aciu mergytes,truputi paguodet,nes man tikrai nepatinka
sandrulyte -grazus tortukas
o gal galit reseptuka morenginio tortuko imest
o gal galit reseptuka morenginio tortuko imest
QUOTE(Olesta @ 2011 05 05, 08:07)
neturiu su morengais jokios patirties, negaliu atsakyti, nesu kepus nei vieno morenginio torto, nemėgstu nei jų, nei jų gaminimo eigos
sandrulyte1975, labai mielas elniukas
sandrulyte, nu man ir tikrai labai gražu, pamačiau ir pagalvojau kaip gražu
Sandrulyte, tikrai labai grazus
man irgi grazus elniukas
QUOTE(likta @ 2011 05 04, 12:25)
migle79, labai dailūs, labai mieli , o kiek sveria, nes atrodo nedidukai, čia tik tarp kitko
Pirmas svėrė 2,3 kg, antras - 2,7 kg. Skersmuo 22 ir 24 cm atitinkamai, aukštis - apie 8,5 cm.Realybėje tortukai neatrodė mažais
QUOTE(kirbe @ 2011 05 04, 10:31)
aš esu pirkus taures plastikines,kur ta apatine dalis padukas nusiima..lieka tik taure su koteliu,tai tiesiog pvynioju maistine plevele ir ykišu y torta......y skylutes dar galima ydeti aisingo arba beze kremuko ir tada labai puikiai laikosi.....
taip dariau visai neseniai šiam tortui...
taip dariau visai neseniai šiam tortui...
QUOTE(Migle79 @ 2011 05 04, 10:49)
wow
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 05, 09:50)
Sveikos mergytes.Ikeliu torciuka ir nesu i darzeli.Nelabai pavykes,galvojau,kad bus graziau
4,5kg
4,5kg
na ne kiekvienas tikrai taip sugebėtų
Aciu labai . Nu tikrai lengviau ant sirdies pasidare
Kazkuri klause kaip padaryti atidara ciumonada.Va netycia uztikau ir iskart atnesu nuoroda čiumodanas
Kazkuri klause kaip padaryti atidara ciumonada.Va netycia uztikau ir iskart atnesu nuoroda čiumodanas
sandrulyte puikus elniukas, dar reik taip sugebeti padaryt, darbo ideta nemazai.
O kaip tu galva pritaisei, kad laikytusi?
koks Bembis nerealus stalčius atsidarė nu fantastiškas sugebėk tu man taip labai gražus
QUOTE(zibute77 @ 2011 05 05, 11:05)
sandrulyte puikus elniukas, dar reik taip sugebeti padaryt, darbo ideta nemazai.
As ja padariau atskirai,o paskui ismeigiau medinius smeigtukus,kur saslykams reikia mauti,ilgi tokie, ir pritvirtinau prie kuno.
Tiesa mergytes,pasakysiu jums savo vieno kremo bandyma,kuris labai pasiteisino ir daug kam patiko.Cia gal tik daugiau tiktu vaikiskiems tortams: paemiau saldainius karamelinius braskiu skonio,jie tokie ruzavi yra ir pakelyje berods 400gr.Tai as juos per kombaina sumaliau,suplakiau,kaip cia pasakyti ,na kaip su kavamale.liko tokie smulkus kristaliukai ir jie tokie saldziarugsciai.Tai suplakiau grietinele ir imaisiau tuos "kristaliukus". truputi pastoveje,jie toij grietinelej aptirpo dar,nu skonis toks pasakiskas,saldziarugstis.Aisku galima dar kokiu vaisiu ar braskiu i sluoksni ipjaustyti,cia jau fantazijos reikalas. O dar mintis kilo- bet cia zieminiams tortams ,paimti melynu saldainiu,jie tokio gaivaus skonio yra ir kai puosi torta,darai koki slidinejimo kalneli,ar dar kazka panasau tipo sniegas,tai i beze imaisai ir gautusi kaip su ledo mazais gabaliukais(šerksnas) ,man kazkaip atrodo,kad labai graziai ir skaniai butu