Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

QUOTE(mamy <3 @ 2011 05 03, 21:49)
saulės zuikutis iš Šiaulių ax.gif gal nesupyks ji, kad pasakiau blush2.gif  biggrin.gif

nesupyks mirksiukas.gif gi po avuku jos parašyta,tai ir aš žinau kad iš šiaulių,ir visos kitos žino lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 03, 22:06)
nesupyks mirksiukas.gif gi po avuku jos parašyta,tai ir aš žinau kad iš šiaulių,ir visos kitos žino lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

karsta.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy <3 @ 2011 05 03, 22:15)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sssagis @ 2011 05 03, 15:29)
o sakykit is kokio popieriaus dezutes tortam lankstot? g.gif  Ir kur po tortu dedat koks ten popierius? g.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sssagis @ 2011 05 03, 22:36)

kadangi kepu ne taip daznai,tai dezutes naudoju betkokias kartonines,kuriu prisirinkti galima maximose ir kitose parduotuvese.kitos mergaites perka normalias tortines dezutes urmu.padekliuku irgi yra pirkti urmu. mano padekliukai yra kartonas ''apvilktas'' spalvotu dovanu popieriumi ir ant virsaus dar slidus permatomas dovanu popierius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 03, 11:54)
jau nusipirkau  thumbup.gif  thumbup.gif
ar dejai dar i maistine plevele ,ar tik apviniojai ta juostele ir i torta ikisai.
kokia as smalsi  blush2.gif

zinok tos puokstes nekisau i torta, tiesiog pauldziau ir viskas, galus apsukau ta juostele. Jeigu reikia kompozizijos, kuri normaliai stovetu tai yra tos oazes, kur susismaigsto geles ir padedi ant torto, oaze buna su plastmasiniu dugnu, dar maciau geles buna sumerktos i tokias plastmasines kolbeles ir tos kolbeles tiesiog sukistos i torta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 03 gegužės 2011 - 22:52
Visi tortukai super, kaip visada thumbup.gif

bet šitas tai nerealiai supintas thumbup.gif
QUOTE(pasta222 @ 2011 05 03, 15:09)

maniškis paprastutis, rafaelo biskvitas, pertepimas:ka turejau ta sudejau-grietine, rududu, tarkuotas šokoladas, puošta šlapia beze

Čia mano pirmas kiek rimtesnei progai darytas vyšninis karamelinis, pastiliažas, aisingas.
user posted image
Atsakyti
Ech...kokie grožiai...
Nors neužilgo bus metai, kai bandau puošti tortus, bet turbūt kiaušinius vistiek gražiau marginu cool.gif , neišeis iš manęs "cake boss", kaip dukra sakė doh.gif
Nieko ir nerodau, nes mano balabonai paskęsta tose grožybėse.
Turiu didelį ir dar turbūt įkyrų klausimą 4u.gif
Teks daryti vestuvinį tortą (vieno aukšto ualiaaaaa), bet lipdysiu taures ir darysiu skylę šampo buteliui. Taigi kaip suprantu taurės tos vienkartinės būna puošiamos, bet kaip jos pritvirtinamos, kad transportuojant nenuvirstų? g.gif
Ir skylę kada pjaut - kai suteptas, ar biskvite? g.gif
Nu ačiū labai už atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 03, 22:57)
kadangi kepu ne taip daznai,tai dezutes naudoju betkokias kartonines,kuriu prisirinkti galima maximose ir kitose parduotuvese.kitos mergaites perka normalias tortines dezutes urmu.padekliuku irgi yra pirkti urmu. mano padekliukai yra kartonas ''apvilktas'' spalvotu dovanu popieriumi ir ant virsaus dar slidus permatomas dovanu popierius  4u.gif

aciu 4u.gif

cipciuko yra parodyta kaip pasidaryti dezute tortui tai ir klausimas iskilo is kokio ten popieriaus lanksto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 05 04, 09:18)
Ir skylę kada pjaut - kai suteptas, ar biskvite?  g.gif
Nu ačiū labai už atsakymus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

žiūrint kuo tortą dengsi , jei mase tai gal prieš dengiant jau sutepus tortą skylę išpjauk gražiau pasidengs , o taures tai tos pačios masės gabaliuką su vandeniu atskiesk ir priklijuok taures , tikrai gerai laikos ir nesimato smile.gif, o kur galima tuos margučius pamatyt ax.gif , aš ir tuom užsiimu biggrin.gif , labai jau smalsu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 04 gegužės 2011 - 08:27
QUOTE(linette @ 2011 05 04, 09:23)
žiūrint kuo tortą dengsi , jei mase tai gal prieš dengiant jau sutepus tortą skylę išpjauk gražiau pasidengs , o taures tai tos pačios masės gabaliuką su vandeniu atskiesk ir priklijuok taures , tikrai gerai laikos ir nesimato  smile.gif, o kur galima tuos margučius pamatyt  ax.gif , aš ir tuom užsiimu  biggrin.gif , labai jau smalsu  biggrin.gif

Ačiū ačiū, ačiū, mase dengsiu, margutis yra švenčių temoj apie velykinius margučius beveik paskutinė žinutė
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Turiu kelis klausimėlius blush2.gif
1. Kaip padaryt lelijas? Kažkas man rodos rodė, bet papuošimų temoj neradau schmoll.gif
2. Ar yra kas bandę daryti balto šokolado tvorelę? Ar įmanoma padaryti?

Ir pasirodysiu savo paskutinį tortuką, kad žinutė labai "sausa" nebūtų biggrin.gif
Medučio biskvitai, varškė, bananai, puošta grietinėle, truputis marcipano.

user posted image
user posted image
Atsakyti