Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

QUOTE(Asseni @ 2011 05 03, 08:58)
As irgi torta atnesiau.

noreciau dar karta teketi ir zinociau kur kreiptis del torto wub.gif
Atsakyti
Labukas, gal kas patartų 4u.gif Kažkodėl man pastiliažas labai greitai džiūsta ir nepavyksta suformuoti vientisų/aptakių figūrėlių verysad.gif O jei ir pavyksta normaliai, tai paskui labai trupa (pvz. dariau trasą ant torto, tai ji tokia nelygi (patrūkinėjusi) gavosi, o pjaustant trupėjo...). Gal kas pasakys kas įtakoja tokį rezultatą..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 03 gegužės 2011 - 09:07
QUOTE(Asseni @ 2011 05 03, 08:58)
As irgi torta atnesiau.

Aš tai nenoriu daugiau tekėti, o tortas fantastiškai gražus. Elegantiškumo įsikūnijimas
Atsakyti

Red69, super tortai thumbup.gif

Asseni,
nepriekaištingai preciziškai gražu wub.gif

Migle, kokie puikūs tortai thumbup.gif

akvilyte, aš labai labai laukiu tavo vestuvinio šedevro, nes jis bus tobulas wub.gif tavo tortai fantastiški wub.gif

QUOTE(sypseneleee @ 2011 05 02, 21:02)

Tiesa , vakar as isbandziau Cipciuko persikini  thumbup.gif  gavosi geras
      Kodel man gavosi toks virsus svelnus iskilimas,kadangi cia buvo mums namuose tai visai gerai praejo,o siaip manau reiktu nupjovus virsutine dali jos jau nebedeti,ar jums taip nenutinka?Ir dar man to biskvito normaliai tokiu atveju tesigautu 2 (nes 3 tas iskilimas buvo panaudotas)      naudojau atidaroma forma ir buvau itempusi kepimo popieriu,sonu netepiau,net nezinau ka ne taip dariau...

aš tai jei nedidelė kuprelė tiesiog dedu tą biskvito dalį aukštyn papais biggrin.gif kuprele į kremą ir viskas rolleyes.gif

Atsakyti
Asseni nu nerealus labai jau toks elegantiskas toks vestuvinis,nuostabus
Monikute aciukas ir as taip galvoju daryti jri kas...O jus biskvitus kepate paprastose formose ar atidaromose?
Atsakyti
sveikos, nuostanbūs visų tortukai... 4u.gif

aš ateinu su traktorium (vienom gėlės o man transporto priemonės tongue.gif ) toks celiulitnis gavos, bet stebiuos kad išvis pabaigiau mano mažei virš 38 tempa laikės, kosėjo, slogavo doh.gif glvojau kad pražisiu tądien tongue.gif tai atleiskit liapsusus ax.gif

traktorius snikeris, 'žemė' du ploni juodo miško biskvitai pertepti raudonųjų rerbentų džemu ir grietinėle, pastilažas, masytė, mix-fix, 4kg
user posted image
Atsakyti
Asseni, vestuvinis labai elegantiskas.

Julioske, traktoriukas kaip tikras
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 03, 09:13)
ar ten geliu parduotuve?ar kas.nieko nesako man tas pavadinimas  biggrin.gif  4u.gif

sodo reikmenu, seklu, floristikos 4u.gif
bet cia vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 05 03, 11:03)
sodo reikmenu, seklu, floristikos 4u.gif
bet cia vilniuje

ir kaune yra sita parduotuve savanoriu pr. radijo gamyklos pastate
Atsakyti
sveikos, as nesilyginu su jusu sedevrais i kuriuos man tai tik seile varvinti uztenka, nes bijau su tom masem dirbti, uztat pirma karta pabandziau slapia beze, zinojau, kad ji dregmes bijo, ale nesitikejau kad ant tiek, kad net maziukas zele gabaliukas prisiliecia ir paleidzia. ar visi tik as ja per mazai isplakiau? nors papuosimai atrodo lyg ir laikesi... cia paprasti jogurtiniai tortai vienodi puosti slapia beze:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 03, 08:13)
ar ten geliu parduotuve?ar kas.nieko nesako man tas pavadinimas  biggrin.gif  4u.gif

Klp irgi yra, Grandus pc, antram aukste 4u.gif
Atsakyti
Asseni vestuvinis tortas tiesiog tobulas wub.gif wub.gif be galo grazu balti tortai, toks naturalus ir kartu zavingas wub.gif
Atsakyti