Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 02, 20:32)
As tai darysiu torta be stovo 4 aukstu, bus paprasciau  nuvezti smile.gif

manai? jis juk bus aukstas ir i virsu siaurejantis.as tai ir toki bijociau vezti smile.gif

red,labai grazus biustas,grazus pynimai ir grazi sarlot zolyte-tokia nenuvytus,kaip pas mane buna biggrin.gif

Migles tortukai man visada idealus rolleyes.gif mieganti kiski jau seniau apziurejau ir kitais rakursais,todel jis man ir atrodo miegantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 02, 11:45)
red69
papuliai jega thumbup.gif kad man tokius turet hihihi.gif vaikstineciau permatoma bliuske irnesakyk.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Na torciukai vel ispudingi,tiesiog nuostabus...
Na as galvoju kaip man reiktu issisukti is situacijos ,issikepiau meduti kaip kad butu dvieju aukstu biskvitus siam savaitgaliui bet kad ju didziai nelabai jau skiriasi 2 cm atrodo tik... tad galvoju gal papuosimu metu puosiant labiau skirsis ... jei deciau antra aksta per viduri tai gautusi visai mazai 1 cm skirtumas,tai dabar net pasimeciau bebandydama ka nors pakeisti

Tiesa , vakar as isbandziau Cipciuko persikini thumbup.gif gavosi geras
Kodel man gavosi toks virsus svelnus iskilimas,kadangi cia buvo mums namuose tai visai gerai praejo,o siaip manau reiktu nupjovus virsutine dali jos jau nebedeti,ar jums taip nenutinka?Ir dar man to biskvito normaliai tokiu atveju tesigautu 2 (nes 3 tas iskilimas buvo panaudotas) naudojau atidaroma forma ir buvau itempusi kepimo popieriu,sonu netepiau,net nezinau ka ne taip dariau...
o papuosimui dariau sokolado liejima,taciau velgi as ji lydziau indelyje ant garu su grietine ir sviestu...man toks gavosi nelabai jau dailus ir toks naminis atrode...o dariau pagal kazkoki is cia receptuka.... Dariau ji banguota ta sokolada nes maciau kad lygus jis tikrai jokiu atveju nesigaus doh.gif
Ir dar ar liejant sokoladu,kada perdengimas yra grietinele,reiketu aptepti kuom nors nes man ryskai norejo maisytis susilieti su ja...O gal mano beda buvo kad tortas buvo tik kelias valandas pastovejes,gerai nesubrandintas
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 05 02, 21:02)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
  Na torciukai vel ispudingi,tiesiog  nuostabus...
  Na  as galvoju kaip man reiktu issisukti is situacijos ,issikepiau meduti kaip kad butu dvieju aukstu  biskvitus siam savaitgaliui  bet kad ju didziai nelabai jau skiriasi 2 cm atrodo tik... tad galvoju gal papuosimu metu puosiant labiau skirsis ... jei deciau  antra aksta per viduri tai gautusi visai mazai 1 cm  skirtumas,tai dabar net pasimeciau bebandydama ka nors pakeisti

Tiesa , vakar as isbandziau Cipciuko persikini  thumbup.gif  gavosi geras
      Kodel man gavosi toks virsus svelnus iskilimas,kadangi cia buvo mums namuose tai visai gerai praejo,o siaip manau reiktu nupjovus virsutine dali jos jau nebedeti,ar jums taip nenutinka?Ir dar man to biskvito normaliai tokiu atveju tesigautu 2 (nes 3 tas iskilimas buvo panaudotas)      naudojau atidaroma forma ir buvau itempusi kepimo popieriu,sonu netepiau,net nezinau ka ne taip dariau...
    o papuosimui dariau sokolado liejima,taciau velgi as ji lydziau indelyje ant garu su grietine ir sviestu...man toks gavosi nelabai jau dailus ir toks naminis atrode...o dariau pagal kazkoki is cia receptuka.... Dariau ji banguota ta sokolada nes maciau kad lygus jis tikrai jokiu atveju nesigaus doh.gif
  Ir dar ar liejant sokoladu,kada perdengimas yra grietinele,reiketu aptepti kuom nors nes man ryskai  norejo  maisytis susilieti su ja...O gal mano beda buvo kad tortas buvo tik kelias valandas pastovejes,gerai nesubrandintas

na paprasciausiai apipjauk ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 02, 20:56)
manai? jis juk bus aukstas ir i virsu siaurejantis.as tai ir toki bijociau vezti  smile.gif

red,labai grazus biustas,grazus pynimai ir grazi sarlot zolyte-tokia nenuvytus,kaip pas mane buna  biggrin.gif

Migles tortukai man visada idealus  rolleyes.gif  mieganti kiski jau seniau apziurejau ir kitais rakursais,todel jis man ir atrodo miegantis  smile.gif

Taip, manau biggrin.gif veziau dvieju aukstu virs 100 km, bagazinej dezej, nieks net nesukrutejo. Aisku nebuvo gigantas. Apacia 30 cm, virsus gal 22, ar 18, nepamenu.
Atsakyti
kad sokoladas toks gavosi,gali buti,kad nekokybiskas jis doh.gif kartais buna,jei pagriebi pirma pasitaikiusi pardej,ir man taip yra buve mirksiukas.gif geriausias Karunos juodasis,arba Blocket,sidabrineje pakuoteje smile.gif o,viso torto dar neteko aplieti-negaliu patarti,mergos lai atsako flirt.gif
Atsakyti
as kelis kartus esu vezusi 3 aukstu tortus,svoris 6 - 7kg 400km ir nieko
veziau ir vasara (liepa) ir ziema
svarbu ,kad padas butu tvirtas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k.lapelyte: 02 gegužės 2011 - 20:24
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 02, 21:07)
Taip, manau biggrin.gif veziau dvieju aukstu virs 100 km, bagazinej dezej, nieks net nesukrutejo. Aisku nebuvo gigantas. Apacia 30 cm, virsus gal 22, ar 18, nepamenu.

