Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

Nugi dabar iskilo klausymas ne man vienai doh.gif 'slapia beze',tai cia kiek suprantu baltymai isplakti su cukrumi ir viskas? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 05 05, 01:37)
Nugi dabar iskilo klausymas ne man vienai  doh.gif  'slapia beze',tai cia kiek suprantu baltymai isplakti su cukrumi ir viskas?  g.gif  blush2.gif

ir rugsteles siek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 05 05, 01:37)
Nugi dabar iskilo klausymas ne man vienai  doh.gif  'slapia beze',tai cia kiek suprantu baltymai isplakti su cukrumi ir viskas?  g.gif  blush2.gif

nu va paskaitys kas nors ir eis plakti aisingo, viršutinėje papuošimų temoje be komentarų Liktos receptas su išsamiu paaiškinimu, neburkit iš kavos tirščių, eikit pasiskaityti 4u.gif
Atsakyti
Olestuk,ar nezinote,kaip ten su tuo morenginiu tortu? ar jis nebijo "stoveti"nes man reikia sestad,o as noriu issikepti anksciau,kad ir paciai liktu laiko issidazyti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 05, 08:40)
Olestuk,ar nezinote,kaip ten su tuo morenginiu tortu? ar jis nebijo "stoveti"nes man reikia sestad,o as noriu issikepti anksciau,kad ir paciai liktu laiko issidazyti hihihi.gif

laikosi tvirtai. svarbiausia gerai morenginius paplotelius issidziovink
jie geriau laikosi nei kiti tortai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 05, 08:52)
laikosi tvirtai. svarbiausia gerai morenginius paplotelius issidziovink
jie geriau laikosi nei kiti tortai 4u.gif

del laikymosi viskas tvarkoj 4u.gif as turejau omeny,ar tie morengai nesudreksta nuo stovejimo g.gif
Atsakyti
neturiu su morengais jokios patirties, negaliu atsakyti, nesu kepus nei vieno morenginio torto, nemėgstu nei jų, nei jų gaminimo eigos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 05 05, 09:07)
neturiu su morengais jokios patirties, negaliu atsakyti, nesu kepus nei vieno morenginio torto, nemėgstu nei jų, nei jų gaminimo eigos  blush2.gif

aisku 4u.gif as irgi gaminimo eigos nemegstu karsta.gif nu,bet jau skonis atperka viska irnesakyk.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 05, 08:57)
del laikymosi viskas tvarkoj 4u.gif as turejau omeny,ar tie morengai nesudreksta nuo stovejimo g.gif

jei gerai isdziovintas morengas,niekas nesudreks tiek kad nuciuoztu 4u.gif
drasiai darykis

as irgi siandien darysiu sokoladini torta su morenginiais paploteliais, o valgysim sekmadieni (tai bus skaniausias) thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes.Ikeliu torciuka ir nesu i darzeli.Nelabai pavykes,galvojau,kad bus graziau verysad.gif verysad.gif verysad.gif

4,5kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 05, 09:50)
Sveikos mergytes.Ikeliu torciuka ir nesu i darzeli.Nelabai pavykes,galvojau,kad bus graziau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

4,5kg

bigsmile.gif gražu thumbup.gif
Atsakyti
koks mielas,viskas vyke 4u.gif
Atsakyti