Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

QUOTE(Olesta @ 2011 05 02, 14:02)

koks nuostabus zuikutis wub.gif

QUOTE(Migle79 @ 2011 05 02, 16:37)
Sveikutes,

Labai gražūs tortukai

QUOTE(Bossi @ 2011 05 02, 16:44)
bet tas kiskis ant kiausinio man kaip negyvas.. blush2.gif

Ir aš taip pagalvojau pamačiusi smile.gif
Atsakyti
Red69, nuostabūs Jūsų tortai, labai gražūs wub.gif o jau pynimas kaip dailiai padarytas ir toks nematytas man, labai dailu thumbup.gif o jau nėriniai wub.gif gera mintis ant biusto, turėsiu omeny, kai sau reikės rašyti tongue.gif
Atsakyti
red69
papuliai jega thumbup.gif kad man tokius turet hihihi.gif vaikstineciau permatoma bliuske irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 05 02, 17:44)
Migles tas su zolyte labai fainas, bet tas kiskis ant kiausinio man kaip negyvas.. blush2.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 02, 17:57)
Man irgi iskart pasirode, kad ten negyvas kiskis, o salia kraujas...

Plati vaizduotė, matyt daug žiūrite siaubo filmų...

Nežinau, kaip kam atrodo, bet aš lipdžiau gyvą, miegantį zuikį mirksiukas.gif Jei visus miegančius zuikius laikyti negyvais, tai mūsų forume būtų pilna tokių rolleyes.gif O raudona spalva mano torte - tikrai ne kraujas, o nuvarvėję raudoni dažai mirksiukas.gif Bet gal kam kitaip atrodo... Džiaugiuosi, kad užsakovams nekilo tokių asociacijų bigsmile.gif

Turiu ir kitokių tortukų. Gal jie sukels mažiau neigiamų emocijų smile.gif

"Indiana Jones iš Lego serijos":
user posted image

Indiana Jones arčiau:
user posted image
Viduje - medaus tortas, papuošimai - šokolado drožlės, pastilažas.

"Raudonkepuraitė":
user posted image
Viduje - medaus tortas su marmelado gabaliukais, papuošimai - bezė, pastilažas, aisingas.
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 02, 15:02)
pasta222,buna,kad ir po viena teturi biggrin.gif kaime gyvenu,taj zinau tongue.gif o,cia parsiokai,gan riebus thumbup.gif nupeneti lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif

Atsakyti
Tai cia su negyvu kiskiu asocijuojasi, o kaip mano tortas asocijavosi su kamasutros poza, tai auksciau visko jau biggrin.gif o buvo breikerio seselio aplikacija mad.gif man aisku nekilo tokiu minciu, bet paskui jau kai itikino, tai ir as pamaciau biggrin.gif teko maskuot biggrin.gif

Migle, as nenorejau izeist, tavo visi tortai labai dailus wink.gif
Atsakyti
migle , grazus torciukas.Mano vaizduote buvo tokia,kad kiskis bedazydamas kiausinius pavargo ir uzmigo.Ir jokio kraujo,o isbege dazai thumbup.gif thumbup.gif

red-laaaaaaaabai grazus,o papukai tai jo ir as tokiu noreciau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulyte1975: 02 gegužės 2011 - 19:19
sveikos 4u.gif

buciau laaabai dekinga jeigu kas nuorodele kokia apie mmg mases gamyba ir kokiu irankiu reikia, kur galima ju isigyti 4u.gif nes cia tokiu groziu prisiziurejau wub.gif noreciau pati pabandyti, bet nete nieko nerandu, arba ne ten ieskau blush2.gif nuo ko pradeti. aciu 4u.gif
Atsakyti
Na jau red69 pynimai clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Jauciu niekada gyvenime taip nesugebesiu doh.gif O Migle79 kiskis-dailininkas man neuzkliuvo, nemaciau ten nei kraujo, nei mesos.... ok.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia25 @ 2011 05 02, 20:21)
sveikos  4u.gif

buciau laaabai dekinga jeigu kas nuorodele kokia apie mmg mases gamyba ir kokiu irankiu reikia, kur galima ju isigyti  4u.gif  nes cia tokiu groziu prisiziurejau  wub.gif  noreciau pati pabandyti, bet nete nieko nerandu, arba ne ten ieskau  blush2.gif  nuo ko pradeti. aciu  4u.gif

receptas yra virsutinej papuosimu temoj be komentaru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 02, 18:40)
ne kumštukus laikyk o patarimų duok cray.gif o tai tuopj pradėsiu koliotis kad neikas į mane nekreipia dėmesio riateina visi tik tortų pažiūrėt ir paaikčiot  lotuliukas.gif  tongue.gif
jo, pačiai reiks... ir dar cielus 200km  unsure.gif  nes pati toj veselej dalyvausiu  nail.gif

laugh.gif nu tikrai.. pradėk čia verkti "nemyli manęs" laugh.gif
aš tai tik pagasdint galiu - suprantu, kad nuvežti 2 aukštų tortą yra gan sudėtinga.. nu bet 4 aukštų doh.gif Pažėk, pastabdysi stipriau, ir vienas aukštas atskris ant priekinio stiklo biggrin.gif
kaip merginos kad ir sakė - pasidarai kiekvieną aukštą atskirai, varai nakvoti ten, ir dirbi per naktį. Padarai tortą, tada gali ruoštis puoštis veseliai...

QUOTE(Bossi @ 2011 05 02, 19:44)
Cipciuko ferma geris, Olestos kiskis tikra pasaka. Migles tas su zolyte labai fainas, bet tas kiskis ant kiausinio man kaip negyvas.. blush2.gif

Migle, niekas gi nenori Tavęs ižeisti 4u.gif Tortas gyvai atrodo vienaip, tortas nuotraukoj gi gali atrodyt kitaip, nes nufotografuotas rakursu kokiu nors įdomiu.. tas kiškis tai man irgi atrodė kaip pakirstas banditskaya pulia biggrin.gif pakikenom ir gana.. einam dirbti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 02 gegužės 2011 - 19:28
As tai darysiu torta be stovo 4 aukstu, bus paprasciau nuvezti smile.gif
Atsakyti