Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 04, 16:10)
4 kiaus,3valg.s. cukraus,3valg s. karsto vandens,3 valg.s. miltu ir 1valg.s. krakmolo. As ji seniai bekepiau,bet visada man pavykdavo.o gal ka ne taip padariau g.gif

as kepu,jei reikia:
3kiaus,3saukstai cukraus 3 saukstai miltu(galima deti 2saukst miltu ir 1 saukst krakmolo)atitinkamai,kiek kiausiniu,tiek visko kito
Atsakyti
matai pas manes kiausiniai mazi,todel ir dejau 4.na nieko issikepiau juodojo misko biskvita,tiks ir tas.Cia i darzeli nesiu,nes dukrytei 3 metukai ryt.
Atsakyti
gal turite kokia nuorodele zmogeliuku lipdymui? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 04, 13:53)
o antrajam atrodo kablelio po ''sekmes'' reiketu?  ax.gif  kuklu,bet grazu  smile.gif

nereikia jokio kablelio, nes tai yra palinkėjimas. Reiktų, jeigu būtų kreipinys, maždaug taip: Sėkmės, Aurima!.. o dabar tik palinkejimas..

na aš šokoladą mažai naudoju, tai patylėsiu šitose diskusijose biggrin.gif

bet labai labai gražūs ir skanūs tortai wub.gif

Ir iš viso, nuostabiausia yra tai, kad moterys kuria, kepa ir jaučia malonumą wub.gif
Atsakyti
sveikutes,

prisizvejojusi cia is jusu ideju visokiausiu atnesu ir savo sunelio tortus, sunus juos isimylejo wub.gif dengtas marcipano mase. figureles irgi marcipanines. Tik kaktusas man kazkoked i vaiduokli pansesnis gavosi nei kad i kaktusa doh.gif

Snikerso tortas smile.gif
user posted image

medaus tortas, si nesesi i darzeli, airiukams labai patiko lietviskasis medutis tongue.gif Negraziai uzsidejo Marcipano mase ant torto, pirma karta gyvenime ja klojau sad.gif sutrukinejo sonuose, rauksliu neisejo niekaip paslepti sad.gif .. bet zinot, skoniui tai nepakenke ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyAgne: 04 gegužės 2011 - 17:51
QUOTE(naitas @ 2011 05 04, 16:49)
nereikia jokio kablelio, nes tai yra palinkėjimas. Reiktų, jeigu būtų kreipinys, maždaug taip: Sėkmės, Aurima!.. o dabar tik palinkejimas..

Ir iš viso, nuostabiausia yra tai, kad moterys kuria, kepa ir jaučia malonumą wub.gif

Jo, kablelio is principo ir nedejau, man jo ten nereikejo. Tai palinkejimas kolegai isleistuviu proga smile.gif

Pritariu jums
wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 05 04, 18:37)
Jo, kablelio is principo ir nedejau, man jo ten nereikejo. Tai palinkejimas kolegai isleistuviu proga smile.gif
Pritariu jums
wub.gif  drinks_cheers.gif

Jei vyrui, vardu Aurimas, kablelio reikėjo, nes kreipinys. Jei čia moteriai, vardu Aurima, tai tada pagal tekstą gaunasi tiesiog palinkėjimas, kaip naitas sakė, ir nereikėjo (sėkmės kam? - Aurimai, moteriai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meljola @ 2011 05 04, 13:48)
4u.gif
Noriu RIVEROS paklausti,koki krema pylei ant :sokoladine simfonija:torciuko virsaus,kai darei balta ta voratinkli,noriu kada taipisbandyt puosti,bet suku galva,mkas labiausiai tiktu annt sokolado pilti?

Na, ant virsaus piltas juodas sokoladas, o tas baltas yra baltas sokoladas. Abu jie sildyti su grietinele. Cia sakyciau pats paprasciausias budas puosti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2011 05 04, 18:46)
atnesu ir savo sunelio tortu

su laiku pavyks geriau padengti tortuka,svarbu nenuleisti ranku mirksiukas.gif idejos geros,tik man pirmajam tortukui noretusi kiek sviesesniu spalvu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 05 04, 16:49)

Kablelis buvo reikalingas, nes sėkmės, Aurimai (šauksm. l.), yra kreipinys (jeigu čia vyro vardas). Sorry už off toppic. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangiuk: 04 gegužės 2011 - 19:53
QUOTE(rivera @ 2011 05 04, 20:04)
Na, ant virsaus piltas juodas sokoladas, o tas baltas yra baltas sokoladas. Abu jie sildyti su grietinele. Cia sakyciau pats paprasciausias budas puosti  ax.gif

Aciu,taip esu dariusi,bet nelabai dailiai gavosi,nes kol apipyliau juodu,islygiau ir baltu pradejo stingti,tai ne taip graziai isibrauke,gal per mazai ipyliau grietineles tirpdydama,todel ir paklausiau,galvoju,gal yra kita kokia gudrybe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2011 05 04, 19:46)
  Tik kaktusas man kazkoked i vaiduokli pansesnis gavosi nei kad i kaktusa  doh.gif

kaktusas kaip dieviško gėrimo Tequila' reklamoje biggrin.gif
Atsakyti