Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

aciu mergytes,truputi paguodet,nes man tikrai nepatinka verysad.gif
Atsakyti
sandrulyte -grazus tortukas bigsmile.gif

o gal galit reseptuka morenginio tortuko imest blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 05 05, 08:07)
neturiu su morengais jokios patirties, negaliu atsakyti, nesu kepus nei vieno morenginio torto, nemėgstu nei jų, nei jų gaminimo eigos  blush2.gif
drinks_cheers.gif

sandrulyte1975, labai mielas elniukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 05 gegužės 2011 - 09:54
sandrulyte, nu man ir tikrai labai gražu, pamačiau ir pagalvojau kaip gražu smile.gif
Atsakyti
Sandrulyte, tikrai labai grazus
Atsakyti
man irgi grazus elniukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 05 04, 12:25)
migle79, labai dailūs, labai mieli , o kiek sveria, nes atrodo nedidukai, čia tik tarp kitko
Pirmas svėrė 2,3 kg, antras - 2,7 kg. Skersmuo 22 ir 24 cm atitinkamai, aukštis - apie 8,5 cm.
Realybėje tortukai neatrodė mažais mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(kirbe @ 2011 05 04, 10:31)
aš esu pirkus taures plastikines,kur ta apatine dalis padukas nusiima..lieka tik taure su koteliu,tai tiesiog pvynioju maistine plevele ir ykišu y torta......y skylutes dar galima ydeti aisingo arba beze kremuko ir tada labai puikiai laikosi.....
taip dariau visai neseniai šiam tortui...
user posted image

wub.gif

QUOTE(Migle79 @ 2011 05 04, 10:49)
Labas rytas,

atnešiau porą dovanėlių smile.gif

wow wub.gif

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 05, 09:50)
Sveikos mergytes.Ikeliu torciuka ir nesu i darzeli.Nelabai pavykes,galvojau,kad bus graziau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

4,5kg

na ne kiekvienas tikrai taip sugebėtų mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai 4u.gif . Nu tikrai lengviau ant sirdies pasidare bigsmile.gif

Kazkuri klause kaip padaryti atidara ciumonada.Va netycia uztikau ir iskart atnesu nuoroda čiumodanas

Atsakyti
sandrulyte puikus elniukas, dar reik taip sugebeti padaryt, darbo ideta nemazai.

O kaip tu galva pritaisei, kad laikytusi?
Atsakyti
koks Bembis nerealus wub.gif stalčius atsidarė wub.gif nu fantastiškas wub.gif sugebėk tu man taip wub.gif labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 05 05, 11:05)
sandrulyte puikus elniukas, dar reik taip sugebeti padaryt, darbo ideta nemazai.

O kaip tu galva pritaisei, kad laikytusi?

As ja padariau atskirai,o paskui ismeigiau medinius smeigtukus,kur saslykams reikia mauti,ilgi tokie, ir pritvirtinau prie kuno.

Tiesa mergytes,pasakysiu jums savo vieno kremo bandyma,kuris labai pasiteisino ir daug kam patiko.Cia gal tik daugiau tiktu vaikiskiems tortams: paemiau saldainius karamelinius braskiu skonio,jie tokie ruzavi yra ir pakelyje berods 400gr.Tai as juos per kombaina sumaliau,suplakiau,kaip cia pasakyti g.gif ,na kaip su kavamale.liko tokie smulkus kristaliukai ir jie tokie saldziarugsciai.Tai suplakiau grietinele ir imaisiau tuos "kristaliukus". truputi pastoveje,jie toij grietinelej aptirpo dar,nu skonis toks pasakiskas,saldziarugstis.Aisku galima dar kokiu vaisiu ar braskiu i sluoksni ipjaustyti,cia jau fantazijos reikalas. O dar mintis kilo- bet cia zieminiams tortams tongue.gif ,paimti melynu saldainiu,jie tokio gaivaus skonio yra ir kai puosi torta,darai koki slidinejimo kalneli,ar dar kazka panasau tipo sniegas,tai i beze imaisai ir gautusi kaip su ledo mazais gabaliukais(šerksnas) g.gif ,man kazkaip atrodo,kad labai graziai ir skaniai butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulyte1975: 05 gegužės 2011 - 12:23