senatve,tiksliai nepamenu,o uzsirasiusi nesu,galvojau,kad prisiminsiu
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 05, 09:50)
Sveikos mergytes.Ikeliu torciuka ir nesu i darzeli.Nelabai pavykes,galvojau,kad bus graziau
4,5kg
4,5kg
Na kur jau nelabai pavykes??? Valgyt toki gaila
aš vis sugrįžtu pasižiūrėti, nelabai aš dar ir padaryčiau tokį o čia va aukštasis pilotažas taukšt ir padarytas, nu labai fainas iš tiesų
nekomentuokit su nuotraukom o,taj gausite pylos,nuo moderatoriu
QUOTE(Olesta @ 2011 05 05, 18:52)
aš vis sugrįžtu pasižiūrėti, nelabai aš dar ir padaryčiau tokį o čia va aukštasis pilotažas taukšt ir padarytas, nu labai fainas iš tiesų
Aciu olesta . jus neisivaizduojat kaip pamalonina sirdi,kai dar esi tik tortu moksliukas
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 05, 20:12)
Aciu olesta . jus neisivaizduojat kaip pamalonina sirdi,kai dar esi tik tortu moksliukas
Tavo atveju tai jau zubrylka ir akademikas - labai Tu jau čia kietai mokslinies
Labas vakaras,
Sandrulyte,labai dailus bembiukas,nėra ko pergyventi,kad nepavyko,nes tikrai nuostabus tortukas
Solen,gražus tortukas,o personažus matau pirmą kart
Atnešiau ir aš vieną pyragėlį,ryt dar dar vieną atnešiu
šiandieninis.
Medaus tortas,šokoladinė masė,šokoladiniai ir vafliniai pinigėliai.5,3kg.
Sandrulyte,labai dailus bembiukas,nėra ko pergyventi,kad nepavyko,nes tikrai nuostabus tortukas
Solen,gražus tortukas,o personažus matau pirmą kart
Atnešiau ir aš vieną pyragėlį,ryt dar dar vieną atnešiu
šiandieninis.
Medaus tortas,šokoladinė masė,šokoladiniai ir vafliniai pinigėliai.5,3kg.
QUOTE(CervusDama @ 2011 05 05, 16:23)
labai grazus norejau paklausti, cia tos mazos gelytes spalvotos, tai dazyti mazi makaroniukai, ar is mases padarytos?
gelytes is saldainiu mases,figureles irgi
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 05, 16:48)
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 05, 17:06)
labai linksmas tortukas barba... kazkas
aciu mergaites
su tais barbapapa ir filmukai yra ir knygutes vaikams as ir nelabai zinojau kas cia per daiktas ,bet teko susipazint Svedijoje jie populiarus
ir sitie vaiduokliukai tikrai yra ant h&m vaikisku rubeliu
red69,maisiukas toks turtingas
Sandrulyte, koks grazus bembiukas
Solen, labai grazus, ryskus tortukas
Red, o jau pinigu maisas koks grazus
Solen, labai grazus, ryskus tortukas
Red, o jau pinigu maisas koks grazus
bembis tikrai super
ir tas su tais nematytais padareliais labai patiko
o aš ateinu pasidžiaugt vienas galvos skausmas išspręstas neradau niekur padėklo tai va kokį padarėm su diedu skersmuo 45cm, aukstis 5cm, svoris 3.8kg viskas veidrodiniška, tik fotkinta ant tamsaus fono tai ir atrodo bordinis bet aš tai nerealiai patenkinta
šiandien turiu visus penkis aukštus apsidengt ir dar vieną krikštynnom papuošt mūsų dienos mūsų naktys
ir tas su tais nematytais padareliais labai patiko
o aš ateinu pasidžiaugt vienas galvos skausmas išspręstas neradau niekur padėklo tai va kokį padarėm su diedu skersmuo 45cm, aukstis 5cm, svoris 3.8kg viskas veidrodiniška, tik fotkinta ant tamsaus fono tai ir atrodo bordinis bet aš tai nerealiai patenkinta
šiandien turiu visus penkis aukštus apsidengt ir dar vieną krikštynnom papuošt mūsų dienos mūsų naktys