Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 04, 11:53)
kaip skaniai atrodo ''sokoladine simfonija''  bigsmile.gif  kaip skonis? jauciu,laaabai skanu  rolleyes.gif
o antrajam atrodo kablelio po ''sekmes'' reiketu?  ax.gif  kuklu,bet grazu  smile.gif

Simfonija, tam kas tikrai megsta sokolada labai patiks. As tuos sluoksnius dar kazkur panaudosiu, jie kaip pauksciu pienas. Mano seima pasidalino i baltuosius ir ruduosius. Vieniems baltas buvo skaniau, kitiem rudas sluoksnis biggrin.gif.
Atsakyti
aize, dailus šuniukas, tik reikėjo į užapvalinti kampus nupjaunant, o nupjautosiomis dalimis suformuoti nugarą
migle79, labai dailūs, labai mieli , o kiek sveria, nes atrodo nedidukai, čia tik tarp kitko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 04 gegužės 2011 - 12:26
QUOTE(rivera @ 2011 05 04, 12:12)
Simfonija, tam kas tikrai megsta sokolada labai patiks. As tuos sluoksnius dar kazkur panaudosiu, jie kaip pauksciu pienas. Mano seima pasidalino i baltuosius ir ruduosius. Vieniems baltas buvo skaniau, kitiem rudas sluoksnis biggrin.gif.

"Sokoladine simfonija" tikra simfonija, nu nerealiai skaniai atrodo, seiles tysta, nors ir po pietu lotuliukas.gif Reiks ir man eit susirast jo receptuka, nesjau pauksciu pienas tai wub.gif
As per pietus parlekus namo dar spejau iskepti rafaelo maziuka torciuka pabandymui, tai ziuresiu ar gavos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraBa @ 2011 05 04, 10:53)
dar norejau profesionalaus patarimo  4u.gif kai puosiau slapia beze tortus, sutepiau svietiniu kremu - 200 sviesto / 100 kondensofkes, bet
1. jis gavosi gelsvas ir tai matesi, tai gerai kad si karta derejo ta gelsva spalva prie viso kito  doh.gif
2. po paros torto stovejimo (liko maziukas gabaliukas kuri sutaupiau rytdienai  blush2.gif ), tas sviestinis kremas sauksteliu buvo neatgnybiamas, tad visa virsu kaip kokia kalade nuemiau ir ismeciau. Gal geriau kita karta daryti 200 / 200 ?
is tiesu tai niekur neradau normaliai info apie sviestini krema, radau tik šarlote, kuri man, kaip visiskai megejai ir bailiukei imtis kazko naujo, pasirode per sudetinga ir ta - sviestas vs kondensuotas pienas.
ir dar prie to pacio klausimelis - ar galima slapia beze deti ant sokoladu su grietinele  lieto torto arba aptepto ganasu, kuris, kiek zinau, irgi darosi lydant sokolada su grietinele.  4u.gif  atsiprasau uz tokius kvailus klausimu  4u.gif

Papuosimu temoj idejau "kremas po mase".Gali sita pabandyti.Is visu kremu(pries dengima) man sitas geriausias.Bet kiekvienas renkasi pagal save;)
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 04, 14:07)

O slapia beze niekuo neaptepus dejau ant slapio torto... nenubego. Manau ji viskam atspari smile.gif

man neatlaike jogurtinio kremo su zelatina ax.gif siek tiek nubego smile.gif nu bet kaip savam naudojimu, tai suejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2011 05 04, 14:16)
man neatlaike jogurtinio kremo su zelatina  ax.gif siek tiek nubego smile.gif nu bet kaip savam naudojimu, tai suejo smile.gif

Gal zelatinos bijo... na as dar mazai bandziau, bet man ta beze patinka smile.gif
Atsakyti
Ir vel prisiziurejau grozybiu,niku nebeminesiu,nu bet visu merginu,vieas uz kita grazus,saviti wub.gif
Noriu RIVEROS paklausti,koki krema pylei ant :sokoladine simfonija:torciuko virsaus,kai darei balta ta voratinkli,noriu kada taipisbandyt puosti,bet suku galva,mkas labiausiai tiktu annt sokolado pilti?
AIZE grazus suniukas,bet pritariu LIKTAI,kad nugaryte ziuretusi graziau suapvalinta, drinks_cheers.gif
Atsakyti
As su klausimeliu 4u.gif arteja anytos jubiliejus, tai noriu pabandyti 2 aukstu torta biggrin.gif o kaip apskaiciuoti, kad abieju aukstu aukstis butu vienodas? nes jei bus skirtingi, tai itariu, kad neatrodys graziai blush2.gif virsutineje papuosimu temoje placiai aprasytos skersmenu proporcijos, bet apie auksti nerandu doh.gif gal kas pagelbes? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Atejau pasiguosti: antra karta kepu biskvita,nu neiskyla nors tu ka. Dar taip nera buve verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
O man tai tas šuniukas grynas škotu terjeras, o jie ir yra kampuoti smile.gif . Va čia tai meistrė, tortai net šuniuku veisle atspindi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 04, 15:30)
Atejau pasiguosti: antra karta kepu biskvita,nu neiskyla nors tu ka. Dar taip nera buve verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

a,koki kepi biskvita?
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 04, 14:35)
a,koki kepi biskvita?

4 kiaus,3valg.s. cukraus,3valg s. karsto vandens,3 valg.s. miltu ir 1valg.s. krakmolo. As ji seniai bekepiau,bet visada man pavykdavo.o gal ka ne taip padariau g.gif
Atsakyti