Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

labai linksmas tortukas barba... kazkas biggrin.gif
cia tokie turbut vaiduokliukai,kurie buna ant vaikisku h&m rubeliu..?
Atsakyti
Aciu mergytes 4u.gif . Darzelyje irgi sake,kad grazus tas bembis ir neprisikabinek prie jo biggrin.gif

Solen,labai grazus torciukas,o tuos barba... irgi pirma kart girdziu ax.gif
Atsakyti
Sakykit mergaites,biskvitas kur daromas: kiausiniai su vandeniu(karstu),ta vandeni iskart supilti ir plakti? Parasykit man eiga,nes nu jau senatve,tiksliai nepamenu,o uzsirasiusi nesu,galvojau,kad prisiminsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 05, 09:50)
Sveikos mergytes.Ikeliu torciuka ir nesu i darzeli.Nelabai pavykes,galvojau,kad bus graziau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

4,5kg
user posted image

Na kur jau nelabai pavykes??? Valgyt toki gaila bigsmile.gif
Atsakyti
aš vis sugrįžtu pasižiūrėti, nelabai aš dar ir padaryčiau tokį g.gif o čia va aukštasis pilotažas taukšt ir padarytas, nu labai fainas iš tiesų 4u.gif
Atsakyti
nekomentuokit su nuotraukom doh.gif o,taj gausite pylos,nuo moderatoriu bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 05 05, 18:52)
aš vis sugrįžtu pasižiūrėti, nelabai aš dar ir padaryčiau tokį  g.gif  o čia va aukštasis pilotažas taukšt ir padarytas, nu labai fainas iš tiesų  4u.gif

Aciu olesta 4u.gif . jus neisivaizduojat kaip pamalonina sirdi,kai dar esi tik tortu moksliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 05, 20:12)
Aciu olesta 4u.gif . jus neisivaizduojat kaip pamalonina sirdi,kai dar esi tik tortu moksliukas wub.gif

Tavo atveju tai jau „zubrylka“ ir akademikas - labai Tu jau čia kietai mokslinies thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Sandrulyte,labai dailus bembiukas,nėra ko pergyventi,kad nepavyko,nes tikrai nuostabus tortukas wub.gif

Solen,gražus tortukas,o personažus matau pirmą kart bigsmile.gif g.gif

Atnešiau ir aš vieną pyragėlį,ryt dar dar vieną atnešiu smile.gif

šiandieninis.
Medaus tortas,šokoladinė masė,šokoladiniai ir vafliniai pinigėliai.5,3kg.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red69: 05 gegužės 2011 - 19:53
QUOTE(CervusDama @ 2011 05 05, 16:23)
labai grazus wink.gif norejau paklausti, cia tos mazos gelytes spalvotos, tai dazyti mazi makaroniukai, ar is mases padarytos?  blush2.gif

gelytes is saldainiu mases,figureles irgi mirksiukas.gif

QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 05, 16:48)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
o kas tas ''barbapapa'' da daiktas yra g.gif  blush2.gif  blush2.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 05, 17:06)
labai linksmas tortukas barba... kazkas   biggrin.gif
cia tokie turbut vaiduokliukai,kurie buna ant vaikisku h&m rubeliu..?

aciu mergaites 4u.gif
su tais barbapapa ir filmukai yra ir knygutes vaikams mirksiukas.gif as ir nelabai zinojau kas cia per daiktas blush2.gif ,bet teko susipazint biggrin.gif Svedijoje jie populiarus mirksiukas.gif
ir sitie vaiduokliukai tikrai yra ant h&m vaikisku rubeliu smile.gif

red69,maisiukas toks turtingas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solen: 05 gegužės 2011 - 20:14
Sandrulyte, koks grazus bembiukas blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif

Solen, labai grazus, ryskus tortukas wub.gif thumbup.gif

Red, o jau pinigu maisas koks grazus thumbup.gif
Atsakyti
bembis tikrai super thumbup.gif wub.gif

ir tas su tais nematytais padareliais labai patiko wub.gif

o aš ateinu pasidžiaugt bigsmile.gif vienas galvos skausmas išspręstas bigsmile.gif neradau niekur padėklo tai va kokį padarėm su diedu bigsmile.gif skersmuo 45cm, aukstis 5cm, svoris 3.8kg lotuliukas.gif viskas veidrodiniška, tik fotkinta ant tamsaus fono tai ir atrodo bordinis lotuliukas.gif bet aš tai nerealiai patenkinta bigsmile.gif

user posted image

šiandien turiu visus penkis aukštus apsidengt ir dar vieną krikštynnom papuošt lotuliukas.gif mūsų dienos mūsų naktys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 05 gegužės 2011 - 21:10