Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 01, 16:13)
O šita masytė kiek laiko būna gera?kur laikai,šaldytuve,jei lieka?
o vaikiškas mišinukas tiks  į ją dėti bet koks,ar yra kuris labiau tinka? 4u.gif

Laikau idejusi i maiseli ne saldytuve,o kai pasiimu nadojimui,tai tik truputi paminkau rankose ir ji tampa vel kaip plastelinas.O misinukas as pirkau "Nestle junior",tas ,kuris vaikams nuo vieneriu metu,nes jis truputi riebesnis smile.gif
Atsakyti
Labas visoms mamytėms .user posted image

Pieno miltelių , man atveža iš Lenkijos , pokai po 1 kg. 4u.gif

Šitas vienam mamukui , buhalterei .

Medutis , pastilažas .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 01 gegužės 2011 - 17:26
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 01, 17:08)
Akvilyte-koks mielas torciukas wub.gif

Keno- su sojos milteliais nebandziau,tai negaliu pasakyti kas gautusi.

meljona- taip,i ta mase galima bet kokia spalva deti ir laaaaaaabai gerai nusidazo.

Kremo po mase receptas:

4 kiausiniu baltymai
220gr cukraus pudros
33ogr sviesto

Kiausiniu baltymus sumaisyti su cukraus pudra ir pastatyti i karsta vonele,kad istirptu cukrus.paskui nuimti ir isplakti iki standziu putu.sviesta supjaustyti i 10 gabaliuku ir toliau plakant baltymus po viena sudeti.As dejau kas puse minutes.Kremas gavosi is pirmo karto,laaaaaaabai purus,neriebus ir lengvas. is to kiekio galima aptepti du tortus nedidelius mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif isbandysiu usu masyte ir aptepima.
Atsakyti

QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 01, 10:09)
Labas visoms mamytėms .user posted image

Pieno miltelių , man atveža iš Lenkijos , pokai po 1 kg.  4u.gif

Šitas vienam mamukui , buhalterei .

Medutis , pastilažas .

user posted image

Na jo eilini karteli BE KOMENTARU thumbup.gif ....
klausykit matau daug kuri darote persikini ar cia jus pagal sita darote Persikų tortas (Elemire)?Ar koki kita nes cia reikia geltonos uogienes,hm jokiu kito varianto vietoj jos negali buti?
Visu torciukai nerealus ,aciu uz grazu ir skanu torciuka MUMS MAMOMS
Atsakyti
laba diena
parodysiu ir as keleta savo darbeliu ax.gif
''vysninis karamelinis'' 2200gr. tortukas dvimeciui . pastilazas,slapia beze
user posted image user posted image
2 in 1 biggrin.gif ''turtingas kavos tortas'' 2900gr. dvigubai sventei-vestuves+krisktynos. dengta pastilazu,visa kita minordijos masyte .
user posted image
''Žozefina'' pakoreguota pagal mane smile.gif Regbio kamuolys 1900gr. Pastilazas. Labiausiai nevykes mano tortukas tiek del formos,tiek del kreivu raidziu doh.gif saviem labai tiko ir toks ax.gif
user posted image
Atsakyti
Mano persikinis tortas .

6 kiaušiniai
6 sriubiniai š. cukraus ( nei nubraukti , nei su kauburu )
6 tokie pat šaukštai miltų .

Priedas jei patinka : vanilinas .

Trynius su cukrumi ir vanile plakame iki kol pabals , patrigubės .
Baltymus plakame , kol puta , apvertus dubenį nekris lauk ( standi ) .

Dedame išplaktus trynius į baltymus , per sietelį isijojame miltus ,
Lėtais judesiais viską išmaišome .
Dedam į formą 22 cm. ir kepame 180C , iki sauso pagaliuko .

Tai pats natūraliausias , senas biskvito receptas , jis gerai pjaunasi , netrupa .

Pertepu plakta grietinėlę +cukrus , rūgštelė , į ją įlašinu , bananų kvapų .

Konservuotus persikus , pjaustau ne gabaliukais , o riekelėm , iškloju pjaustytais pilnai sluoksnį , ne šen bei ten .

