Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 05 03, 11:03)
sodo reikmenu, seklu, floristikos 4u.gif
bet cia vilniuje

jau nusipirkau thumbup.gif thumbup.gif
ar dejai dar i maistine plevele ,ar tik apviniojai ta juostele ir i torta ikisai.
kokia as smalsi blush2.gif
Atsakyti
julioske, koks gražus traktoriukas bigsmile.gif

juroBA , labai įdomiai papuošti tortai , šaunuolė thumbup.gif

-----------------------------------------------------------------------------------

Vakar viena dukrytė prisiminė , kad šiandien tėvelio 60 metų jubiliejus bigsmile.gif ...gerai , kad iš vis prisiminė bigsmile.gif .

Persikinis tortas , pastilažas , cukrinės gėlės , plikyti lapukai .

user posted image
Atsakyti
kaip visada ispudinga thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už pagyras, bet aš jų neverta ax.gif va Asseni, @adrij@, Olesta, ir kitos profės vertos pagyrų... man dar ilgai iki to kapstytis... beje askaičiavau, tas traktorius mano semestrinis išeina, jau pusmetis kaip kepu rolleyes.gif
Atsakyti
Asseni nuostabi elegancija, labai labai grazus tortas wub.gif wub.gif wub.gif
Akvilyte irgi kaip visada tokius isskirtinius tortukus cia mums pameteja - nuostabu
@adrij@ jusu torciukai nuostabus, o sito paskutinio tos gelytes melsvai baltos ar tik taip atrodo spalva - be zodziu,nuostabu wub.gif
Migles, Red ir kitu mergyciu nuostabus, net epitetu truksta isreiksti zodziais tokias grozybes.
Papildyta:
labai atsiprasau, kaip galejau nepamineti Olestos- zuikis kaip tikras zaisliukas, ziurejau ziurejau ir stebejausi kaip tikroviskai, wub.gif
Atsakyti
Sveikos, auksrankės wub.gif Norečiau aš irgi jus čia visas išgirti, ale žodžių nėr tokias grožybes apibūdinti blink.gif
Jei galit patarkit man paprastą ir kvailą dalyką, kaip reikia trupiniais ar kažkuo kitu torto šonus dailiai apibarstyti? Nu nueišeina man ir viskas doh.gif
Atsakyti
Cipciuk wub.gif

Aš tai kepu biskvitą tokioje formoje

user posted image
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 03, 00:36)
o kur yra pirkti spec juostos ir kaip ji vadinasi?

Tai yra floristine juostele- teipas. mirksiukas.gif
Atsakyti
zibute777 , jos ne melsvos , baltut baltutėlės , tik foto taip gavosi ,

Ačiū mergaitės 4u.gif .
Atsakyti
Mergaitės, būkit geros, nors ne labai čia tam tema, bet gal kas atsakys - kiek ilgiausiai laiko galima laikyti išsikeptus turiningo kavos torto biskvitus prieš sutepant tortą ir kaip juos reiktų laikyti?
Atsakyti
dėkoju už šiltus žodžius kiškiukui wub.gif
@adrija@, puikus tikras persikinis tortas, labai gražu wub.gif

jooo, bezė bijo drėgmės, tokia jau jinai pani, bet labai gražūs tortai su ja ir neriebu smile.gif
Atsakyti
o sakykit is kokio popieriaus dezutes tortam lankstot? g.gif Ir kur po tortu dedat koks ten popierius? g.gif
Atsakyti