Sveikos mergaites,
Su Šv. Velykom!
na turbut visos margos tapom aš tai tikrai
visu gražus tortukai
Dinockos niekaip negaliu atidaryti tortuka visada rodo Opsss bet turbut labai gražus su zukiais
atitenpiu ir aš pora velykiniu
medutis, MMG
Tiramisiu, MMG
[quote=Dianocka,2011 04 25, 06:47]
Sveikos merginos,
Su atejusiomis sventemis jus visas!!! tiek daug sventiniu torciuku prikepet, visoms po balioneli
ta proga iskeptas mano velykinis torciukas:)
labai noreciau ji pamatyti,bet man jo nerodo
Sveikos merginos,
Su atejusiomis sventemis jus visas!!! tiek daug sventiniu torciuku prikepet, visoms po balioneli
ta proga iskeptas mano velykinis torciukas:)
labai noreciau ji pamatyti,bet man jo nerodo
SU ŠV. VELYKOM VISAS!!!!!!!!
Linkiu mokancioms dar tobuleti,o nemokancioms-MOKINTIS IR TOBULETI!!!!
(cia as apie tortus )
Daug graziu torciuku prikepet,saunuoles visos.Deja dianockos nematau paveiksliuko Jau isivaizduoju koks ten grozis
(cia as apie tortus )
Daug graziu torciuku prikepet,saunuoles visos.Deja dianockos nematau paveiksliuko Jau isivaizduoju koks ten grozis
Atnesu saviskius, kai kurie kepti seniai, bet jau neturiu jiems visai laiko...
Ir dar vistu atvariau, kad tuos mano "urodus" sulestu
Ir dar vistu atvariau, kad tuos mano "urodus" sulestu
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 25, 21:38)
SU ŠV. VELYKOM VISAS!!!!!!!!
(cia as apie tortus )
(cia as apie tortus )
Jau dianockos tai visada superiniai torciukas
Dekui merginos, matau kad kelios is jusu nematote torciuko, tai bandau pakartoti, gal dabar matysis:)
pasta222 labai grazus ir kruopstus darbeliai
Vitmetil labai mielas torciukas
na kad netusciom tai dar imesiu kelis:)
Snieguole, viduje snickersas ir MMG...
Virsutinis aukstas juodas miskas, apatinis medaus ir MMG....
pasta222 labai grazus ir kruopstus darbeliai
Vitmetil labai mielas torciukas
na kad netusciom tai dar imesiu kelis:)
Snieguole, viduje snickersas ir MMG...
Virsutinis aukstas juodas miskas, apatinis medaus ir MMG....
dianocka--kaip visada nuostabu,o tas velykinis tai as vakar jau neiskentusi facebuke pasiziurejau Po tokiu grozybiu net savo geda ir beparodyti kam nors
Pasta-faini labai torciukai
Vitmetil-laabai grazus,o ir zuikutis koks mielas
As si karta su maziukais torciukais darbavausi.Pasigailejau,kad priemiau uzsakyma:turejo buti 10 torciuku iki 0,5kg,su uzrasu ir su svyturiu,fonas ju logotipo irgi melynas.I 500gr neisitekau,svoris ju kiekvieno apie 660gr. vysninis mascarpones,MMG,decorgelis.
As si karta su maziukais torciukais darbavausi.Pasigailejau,kad priemiau uzsakyma:turejo buti 10 torciuku iki 0,5kg,su uzrasu ir su svyturiu,fonas ju logotipo irgi melynas.I 500gr neisitekau,svoris ju kiekvieno apie 660gr. vysninis mascarpones,MMG,decorgelis.
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 26, 11:15)
dianocka--kaip visada nuostabu,o tas velykinis tai as vakar jau neiskentusi facebuke pasiziurejau Po tokiu grozybiu net savo geda ir beparodyti kam nors
OHO kaip pasidarbavai
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 26, 11:15)
nu medalis tau už tokį darbą aš tai tikrai nebūčiau dariusi eina sau kiek knisalynės geriau vieną 6 kg tortą padaryt nei 10 torčiukų po 600 gramų
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 26, 11:45)
nu medalis tau už tokį darbą aš tai tikrai nebūčiau dariusi eina sau kiek knisalynės geriau vieną 6 kg tortą padaryt nei 10 torčiukų po 600 gramų
Sutinku ir as