Eiga : ... biskvitas , grietinėlė , persikai , grietinėlė , biskvitas , grietinėlė , persikai , grietinėlė ...ir dar katrą tas pats ( trys biskvitai , du pertepimai ) .

Populiariausias šiltu oru gaivus tortas . 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 01 gegužės 2011 - 19:03
Pasirodau savo mamos dienai kepta tortuka. Galima sakyti cia mano vienas pirmuju rimtesniu bandymu ir mano akim jau beveik pavykes variantas. Aisku pagal kitu sedevrus tai mano nublanksta, bet tikiuosi po truputi ismoksiu ax.gif Kad ir kaip bandziau islyginti, vistiek su celiulitu gavosi doh.gif blush2.gif
user posted image
Sokoladinis tortas su karameliniu aguoniniu sluoksniu ir vysniomis. Dengta pastiliazu, gelytes pastiliazo.
Tikiuosi sulaukti kritikos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 01, 11:41)
laba diena
parodysiu ir as keleta savo darbeliu  ax.gif
*''vysninis karamelinis'' 2200gr. tortukas dvimeciui . pastilazas,slapia beze

**2 in 1  biggrin.gif  ''turtingas kavos tortas'' 2900gr. dvigubai sventei-vestuves+krisktynos. dengta pastilazu,visa kita minordijos masyte .

***''Žozefina'' pakoreguota pagal mane  smile.gif  Regbio kamuolys 1900gr. Pastilazas. Labiausiai nevykes mano tortukas tiek del formos,tiek del kreivu raidziu doh.gif  saviem labai tiko ir toks  ax.gif

* O sita torciuka as jau maciau vakar ir galvoju idomu kas ji kepe g.gif thumbup.gif grazuolis torciukas sauniam Rojukui
**Oi koks grazutis bigsmile.gif
***Na svarbu kad saviskiams patiko ,visai saunus,.

QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 01, 12:02)
Mano persikinis tortas .

Populiariausias šiltu oru gaivus tortas . 4u.gif

ACIU,ACIU,ACIU thumbup.gif clap.gif aciuks.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Nu tokiu grozybiu cia prisiziurejau, kad nublanko net Gulbinienes sedevrai biggrin.gif Mano mazyliui po 2 sav. 1 metukai, taigi ieskau grazu torciuka kas galetu iskepti Kaune blush2.gif Kas gali siuo klausimu pagelbeti, brukstelkit i AZ situ groziu kainytes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma84: 01 gegužės 2011 - 19:31
QUOTE(sypseneleee @ 2011 05 01, 20:14)
*  O sita torciuka as jau maciau vakar ir galvoju idomu kas ji kepe  g.gif  thumbup.gif grazuolis torciukas sauniam Rojukui

aciu smile.gif teko tik matyti ar ir ragauti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 01, 12:02)
Mano persikinis tortas .

Cipciuk(nepyk bet man taip lengviau) op ji pagaminus kiek laiko maziausiai reikia praeiti kad galima butu valgyti?
O grietinelei cukru ir rugstuma savo nuoziura ar kazkokios proporcijos yra?
Beje jusu groziu figureles daugiausia is cukrines mases ir pastiliazo,ar ir is ko dar darote?
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 01, 12:51)
aciu  smile.gif  teko tik matyti ar ir ragauti?  smile.gif

Tik matyti ,bet jau ieskau to karamelinio vysnio torciuko receptuko tikiuosi ji kur nors rasti ateiciai ...Nes siandien noriu kepti persikini.... jei bespesiu...jei ne tai rytoj

Papildyta:
SAke kad labai skanus
Atsakyti
sypseneleee .... visko dėk pagal savo skonį , galima valgyti tą pačią dieną , ryte darai , vakare valgai

Tiesa : biskvitukus sulieju ( kiek norite ) tuo skysčiu likusiu nuo persikų .

Mano gėlės iš mano masės : cukraus pudra Dan Cuker ( rekomenduoju ) , ir tik brinkinta želatina .

Kartais darau iš pastilažo ( smulkutes ) , fygūrėlės iš Minordijos , arba Angliškos masės modeliavimui .

Taip pat gėles darau ( retai ) iš spec. masės gėlių modeliavimui ( angliška ) .
Atsakyti