Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

na ką, šventės baigės ir pradėjau galvot apie misiją- vestuvinis tortas unsure.gif ir pradedu bijot unsure.gif

pirmas galvos skausmas, apie kurį tikriausiai per vėlai susimąsčiau unsure.gif KUR IŠSINUOMOT PADĖKLĄ unsure.gif nes kiek žiūriu fotkių tai ant normalių aukštų padėklų tortas visai kitaip atrodo wub.gif

antras skausmelis... susidėjau visas formas viena ant kitos, tai labai jau nedidelis skirtumas gaunasi tarp jų.. na čia ne bėda, bet 5 aukštų jau neišspausiu.. na tai gal užtektų ir keturių g.gif arba pirmą aukštą daryt iš trijų ar keturių mažų torčiukų.. man tiap gražu wub.gif

monikute, klausei kokius skonius darysiu g.gif geras klausimas lotuliukas.gif riek rinktis iš to ką moku, nes experimentuot tokia proga nenoriu.. reiktų paįvairint aišku... žinau kad tikrai bus kavos tortas, rafaelo(paskutinis aukštas, o gal ir prieš paskutinį daryt dar, nes paskutinis labai jau mažas gaunas) apie snikerį dar galvoju, vien dėl to kad laiko turėsiu tik vakarais tai reikia tokių kurie galėtų pastovėt ilgiau... o ką dar dėt nžn...

būtų smagu išgirst pamąstymų iš tų kas turi patirties šiuo klausimu ax.gif

ai, vakar išbadžiau pastilažą bigsmile.gif nu visai patiko biggrin.gif tai matyt dengsiu juo, o ne mmg g.gif

ai tiesa, tortą tai rieks transportuot toli g.gif ir vežt turiu jau gatavą, tai klausimas ar reiktų į kažką atkreipt dėmesį konstruojant g.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 01, 13:16)
sypseneleee .... visko dėk pagal savo skonį , galima valgyti tą pačią dieną , ryte darai , vakare valgai 

Tiesa : biskvitukus sulieju ( kiek norite  ) tuo skysčiu likusiu nuo persikų .

Mano gėlės iš mano masės : cukraus pudra Dan Cuker ( rekomenduoju ) , ir tik brinkinta želatina .

Kartais darau iš pastilažo ( smulkutes ) , fygūrėlės iš Minordijos , arba Angliškos masės modeliavimui .

Taip pat gėles darau ( retai ) iš spec. masės gėlių modeliavimui ( angliška ) .

Hmmm,jei dabar 1 dienos kol issikepsiu ar yra sansu kokia 8 valgyti ar geriau tegul ilgiau pabuna,noriu siiap progos nera isskyrus ta grazia mamyciu diena

Beje,visas ,visas esamas ir busimas su sia grazia mamyciu diena juk jauciu dar nepasveikinau...
O idomu ar as cia rasciau to danCuker ..gal o as cia kazkokiu maziu maciau pirkti bet neisivaizduoju ar jos tiktu ...
Beje vakar bandziau MkQuino masinyte padaryti is cukrines mase,man idomu buvo ar isseitu forma panasia isgauti,dariau siaip is baltos mases ,nu ir ka visai gavosi tik dabar galeciau net galva su ja perskelti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 01, 19:02)
Mano persikinis tortas .

6 kiaušiniai
6 sriubiniai š. cukraus ( nei nubraukti , nei su kauburu )
6 tokie pat šaukštai miltų .

Priedas jei patinka : vanilinas .

Trynius su cukrumi ir vanile plakame iki kol pabals , patrigubės .
Baltymus plakame , kol puta , apvertus dubenį nekris lauk ( standi ) .

Dedame išplaktus  trynius į baltymus , per sietelį isijojame miltus ,
Lėtais judesiais viską išmaišome .
Dedam į formą 22 cm. ir kepame 180C , iki sauso pagaliuko .

Tai pats natūraliausias , senas biskvito receptas , jis gerai pjaunasi , netrupa .

Pertepu plakta grietinėlę +cukrus , rūgštelė ,  į ją įlašinu , bananų kvapų .

Konservuotus persikus , pjaustau ne gabaliukais  , o riekelėm ,  iškloju pjaustytais pilnai sluoksnį , ne šen bei ten .

Eiga : ... biskvitas , grietinėlė , persikai , grietinėlė , biskvitas , grietinėlė , persikai , grietinėlė ...ir dar katrą tas pats ( trys biskvitai , du pertepimai ) .

Populiariausias šiltu oru gaivus tortas . 4u.gif



norejau paklausti, o kepimo milteliu ar sodos nededi?...
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 04 30, 17:01)
Apatinis sluoksnis aguoninis, morenginis su karameliniu kavos kremu, viršutinis - pagerintas Ferrero rocher, pastilažas. 6 kg.


Man nuotraukos nerodo verysad.gif , bet itariu, kad tai tas pats tortas apie kuri galvoju. ax.gif Labai labai grazus, ir skonis superinis. Labai DIDELIS ACIU. aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 01, 17:33)


Sveiki, issisaugojau ir as jusu duotus receptus, bet kilo dar klausymelis- tuos baltymus su cukraus pudra uzdedat ant karsto vandens ir laukiat kol istirps pudra, tai maisot ar plakat ja tuo momentu kol pudra tirpsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2011 05 01, 20:42)
norejau paklausti, o kepimo milteliu ar sodos nededi?...


Jokiu būdu , jis iškyla puikiai , jį iškele oro pūslelės , todėl maišome viską lėtai , iš apačios į viršų .

supseneleee nesupratau , kada tu jį nori kepti unsure.gif ..1 h . nakties , valgyti 8 h .ryto ? ....bus geras .
Atsakyti
ui ne pas mane dabar jau 2 dienos,as JAV gyvenu........jau ruosiu tuoj kepsiu
Atsakyti
snickers. pastilazas
user posted image
Atsakyti
atleiskit kad ne itema lendu , tiesiog niekas neatsake tortu temeleje, tai gal nesumaisysiu jums cia ir gal galite atsakyt blush2.gif

as su klausimuku, paneles, kaip reikia medaus tortuke padaryti viena plona sluoksliuka su zele, ar ja reikia ant grietineles pilti,ar ant biskvito, ja pilti reikia ar jau sustingusia deti, neisivaizduoju kaip , ACIU
Atsakyti
labas visoms, giriu be isimties visus kurinius thumbup.gif

o dabar klausimas ax.gif reikia savaitgaliui iskepti rafaelo svajone is dvigubos normos, tai galvoju gal 2 aukstus daryt, nes neturiu tokios vienos dideles g.gif tai kai sutepi tai abu aukstus is karto klijuoti ar kai susistoves ir pries puosiant uzdeti viena ant kito ? unsure.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
jungiuosi as prie jusu burelio,tortus kepu jau senokai(tik saviskiams) bet puosti mokytis pradejau tik dabar blush2.gif ikeliu savo pirmus tortukus ax.gif
user posted image


user posted image


user posted image

blush2.gif
Atsakyti
nu grazu cia ,kaip wisada 4u.gif

Dainockos arkliukas tiesiog nepriekaistingas 4u.gif

Jau galwojau ka kepti kita sawaitgali mamyciu dienos proga o cia Cipsiukas sawo recepteli primine.Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif reiks pameginti 4u.gif


Ir su mamyciu diena brangiosios 4u.gif
Atsakyti