ai,kai jau isbandziusi toki transportavima,tai jau drasiau. as tai neisdrisciau turbut biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už įvertinimus 4u.gif
Migle,vėl kokie gražūs tortukai įdėti wub.gif o jau figūrėlių grožis,tikrai kaip iš pasakos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 02, 18:29)
o niekaip neimanoma nuvezti tuos tortus atskirose dezutese ir tik vietoj sukelti ant stovo?

tai kad as ne ant stovo desiu, o bus vienas penkių (tikriausiai) aukštų.. ne atskirai.. tai apie jokius nučiuožimus net nepagalvojau g.gif o kodėl turėtų čiuožt??? g.gif

QUOTE(red69 @ 2011 05 02, 19:30)

noriu mokėt bezeeeeeeeeeeeeeeeee cry.gif nuostabu wub.gif

QUOTE(Migle79 @ 2011 05 02, 19:48)
"Indiana Jones iš Lego serijos":

žiūrėjau žiūrėjau ir tikrai pagalvojau kad tikras lego žmogeliukas uždėtas doh.gif super thumbup.gif

QUOTE(naitas @ 2011 05 02, 20:26)
aš tai tik pagasdint galiu - suprantu, kad nuvežti 2 aukštų tortą yra gan sudėtinga..

kaip merginos kad ir sakė - pasidarai kiekvieną aukštą atskirai, varai nakvoti ten, ir dirbi per naktį. Padarai tortą, tada gali ruoštis puoštis veseliai...

nu aš tik karusėlę vežiau ant rankų kaip kiaušinį... o kiek dviaukščių buvo tai niekas ten niekur nečiuožė unsure.gif negąsdinkit manęs.. nes ir taip jau panika prasidėjus unsure.gif
kaži kuris tvirtesnis snikeris ar kavos? galvoju pirmus du aukštus daryt snikerį arba kavos, trečią- morenginį, ketvirtas penktas rafaelo g.gif norėjau visuss skonius skirtingus dėt, bet nušvilpė mane kad per daug makalynės bus... tai kažkaip apsistojau ties šitais g.gif

būtų čia vietoj tai be problemų, bet kad už tiek km... nors mažu rimtai po darbų važiuot... brrrrr.... baisu....

Atsakyti
mano galva,sustinges tvirtesnis gal kavos tortas.nors siaip man panasus jie g.gif o del nuciuozimo,tai jei tai bus vientisas tortas,gal viskas gerai bus.bet kai as ijungiu vaizduote ,tai man baisokai atrodo 5aukstu torto vezimas.na,stabiliausiai torto dezeje jausis 1aukstas,nes bus praktiskai iremintas,o kiti ,kuo auksciau,tuo siauriau,tuo labiau juos veiks(kokia ten jega biggrin.gif ),t.y. netiketai staigiai susitabdzius masina,ar pasukus staigiai i sona,nebutu sansu virsutiniam tortui pajudeti i sona? tiesa sakant,nesu tokiu dariusi,nezinau an kiek tvirtai jie ''sukimba'' vienas su kitu,tai tik jungiu savo lakia vaizduote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 02, 22:39)
mano galva,sustinges tvirtesnis gal kavos tortas.nors siaip man panasus jie   g.gif o del nuciuozimo,tai jei tai bus vientisas tortas,gal viskas gerai bus.bet kai as ijungiu vaizduote ,tai man baisokai atrodo 5aukstu torto vezimas.na,stabiliausiai torto dezeje jausis 1aukstas,nes bus praktiskai iremintas,o kiti ,kuo auksciau,tuo siauriau,tuo labiau juos veiks(kokia ten jega  biggrin.gif   ),t.y. netiketai staigiai susitabdzius masina,ar pasukus staigiai i sona,nebutu sansu virsutiniam tortui pajudeti i sona? tiesa sakant,nesu tokiu dariusi,nezinau an kiek tvirtai jie ''sukimba'' vienas su kitu,tai tik jungiu savo lakia vaizduote  biggrin.gif

na tai ir vesiu kaip tona kiausiniu lotuliukas.gif o kiek ziurejau tai reikia padekliuka su aisingu patept ir is apačios ir iš viršaus g.gif

o snikeris man visada pokštų iškrečia doh.gif aš kaip visada ten padauginu grieitnėlės, nes biskvitai tai man nesigauna normalaus storio, tai bandau su grietinėlė paaukštint lotuliukas.gif doh.gif ir jis įėjo tik todėl kad ilgai stovėt gali, bet dabar galvoju kad ne ką trumpiau ir kavos gali stovėt, nes planas mano toks: trečiadienį ryte susitepu, ketvirtadienį ryte apsitepu sviestiniu kremu, vakare po darbo apsidengiu, penktadienį ryte sukraunu vieną ant kito, vakare grįžus randu ssumegusius ir išeinu į depresiją lotuliukas.gif tfu tfu tfu kad neprisikalbejus unsure.gif

ai tiesa, kur turejau lagaminą daryt tai nepadairau aš jo, nes man pasirodė nesmaone daryt lagaminą su kamuoliu, o ir norinčioji pasakė kad jai jau dzin kas bus tai gavos kas gavos tongue.gif sakė pakartot neliko lotuliukas.gif o buvo 6,5kg tortas cool.gif

medutis, dar apa2iog du rudi biskvitai nes pritrūkau aukščio ir mmg rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 02 gegužės 2011 - 21:55
koks fainas.nemazai darbo su juo turejai thumbup.gif
Atsakyti