dar norejau profesionalaus patarimo
kai puosiau slapia beze tortus, sutepiau svietiniu kremu - 200 sviesto / 100 kondensofkes, bet
1. jis gavosi gelsvas ir tai matesi, tai gerai kad si karta derejo ta gelsva spalva prie viso kito
2. po paros torto stovejimo (liko maziukas gabaliukas kuri sutaupiau rytdienai
), tas sviestinis kremas sauksteliu buvo neatgnybiamas, tad visa virsu kaip kokia kalade nuemiau ir ismeciau. Gal geriau kita karta daryti 200 / 200 ?
is tiesu tai niekur neradau normaliai info apie sviestini krema, radau tik šarlote, kuri man, kaip visiskai megejai ir bailiukei imtis kazko naujo, pasirode per sudetinga ir ta - sviestas vs kondensuotas pienas.
ir dar prie to pacio klausimelis - ar galima slapia beze deti ant sokoladu su grietinele lieto torto arba aptepto ganasu, kuris, kiek zinau, irgi darosi lydant sokolada su grietinele.
atsiprasau uz tokius kvailus klausimu
Papuosimu temoj idejau "kremas po mase".Gali sita pabandyti.Is visu kremu(pries dengima) man sitas geriausias.Bet kiekvienas renkasi pagal save;)