Man irgi reiks vestuvinio 3 aukstu torto, ir transportuot kazkur 100 km, tai ir man aktualu sis reikalas
QUOTE(Puma84 @ 2011 05 01, 21:30)
Sveiki Nu tokiu grozybiu cia prisiziurejau, kad nublanko net Gulbinienes sedevrai Mano mazyliui po 2 sav. 1 metukai, taigi ieskau grazu torciuka kas galetu iskepti Kaune Kas gali siuo klausimu pagelbeti, brukstelkit i AZ situ groziu kainytes
Negi nera kepanciu tortukus kaune?
o niekaip neimanoma nuvezti tuos tortus atskirose dezutese ir tik vietoj sukelti ant stovo?savo vestuvem kazkada emiau keliu aukstu torta.vezti teko tik apie 7km,bet vezem kaip kiausinius-letai ir nuobodziai,atsargiai aplenkiant kiekviena duobe,posukiuose irgi kaip vezliai vilkomes...
Sveikutes,
sveikinu visas su praėjusiomis šventėmis
Šventei prisiminti, atnešiau velykinių tortukų (tikiuosi nesupyksite ).
"Velykinių zuikių šeimynėlė":
Viduje - Snikersas, papuošimai - pastilažas, bezė.
"Velykinis kiaušinis":
Viduje - tortas "Pasaka", papuošimai - pastilažas, bezė, kokoso drožlės, dekorgelis.
sveikinu visas su praėjusiomis šventėmis
Šventei prisiminti, atnešiau velykinių tortukų (tikiuosi nesupyksite ).
"Velykinių zuikių šeimynėlė":
Viduje - Snikersas, papuošimai - pastilažas, bezė.
"Velykinis kiaušinis":
Viduje - tortas "Pasaka", papuošimai - pastilažas, bezė, kokoso drožlės, dekorgelis.
Cipciuko ferma geris, Olestos kiskis tikra pasaka. Migles tas su zolyte labai fainas, bet tas kiskis ant kiausinio man kaip negyvas..
QUOTE(Olesta @ 2011 05 02, 16:02)
Labai grazus, be komentaru , gal pasakysit kur torto receptuka ieskot, ar cia jusu kuryba
QUOTE(Bossi @ 2011 05 02, 18:44)
Cipciuko ferma geris, Olestos kiskis tikra pasaka. Migles tas su zolyte labai fainas, bet tas kiskis ant kiausinio man kaip negyvas..
Man irgi iskart pasirode, kad ten negyvas kiskis, o salia kraujas...
ačiū kiškį formavau labai paprastai, ant kepimo popieriaus išsipiešiau formas, 5 lakštai kūnui, 6 galvytei, susitepė aišku plokštumytė tokia, bet dar nupjoviau kiškio krūtinę pasiaurinau, ką nupjoviau, pervariau per blenderį, suformavau galvos užapvalinimą, nosį, aptepiau sviestiniu kremuku plonai ir tada jau puošiau, vietoj uodegos norėjau meduolį dėt ir apdzibuoti baltai, bet nebeturėjau, tai masės gabaliuką ten uždėjau ir apdzibavau tą bumbuliuką ir tiek...
ant stovo brač tikrai sunku tiek kilometrų tortus nuvežti, žiūrint koks tas stovas, tikrai vos ne gudriau būtų pirma nusivežti ir ten vietoj sukelti tortus, bet tada ir visą apdailą viską reikėtų pabaigti, net nežinau ką ir patarti kviečiamės stipresnius į pagalbą kiek yra tekę daryti, tai netoli veždavo
ant stovo brač tikrai sunku tiek kilometrų tortus nuvežti, žiūrint koks tas stovas, tikrai vos ne gudriau būtų pirma nusivežti ir ten vietoj sukelti tortus, bet tada ir visą apdailą viską reikėtų pabaigti, net nežinau ką ir patarti kviečiamės stipresnius į pagalbą kiek yra tekę daryti, tai netoli veždavo
QUOTE(Puma84 @ 2011 05 02, 18:27)
Negi nera kepanciu tortukus kaune?
taigi @adrij@ kepa kaune atrodo parašyk jai į až
ji čia labai gražių šedevriukų atneša
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 02, 20:01)
taigi @adrij@ kepa kaune atrodo parašyk jai į až
Rasiau, ji kaip tik tuo metu isvyksta Jooo, jos sedevrai tai stulbinantys
Sveikos kepėjėlės,
labai dailių ir neabejoju skanių tortukų pridėjot ypač krito akin paskutiniai tortukai,Dianockos meno kūriniai kaip visada įspūdingi,@Adrij@s ferma ir tortukas su narcizais nuostabūs,Olestos orchidėja kaip tikra,Lapelytės skrynia tokia turtinga,na žodžiu visų mergaičių tortai verti dėmesio
Atnešu ir aš kelis "blynus"
Medaus tortas,šlapia bezė,cukrinės masės gėlytės,šokoladiniai kiaušiniai.Svoris 2,2kg.
"raudonasis velvetas"šlapia bezė,cukrinės masės gėlytės ir raidės.Svoris 2,3kg.
jogurtinis tortas su persikais,šarlot žolytė,šokoladinės masės meškučiai ir cukrinės masės gėlytės. svoris 2,8kg.
medaus tortas,šlapia bezė,vaflinės pirktos gėlytės,kadangi dariau sau,tai puošiau,kad tik būtų greičiau
Medaus tortas,paslilažas,cukrinės masės gėlytės ir šokoladiniai meškiai svris 2,3kg.
Jogurtinis tortas su persikais,cukrinė masė,šlapia bezė,šokoladinės masės zuikis. svoris 2,5kg.
Medaus tortas, pastilažas,šlapia bezė. svoris 3,9kg.
labai dailių ir neabejoju skanių tortukų pridėjot ypač krito akin paskutiniai tortukai,Dianockos meno kūriniai kaip visada įspūdingi,@Adrij@s ferma ir tortukas su narcizais nuostabūs,Olestos orchidėja kaip tikra,Lapelytės skrynia tokia turtinga,na žodžiu visų mergaičių tortai verti dėmesio
Atnešu ir aš kelis "blynus"
Medaus tortas,šlapia bezė,cukrinės masės gėlytės,šokoladiniai kiaušiniai.Svoris 2,2kg.
"raudonasis velvetas"šlapia bezė,cukrinės masės gėlytės ir raidės.Svoris 2,3kg.
jogurtinis tortas su persikais,šarlot žolytė,šokoladinės masės meškučiai ir cukrinės masės gėlytės. svoris 2,8kg.
medaus tortas,šlapia bezė,vaflinės pirktos gėlytės,kadangi dariau sau,tai puošiau,kad tik būtų greičiau
Medaus tortas,paslilažas,cukrinės masės gėlytės ir šokoladiniai meškiai svris 2,3kg.
Jogurtinis tortas su persikais,cukrinė masė,šlapia bezė,šokoladinės masės zuikis. svoris 2,5kg.
Medaus tortas, pastilažas,šlapia bezė. svoris 3,9kg.