Nugi dabar iskilo klausymas ne man vienai 'slapia beze',tai cia kiek suprantu baltymai isplakti su cukrumi ir viskas?
QUOTE(dzokada @ 2011 05 05, 01:37)
Nugi dabar iskilo klausymas ne man vienai 'slapia beze',tai cia kiek suprantu baltymai isplakti su cukrumi ir viskas?
ir rugsteles siek tiek
QUOTE(dzokada @ 2011 05 05, 01:37)
nu va paskaitys kas nors ir eis plakti aisingo, viršutinėje papuošimų temoje be komentarų Liktos receptas su išsamiu paaiškinimu, neburkit iš kavos tirščių, eikit pasiskaityti
Olestuk,ar nezinote,kaip ten su tuo morenginiu tortu? ar jis nebijo "stoveti"nes man reikia sestad,o as noriu issikepti anksciau,kad ir paciai liktu laiko issidazyti
QUOTE(keno @ 2011 05 05, 08:40)
Olestuk,ar nezinote,kaip ten su tuo morenginiu tortu? ar jis nebijo "stoveti"nes man reikia sestad,o as noriu issikepti anksciau,kad ir paciai liktu laiko issidazyti
laikosi tvirtai. svarbiausia gerai morenginius paplotelius issidziovink
jie geriau laikosi nei kiti tortai
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 05, 08:52)
laikosi tvirtai. svarbiausia gerai morenginius paplotelius issidziovink
del laikymosi viskas tvarkoj as turejau omeny,ar tie morengai nesudreksta nuo stovejimo
neturiu su morengais jokios patirties, negaliu atsakyti, nesu kepus nei vieno morenginio torto, nemėgstu nei jų, nei jų gaminimo eigos
QUOTE(Olesta @ 2011 05 05, 09:07)
neturiu su morengais jokios patirties, negaliu atsakyti, nesu kepus nei vieno morenginio torto, nemėgstu nei jų, nei jų gaminimo eigos
aisku as irgi gaminimo eigos nemegstu nu,bet jau skonis atperka viska
QUOTE(keno @ 2011 05 05, 08:57)
del laikymosi viskas tvarkoj as turejau omeny,ar tie morengai nesudreksta nuo stovejimo
jei gerai isdziovintas morengas,niekas nesudreks tiek kad nuciuoztu
drasiai darykis
as irgi siandien darysiu sokoladini torta su morenginiais paploteliais, o valgysim sekmadieni (tai bus skaniausias)
Sveikos mergytes.Ikeliu torciuka ir nesu i darzeli.Nelabai pavykes,galvojau,kad bus graziau
4,5kg
4,5kg
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 05, 09:50)
Sveikos mergytes.Ikeliu torciuka ir nesu i darzeli.Nelabai pavykes,galvojau,kad bus graziau
4,5kg
4,5kg
gražu
koks mielas,viskas vyke