QUOTE(akvilyte @ 2011 05 01, 22:25)
na ką, šventės baigės ir pradėjau galvot apie misiją- vestuvinis tortas ir pradedu bijot
pirmas galvos skausmas, apie kurį tikriausiai per vėlai susimąsčiau KUR IŠSINUOMOT PADĖKLĄ nes kiek žiūriu fotkių tai ant normalių aukštų padėklų tortas visai kitaip atrodo
antras skausmelis... susidėjau visas formas viena ant kitos, tai labai jau nedidelis skirtumas gaunasi tarp jų.. na čia ne bėda, bet 5 aukštų jau neišspausiu.. na tai gal užtektų ir keturių arba pirmą aukštą daryt iš trijų ar keturių mažų torčiukų.. man tiap gražu
monikute, klausei kokius skonius darysiu geras klausimas riek rinktis iš to ką moku, nes experimentuot tokia proga nenoriu.. reiktų paįvairint aišku... žinau kad tikrai bus kavos tortas, rafaelo(paskutinis aukštas, o gal ir prieš paskutinį daryt dar, nes paskutinis labai jau mažas gaunas) apie snikerį dar galvoju, vien dėl to kad laiko turėsiu tik vakarais tai reikia tokių kurie galėtų pastovėt ilgiau... o ką dar dėt nžn...
būtų smagu išgirst pamąstymų iš tų kas turi patirties šiuo klausimu
ai, vakar išbadžiau pastilažą nu visai patiko tai matyt dengsiu juo, o ne mmg
ai tiesa, tortą tai rieks transportuot toli ir vežt turiu jau gatavą, tai klausimas ar reiktų į kažką atkreipt dėmesį konstruojant
pirmas galvos skausmas, apie kurį tikriausiai per vėlai susimąsčiau KUR IŠSINUOMOT PADĖKLĄ nes kiek žiūriu fotkių tai ant normalių aukštų padėklų tortas visai kitaip atrodo
antras skausmelis... susidėjau visas formas viena ant kitos, tai labai jau nedidelis skirtumas gaunasi tarp jų.. na čia ne bėda, bet 5 aukštų jau neišspausiu.. na tai gal užtektų ir keturių arba pirmą aukštą daryt iš trijų ar keturių mažų torčiukų.. man tiap gražu
monikute, klausei kokius skonius darysiu geras klausimas riek rinktis iš to ką moku, nes experimentuot tokia proga nenoriu.. reiktų paįvairint aišku... žinau kad tikrai bus kavos tortas, rafaelo(paskutinis aukštas, o gal ir prieš paskutinį daryt dar, nes paskutinis labai jau mažas gaunas) apie snikerį dar galvoju, vien dėl to kad laiko turėsiu tik vakarais tai reikia tokių kurie galėtų pastovėt ilgiau... o ką dar dėt nžn...
būtų smagu išgirst pamąstymų iš tų kas turi patirties šiuo klausimu
ai, vakar išbadžiau pastilažą nu visai patiko tai matyt dengsiu juo, o ne mmg
ai tiesa, tortą tai rieks transportuot toli ir vežt turiu jau gatavą, tai klausimas ar reiktų į kažką atkreipt dėmesį konstruojant
Papildyta:
QUOTE(munca @ 2011 05 02, 09:35)
Labas rytas,turiu stovą tortui trijų aukštų.Jei pavyks bandysiu įkelti.ir tuo pačiu būtų įdomu sužinoti ar tortą padengus šlapia beze ,jis išsilaikytų vestuvių dieną?