as irgi ne cake boss bet,jau koki "nulipdau"toki atvelku ir db,savaigaliu turesiu padaryti 2-viena vesiu vietoj dovanos,o kita puse-taj ziuresiu,kas cia man gausis
QUOTE(aize @ 2011 05 04, 10:10)
2. Ar yra kas bandę daryti balto šokolado tvorelę? Ar įmanoma padaryti?
darosi lygiai taip pat kaip ir juodo
QUOTE(bambambuzas @ 2011 05 04, 09:13)
darosi lygiai taip pat kaip ir juodo
supratau nes kažkur atminty kirba, kad kažkas su juo kitaip darosi Niu bandysiu, tikiuosi išeis
Laukisu dar atsakymo dėl lelijų
QUOTE(Griaustinė @ 2011 05 04, 08:18)
Teks daryti vestuvinį tortą (vieno aukšto ualiaaaaa), bet lipdysiu taures ir darysiu skylę šampo buteliui. Taigi kaip suprantu taurės tos vienkartinės būna puošiamos, bet kaip jos pritvirtinamos, kad transportuojant nenuvirstų?
aš esu pirkus taures plastikines,kur ta apatine dalis padukas nusiima..lieka tik taure su koteliu,tai tiesiog pvynioju maistine plevele ir ykišu y torta......y skylutes dar galima ydeti aisingo arba beze kremuko ir tada labai puikiai laikosi.....
taip dariau visai neseniai šiam tortui...
Labas rytas,
atnešiau porą dovanėlių Pirmas tortas - tai Cipciuko torto plagiatas, tik pakeičiau spalvas Aišku, man nesigavo padaryti taip dailiai. Aplamai padariau klaidą klijuodama kaspiną, reikėjo jį daryti ne į viršų, o į šonus. Bet, kaip sakoma, gyveni, mokaisi
"Margaspalvis":
Viduje - tortas su braškėmis, papuošimai - pastilažas.
"Dovanėlė":
Viduje - tortas "Pasaka", papuošimai - pastilažas.
kirbe, labai dailus tortukas
atnešiau porą dovanėlių Pirmas tortas - tai Cipciuko torto plagiatas, tik pakeičiau spalvas Aišku, man nesigavo padaryti taip dailiai. Aplamai padariau klaidą klijuodama kaspiną, reikėjo jį daryti ne į viršų, o į šonus. Bet, kaip sakoma, gyveni, mokaisi
"Margaspalvis":
Viduje - tortas su braškėmis, papuošimai - pastilažas.
"Dovanėlė":
Viduje - tortas "Pasaka", papuošimai - pastilažas.
kirbe, labai dailus tortukas
QUOTE(aize @ 2011 05 04, 02:10)
koks fainutis
QUOTE(Migle79 @ 2011 05 04, 02:49)
tokie akiai malonus labai dailus
Migle79, fantastiski tik is spalvu ir matosi , kad ne cipciuko Bet tikrai labai labai Kaip Jums ten gaunasi taip lygiai ir gražiai "apdengti" tortukus. Dar klausimelis kokie ten balti padėkliukai po apačia?
QUOTE(aize @ 2011 05 04, 10:10)
Ir pasirodysiu savo paskutinį tortuką
koks mielas ciucikas
QUOTE(Migle79 @ 2011 05 04, 10:49)
atnešiau porą dovanėlių
labai grazios spalvos
Pasirodau ir aš su savo "šedevrais"
"Šokoladinė simfonija", papuoštas šokoladu
Rafaelo, MMG, cukrines gelytes ir šarlot kremukas.
Aguoninis, cukrines gelytes, MMG zuikuciai šarlot kremukas
"Šokoladinė simfonija", papuoštas šokoladu
Rafaelo, MMG, cukrines gelytes ir šarlot kremukas.
