Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

Man irgi reiks vestuvinio 3 aukstu torto, ir transportuot kazkur 100 km, tai ir man aktualu sis reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2011 05 01, 21:30)
Sveiki 4u.gif  Nu tokiu grozybiu cia prisiziurejau, kad nublanko net Gulbinienes sedevrai biggrin.gif  Mano mazyliui po 2 sav. 1 metukai, taigi ieskau grazu torciuka kas galetu iskepti Kaune blush2.gif  Kas gali siuo klausimu pagelbeti, brukstelkit i AZ situ groziu kainytes ax.gif

Negi nera kepanciu tortukus kaune? verysad.gif
Atsakyti
o niekaip neimanoma nuvezti tuos tortus atskirose dezutese ir tik vietoj sukelti ant stovo?savo vestuvem kazkada emiau keliu aukstu torta.vezti teko tik apie 7km,bet vezem kaip kiausinius-letai ir nuobodziai,atsargiai aplenkiant kiekviena duobe,posukiuose irgi kaip vezliai vilkomes...
Atsakyti
Sveikutes,

sveikinu visas su praėjusiomis šventėmis 4u.gif

Šventei prisiminti, atnešiau velykinių tortukų (tikiuosi nesupyksite mirksiukas.gif ).

"Velykinių zuikių šeimynėlė":
user posted image
Viduje - Snikersas, papuošimai - pastilažas, bezė.

"Velykinis kiaušinis":
user posted image
Viduje - tortas "Pasaka", papuošimai - pastilažas, bezė, kokoso drožlės, dekorgelis.

Atsakyti
Cipciuko ferma geris, Olestos kiskis tikra pasaka. Migles tas su zolyte labai fainas, bet tas kiskis ant kiausinio man kaip negyvas.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 05 02, 16:02)

Labai grazus, be komentaru thumbup.gif , gal pasakysit kur torto receptuka ieskot, ar cia jusu kuryba ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 05 02, 18:44)
Cipciuko ferma geris, Olestos kiskis tikra pasaka. Migles tas su zolyte labai fainas, bet tas kiskis ant kiausinio man kaip negyvas.. blush2.gif

Man irgi iskart pasirode, kad ten negyvas kiskis, o salia kraujas...
Atsakyti
ačiū 4u.gif kiškį formavau labai paprastai, ant kepimo popieriaus išsipiešiau formas, 5 lakštai kūnui, 6 galvytei, susitepė aišku plokštumytė tokia, bet dar nupjoviau kiškio krūtinę pasiaurinau, ką nupjoviau, pervariau per blenderį, suformavau galvos užapvalinimą, nosį, aptepiau sviestiniu kremuku plonai ir tada jau puošiau, vietoj uodegos norėjau meduolį dėt ir apdzibuoti baltai, bet nebeturėjau, tai masės gabaliuką ten uždėjau ir apdzibavau tą bumbuliuką ir tiek... 4u.gif

ant stovo brač tikrai sunku tiek kilometrų tortus nuvežti, žiūrint koks tas stovas, tikrai vos ne gudriau būtų pirma nusivežti ir ten vietoj sukelti tortus, bet tada ir visą apdailą viską reikėtų pabaigti, net nežinau ką ir patarti g.gif kviečiamės stipresnius į pagalbą ax.gif kiek yra tekę daryti, tai netoli veždavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2011 05 02, 18:27)
Negi nera kepanciu tortukus kaune? verysad.gif

taigi @adrij@ kepa kaune atrodo g.gif parašyk jai į až smile.gif
ji čia labai gražių šedevriukų atneša mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 02, 20:01)
taigi @adrij@ kepa kaune atrodo g.gif parašyk jai į až smile.gif
ji čia labai gražių šedevriukų atneša mirksiukas.gif

Rasiau, ji kaip tik tuo metu isvyksta doh.gif Jooo, jos sedevrai tai stulbinantys wub.gif
Atsakyti
Sveikos kepėjėlės,
labai dailių ir neabejoju skanių tortukų pridėjot ypač krito akin paskutiniai tortukai,Dianockos meno kūriniai kaip visada įspūdingi,@Adrij@s ferma ir tortukas su narcizais nuostabūs,Olestos orchidėja kaip tikra,Lapelytės skrynia tokia turtinga,na žodžiu visų mergaičių tortai verti dėmesio 4u.gif

Atnešu ir aš kelis "blynus"
Medaus tortas,šlapia bezė,cukrinės masės gėlytės,šokoladiniai kiaušiniai.Svoris 2,2kg.
user posted image

"raudonasis velvetas"šlapia bezė,cukrinės masės gėlytės ir raidės.Svoris 2,3kg.
user posted image

jogurtinis tortas su persikais,šarlot žolytė,šokoladinės masės meškučiai ir cukrinės masės gėlytės. svoris 2,8kg.
user posted image

medaus tortas,šlapia bezė,vaflinės pirktos gėlytės,kadangi dariau sau,tai puošiau,kad tik būtų greičiau smile.gif
user posted image

Medaus tortas,paslilažas,cukrinės masės gėlytės ir šokoladiniai meškiai svris 2,3kg.
user posted image

Jogurtinis tortas su persikais,cukrinė masė,šlapia bezė,šokoladinės masės zuikis. svoris 2,5kg.
user posted image

Medaus tortas, pastilažas,šlapia bezė. svoris 3,9kg.
user posted image

ax.gif

Atsakyti
Merginos aš taip pat galvoju apie tortų transportavimą,todėl ir daryti nutariau kiekviena tortą atskirai ,o tik nuvežus į vietą sudėsiu juos ant stovo tortui. thumbup.gif
Atsakyti