Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

Po ilgos pertraukos vel atejau pasiziureti grozybiu. Jau daugelio auksarankiu, kaip antai Asseni, Cipciuko, DONRA, daividija, Olestos, kirbes, naito, dianochka ir kitu - tortu tobulumas manes nebestebina - tiesiog groziuosi, kopijuojuosi i savo albuma, kad veliau galeciau kokias detales, idejas o gal net visa torta nusikopijuoti blush2.gif Bet sios temos atradimas man yra @adrij@ - VISUS tortus nusikopinau ir ties kiekvienu stabdeledavau ilgeliau pasigrozeti ir isiziureti i datales ir atlikimo subtilybes. Nu tiesiog nuostabu thumbup.gif

Imetu savo paskutini tortuka - juoda triusi. Toki juoda triusi uzsake kliente. Na nebuvau visiskai patenkinta rezultatu, kazkas man ne taip - gal akys, gal isfasonavimas, o gal tiesiog viskas kartu, bet uzsakove liko patenkinta, o tai svarbiausia smile.gif
Tortas Cipciuko medutis su riesutais ir balto sokolado gabaleliais, puosimas - pirkta masyte (UK) Svoris - 3,5kg.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 03 gegužės 2011 - 14:45
mergytes as dar del tu gyvu geliu, tiesiog rasau diplmomini tai laiko nulis,o torta turiu iskepti nes vyro brolis tai ner kaip atsakyt ax.gif tai va mastau gyvom gelem puosti, sakyki kokios geriausiai tinka? ar tik rozes? ir kaip jas apdirbti? tiesiog apsukti juostele ir sukisti i torta?? blush2.gif ir dar kaip jus saugot torto sonus kai vezat? as tai turiu tokia plastmasine tortine bet i ja nelips, nezinau kaip nuvezt kad neapgadint g.gif
Atsakyti
cipciukas ir yra @adrij@ biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssagis: 03 gegužės 2011 - 14:36
[quote=eda.dita,2011 05 03, 14:32]
Po ilgos pertraukos vel atejau pasiziureti grozybiu. Bet sios temos atradimas man yra @adrij@ - VISUS tortus nusikopinau ir ties kiekvienu stabdeledavau ilgeliau pasigrozeti ir isiziureti i datales ir atlikimo subtilybes. Nu tiesiog nuostabu thumbup.gif

lotuliukas.gif

Bet kiškis-zuikis gražus thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(sssagis @ 2011 05 03, 14:35)
cipciukas ir yra @adrij@  biggrin.gif

Na tuomet man viskas aisku 4u.gif Mat po ilgo nebuvimo cia, kaip ir praleidau svarbia informacija doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 03 gegužės 2011 - 14:48
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 03, 15:28)
Mergaitės, būkit geros, nors ne labai čia tam tema, bet gal kas atsakys - kiek ilgiausiai laiko galima laikyti išsikeptus turiningo kavos torto biskvitus prieš sutepant tortą ir kaip juos reiktų laikyti?

as sitam tortui kepu juodo misko biskvitus, nes tikrieji man gavosi labai trapus kad ir skanus.. o galutiniam variante nelabai tas skonis skirias smile.gif tai karta paskutine minute pakeiste torto vidu o as jau buvau isiskepus biskvitus, tai suvyniojau i plevele ir i saldytuva... sunaudojau juos po 10 dienu kitam tortui (naminiam valgymui) tai jokio skirtumo irgi nepajutau....

QUOTE(eda.dita @ 2011 05 03, 15:32)

smagus triusis smile.gif man tai viskas su juo gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 05 03, 14:32)
Po ilgos pertraukos vel atejau pasiziureti grozybiu. Jau daugelio auksarankiu, kaip antai Asseni, Cipciuko, DONRA, daividija, Olestos, kirbes, naito, dianochka ir kitu - tortu tobulumas manes nebestebina - tiesiog groziuosi, kopijuojuosi i savo albuma, kad veliau galeciau kokias detales, idejas o gal net visa torta nusikopijuoti  blush2.gif  Bet sios temos atradimas man yra @adrij@ - VISUS tortus nusikopinau ir ties kiekvienu stabdeledavau ilgeliau pasigrozeti ir isiziureti i datales ir atlikimo subtilybes. Nu tiesiog nuostabu  thumbup.gif

biggrin.gif .... ačiū tau , matai , gyvenime kaip ir meilėje ( pamilti sako galimą tą patį ir antrą kartą ) , taip ir čia .

Tavo zuikis puikus , duok Dieve visoms taip išfasonuoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 03, 15:47)
as sitam tortui kepu juodo misko biskvitus, nes tikrieji man gavosi labai trapus kad ir skanus.. o galutiniam variante nelabai tas skonis skirias smile.gif tai karta paskutine minute pakeiste torto vidu o as jau buvau isiskepus biskvitus, tai suvyniojau i plevele ir i saldytuva... sunaudojau juos po 10 dienu kitam tortui (naminiam valgymui) tai jokio skirtumo irgi nepajutau....

ačiū už atsakymą ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
akvilyte krepšas koks fainas thumbup.gif
Aseeni labai kuklus ir gražus, bantuka gražiai surišai wub.gif
julioske moki gražius traktoriukus konstruoti smile.gif
@adrij@ balti žiedeliai wub.gif [COLOR=yellow]kaip sunku priprasti jusu nauja nk[/COLOR[COLOR=yellow]]gal galetumet sugrižti

cray.gif
eda.dita- kiškis labai gražus, manau jam nieko netruksa gal akytes kiek per dydeles

maniškis paprastutis, rafaelo biskvitas, pertepimas:ka turejau ta sudejau-grietine, rududu, tarkuotas šokoladas, puošta šlapia beze
user posted image
user posted image
Atsakyti
pasta222 .... aš neturiu ką pasakyti , apie tavo tortą ...tiesiog žodžių nerandu , taip paprasta , bet taip miela akiai wub.gif .

Sugrįžti .............. negaliu , mano nikas - mano gyvenimas heart.gif .
Atsakyti
pasta222 - gal tas triusis rimta reikala dare, todel ir akys tokios dideles lotuliukas.gif

tavo tortas toks atrodo lengvas, purus, viduje atrodo turetu buti koks zefyrinis lengvutis torciukas - puikiai atrodo - super drinks_cheers.gif

@adrij@ - na tikrai isimyleti galima, ale taip neatpazinti pagal tortus - tiesiog geda blush2.gif

Aciu mergytes uz triusio pagyrima, bet saziningai - ne pats dailiausias is mano darytu torciuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 05 03, 16:09)

@adrij@ balti žiedeliai  wub.gif [COLOR=yellow]kaip sunku priprasti jusu nauja nk[/COLOR[COLOR=yellow]]gal galetumet sugrižti

cray.gif
eda.dita- kiškis labai gražus, manau jam nieko netruksa gal akytes kiek per dydeles

maniškis paprastutis, rafaelo biskvitas, pertepimas:ka turejau ta sudejau-grietine, rududu, tarkuotas šokoladas, puošta šlapia beze

o man kaip tik labai gražus tas naujas nikas blush2.gif

tortas labai gražus wub.gif
Atsakyti