Aguoninis, cukrines gelytes, MMG zuikuciai šarlot kremukas
dar norejau profesionalaus patarimo kai puosiau slapia beze tortus, sutepiau svietiniu kremu - 200 sviesto / 100 kondensofkes, bet
1. jis gavosi gelsvas ir tai matesi, tai gerai kad si karta derejo ta gelsva spalva prie viso kito
2. po paros torto stovejimo (liko maziukas gabaliukas kuri sutaupiau rytdienai ), tas sviestinis kremas sauksteliu buvo neatgnybiamas, tad visa virsu kaip kokia kalade nuemiau ir ismeciau. Gal geriau kita karta daryti 200 / 200 ?
is tiesu tai niekur neradau normaliai info apie sviestini krema, radau tik šarlote, kuri man, kaip visiskai megejai ir bailiukei imtis kazko naujo, pasirode per sudetinga ir ta - sviestas vs kondensuotas pienas.
ir dar prie to pacio klausimelis - ar galima slapia beze deti ant sokoladu su grietinele lieto torto arba aptepto ganasu, kuris, kiek zinau, irgi darosi lydant sokolada su grietinele. atsiprasau uz tokius kvailus klausimu
1. jis gavosi gelsvas ir tai matesi, tai gerai kad si karta derejo ta gelsva spalva prie viso kito
2. po paros torto stovejimo (liko maziukas gabaliukas kuri sutaupiau rytdienai ), tas sviestinis kremas sauksteliu buvo neatgnybiamas, tad visa virsu kaip kokia kalade nuemiau ir ismeciau. Gal geriau kita karta daryti 200 / 200 ?
is tiesu tai niekur neradau normaliai info apie sviestini krema, radau tik šarlote, kuri man, kaip visiskai megejai ir bailiukei imtis kazko naujo, pasirode per sudetinga ir ta - sviestas vs kondensuotas pienas.
ir dar prie to pacio klausimelis - ar galima slapia beze deti ant sokoladu su grietinele lieto torto arba aptepto ganasu, kuris, kiek zinau, irgi darosi lydant sokolada su grietinele. atsiprasau uz tokius kvailus klausimu
QUOTE(rivera @ 2011 05 04, 11:47)
Pasirodau ir aš su savo "šedevrais"
kaip skaniai atrodo ''sokoladine simfonija'' kaip skonis? jauciu,laaabai skanu
o antrajam atrodo kablelio po ''sekmes'' reiketu? kuklu,bet grazu
QUOTE(juraBa @ 2011 05 04, 11:53)
dar norejau profesionalaus patarimo kai puosiau slapia beze tortus, sutepiau svietiniu kremu - 200 sviesto / 100 kondensofkes, bet
1. jis gavosi gelsvas ir tai matesi, tai gerai kad si karta derejo ta gelsva spalva prie viso kito
2. po paros torto stovejimo (liko maziukas gabaliukas kuri sutaupiau rytdienai ), tas sviestinis kremas sauksteliu buvo neatgnybiamas, tad visa virsu kaip kokia kalade nuemiau ir ismeciau. Gal geriau kita karta daryti 200 / 200 ?
is tiesu tai niekur neradau normaliai info apie sviestini krema, radau tik šarlote, kuri man, kaip visiskai megejai ir bailiukei imtis kazko naujo, pasirode per sudetinga ir ta - sviestas vs kondensuotas pienas.
ir dar prie to pacio klausimelis - ar galima slapia beze deti ant sokoladu su grietinele lieto torto arba aptepto ganasu, kuris, kiek zinau, irgi darosi lydant sokolada su grietinele. atsiprasau uz tokius kvailus klausimu
1. jis gavosi gelsvas ir tai matesi, tai gerai kad si karta derejo ta gelsva spalva prie viso kito
2. po paros torto stovejimo (liko maziukas gabaliukas kuri sutaupiau rytdienai ), tas sviestinis kremas sauksteliu buvo neatgnybiamas, tad visa virsu kaip kokia kalade nuemiau ir ismeciau. Gal geriau kita karta daryti 200 / 200 ?
is tiesu tai niekur neradau normaliai info apie sviestini krema, radau tik šarlote, kuri man, kaip visiskai megejai ir bailiukei imtis kazko naujo, pasirode per sudetinga ir ta - sviestas vs kondensuotas pienas.
ir dar prie to pacio klausimelis - ar galima slapia beze deti ant sokoladu su grietinele lieto torto arba aptepto ganasu, kuris, kiek zinau, irgi darosi lydant sokolada su grietinele. atsiprasau uz tokius kvailus klausimu
1. O jus tikejotes su geltonu sviestu gaut balta krema.. reikejo tankiau beze dzibuot, ar tept, nezinau kaip jus puoset.
2. Sviestinius tortus pries valgant reikia siek tiek palaikyt kamb temp., tada ir minksta buna, ir skanu
Sarlote lengvai padaroma.
O slapia beze niekuo neaptepus dejau ant slapio torto... nenubego. Manau ji viskam atspari