Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

as irgi ne cake boss biggrin.gif bet,jau koki "nulipdau"toki atvelku hihihi.gif ir db,savaigaliu turesiu padaryti 2-viena vesiu vietoj dovanos,o kita puse-taj ziuresiu,kas cia man gausis irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2011 05 04, 10:10)

2. Ar yra kas bandę daryti balto šokolado tvorelę? Ar įmanoma padaryti?

darosi lygiai taip pat kaip ir juodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2011 05 04, 09:13)
darosi lygiai taip pat kaip ir juodo 4u.gif

supratau 4u.gif nes kažkur atminty kirba, kad kažkas su juo kitaip darosi g.gif Niu bandysiu, tikiuosi išeis smile.gif

Laukisu dar atsakymo dėl lelijų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 05 04, 08:18)

Teks daryti vestuvinį tortą (vieno aukšto ualiaaaaa), bet lipdysiu taures ir darysiu skylę šampo buteliui. Taigi kaip suprantu taurės tos vienkartinės būna puošiamos, bet kaip jos pritvirtinamos, kad transportuojant nenuvirstų?  g.gif

aš esu pirkus taures plastikines,kur ta apatine dalis padukas nusiima..lieka tik taure su koteliu,tai tiesiog pvynioju maistine plevele ir ykišu y torta......y skylutes dar galima ydeti aisingo arba beze kremuko ir tada labai puikiai laikosi.....
taip dariau visai neseniai šiam tortui...
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,

atnešiau porą dovanėlių smile.gif Pirmas tortas - tai Cipciuko torto plagiatas, tik pakeičiau spalvas ax.gif Aišku, man nesigavo padaryti taip dailiai. Aplamai padariau klaidą klijuodama kaspiną, reikėjo jį daryti ne į viršų, o į šonus. Bet, kaip sakoma, gyveni, mokaisi mirksiukas.gif

"Margaspalvis":
user posted image
Viduje - tortas su braškėmis, papuošimai - pastilažas.

"Dovanėlė":
user posted image
Viduje - tortas "Pasaka", papuošimai - pastilažas.

kirbe, labai dailus tortukas wub.gif

Atsakyti
QUOTE(aize @ 2011 05 04, 02:10)
Sveikutės 4u.gif

wub.gif koks fainutis

QUOTE(Migle79 @ 2011 05 04, 02:49)

thumbup.gif tokie akiai malonus labai dailus
Atsakyti
Migle79, fantastiski thumbup.gif tik is spalvu ir matosi , kad ne cipciuko mirksiukas.gif Bet tikrai labai labai 4u.gif Kaip Jums ten gaunasi taip lygiai ir gražiai "apdengti" tortukus. Dar klausimelis ax.gif kokie ten balti padėkliukai po apačia?
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2011 05 04, 10:10)
Ir pasirodysiu savo paskutinį tortuką

koks mielas ciucikas
QUOTE(Migle79 @ 2011 05 04, 10:49)
atnešiau porą dovanėlių

labai grazios spalvos smile.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš su savo "šedevrais" biggrin.gif
"Šokoladinė simfonija", papuoštas šokoladu
user posted image
user posted image

Rafaelo, MMG, cukrines gelytes ir šarlot kremukas.
user posted image

Aguoninis, cukrines gelytes, MMG zuikuciai šarlot kremukas
user posted image
Atsakyti
dar norejau profesionalaus patarimo 4u.gif kai puosiau slapia beze tortus, sutepiau svietiniu kremu - 200 sviesto / 100 kondensofkes, bet
1. jis gavosi gelsvas ir tai matesi, tai gerai kad si karta derejo ta gelsva spalva prie viso kito doh.gif
2. po paros torto stovejimo (liko maziukas gabaliukas kuri sutaupiau rytdienai blush2.gif ), tas sviestinis kremas sauksteliu buvo neatgnybiamas, tad visa virsu kaip kokia kalade nuemiau ir ismeciau. Gal geriau kita karta daryti 200 / 200 ?
is tiesu tai niekur neradau normaliai info apie sviestini krema, radau tik šarlote, kuri man, kaip visiskai megejai ir bailiukei imtis kazko naujo, pasirode per sudetinga ir ta - sviestas vs kondensuotas pienas.
ir dar prie to pacio klausimelis - ar galima slapia beze deti ant sokoladu su grietinele lieto torto arba aptepto ganasu, kuris, kiek zinau, irgi darosi lydant sokolada su grietinele. 4u.gif atsiprasau uz tokius kvailus klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 05 04, 11:47)
Pasirodau ir aš su savo "šedevrais" biggrin.gif

kaip skaniai atrodo ''sokoladine simfonija'' bigsmile.gif kaip skonis? jauciu,laaabai skanu rolleyes.gif
o antrajam atrodo kablelio po ''sekmes'' reiketu? ax.gif kuklu,bet grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraBa @ 2011 05 04, 11:53)
dar norejau profesionalaus patarimo  4u.gif kai puosiau slapia beze tortus, sutepiau svietiniu kremu - 200 sviesto / 100 kondensofkes, bet
1. jis gavosi gelsvas ir tai matesi, tai gerai kad si karta derejo ta gelsva spalva prie viso kito  doh.gif
2. po paros torto stovejimo (liko maziukas gabaliukas kuri sutaupiau rytdienai  blush2.gif ), tas sviestinis kremas sauksteliu buvo neatgnybiamas, tad visa virsu kaip kokia kalade nuemiau ir ismeciau. Gal geriau kita karta daryti 200 / 200 ?
is tiesu tai niekur neradau normaliai info apie sviestini krema, radau tik šarlote, kuri man, kaip visiskai megejai ir bailiukei imtis kazko naujo, pasirode per sudetinga ir ta - sviestas vs kondensuotas pienas.
ir dar prie to pacio klausimelis - ar galima slapia beze deti ant sokoladu su grietinele  lieto torto arba aptepto ganasu, kuris, kiek zinau, irgi darosi lydant sokolada su grietinele.  4u.gif  atsiprasau uz tokius kvailus klausimu  4u.gif

1. O jus tikejotes su geltonu sviestu gaut balta krema.. reikejo tankiau beze dzibuot, ar tept, nezinau kaip jus puoset.
2. Sviestinius tortus pries valgant reikia siek tiek palaikyt kamb temp., tada ir minksta buna, ir skanu smile.gif

Sarlote lengvai padaroma.

O slapia beze niekuo neaptepus dejau ant slapio torto... nenubego. Manau ji viskam atspari smile.gif
Atsakyti