Padariau tortuka,bet tarsi kazko truksta ir galvoju ar gerai,jei tortas skirtas dviems jubiliatems
QUOTE(michele @ 2011 05 01, 11:10)
o kur tuos pieno miltelius perkat?
QUOTE(keno @ 2011 05 01, 11:27)
aga,man irgi idomu gal tinka sojos miltai?
misinukas gal tinka
QUOTE(sssagis @ 2011 05 01, 11:04)
misinukas gal tinka
Taip,tinka misinukas,o pieno miltelius pirkau as bazej klaipedoj.Su misiniku gaunasi tokia grazi kremine spalva Jei deti ant balto torto,tai graziai atrodo labai.Labai plonai eina iskocioti mase,nu zodziu man ji patinka. As ir tortus pries dengimo mase tepu kitokiu kremu,radau kazkokiam rus forume. Jis nera labai sunkus,o svarbiausiai,kad per karscius tortas ilgai issilaiko juom aptepus.Ir labai lygiai eina islyginti.Pvz ta torta markiza:jis juk pusiau morenginis ir virsu islyginau liuksiskai.Jei susidomejot,galesiu parasyti recepta
Papildyta:
[quote=EDCKA,2011 05 01, 10:42]
Padariau tortuka,bet tarsi kazko truksta ir galvoju ar gerai,jei tortas skirtas dviems jubiliatems
Labai grazus tortas,nieko jam netruksta
Laas rytas
Švelnumas delno, likusio ant mano skruosto
Sūrumas ašaros akių giliajam žydrume
Tu ateini iš ilgesio platybių krašto,
apkloji liūdintį sušildančia skraiste;
Ir norisi, kad jie - nebylūs žodžiai,
tūnoję mano viduje, pasiekt pasaulyje
jautriausią širdį; Ir, kad išgirstum -
Aš myliu Tave.Visas esamas ir busimas mamytes su svente!!!
darbstuoles,dirbat isijuose
labai patiko torciukai,kaip visada be priekaistu torciukai:
OLESTOS,@ADRIJE@,DIANOCKA,SANDRULYTE,WINGAILE,NELI
Patiko NAITO maisas,grazus rastelis ispaustas
LIKTA,super graziai padaryta gelyte
grazus NERAMUOLES IR BOSSI
EDCKA,net nekelk sau papildomuminciu labai graziai padaryta tavo knyga,abiems sventems kaltininkams pritaikyta
Papildyta:
Sandrulyte,uzsirasiau tavo geliu mases recepteli,artimiausiu laiku isbadysiu,aciu o sakyk spalva galima iminkyti i sia mase?
taip pat susidomejau tavo kremu,pasidalink recepteliu
Švelnumas delno, likusio ant mano skruosto
Sūrumas ašaros akių giliajam žydrume
Tu ateini iš ilgesio platybių krašto,
apkloji liūdintį sušildančia skraiste;
Ir norisi, kad jie - nebylūs žodžiai,
tūnoję mano viduje, pasiekt pasaulyje
jautriausią širdį; Ir, kad išgirstum -
Aš myliu Tave.Visas esamas ir busimas mamytes su svente!!!
darbstuoles,dirbat isijuose
labai patiko torciukai,kaip visada be priekaistu torciukai:
OLESTOS,@ADRIJE@,DIANOCKA,SANDRULYTE,WINGAILE,NELI
Patiko NAITO maisas,grazus rastelis ispaustas
LIKTA,super graziai padaryta gelyte
grazus NERAMUOLES IR BOSSI
EDCKA,net nekelk sau papildomuminciu labai graziai padaryta tavo knyga,abiems sventems kaltininkams pritaikyta
Papildyta:
Sandrulyte,uzsirasiau tavo geliu mases recepteli,artimiausiu laiku isbadysiu,aciu o sakyk spalva galima iminkyti i sia mase?
taip pat susidomejau tavo kremu,pasidalink recepteliu
kiekvienai mamai po gabaliuką:
ujuj koooooks grožis
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 30, 13:51)
ujuj koooooks grožis
QUOTE(sssagis @ 2011 05 01, 12:04)
misinukas gal tinka
turejau omeny,kur yra sojos pieno milteliai
grazus visu tortikai visoms
labai labai visu grazus tortai norejau vardinti,bet jau pasimeciau tarp niku
akvilyte,be galo mielas ir grazus tortas net ama ateme...ypac uzrasas,toks sirdziai mielas imu gabaliuka
akvilyte,be galo mielas ir grazus tortas net ama ateme...ypac uzrasas,toks sirdziai mielas imu gabaliuka
kokie visu sventiniai torciukai
Ir as suvalgiau savo torta tai dabar ateinu pasirodyti
Medutis, nieko daugaiu nepapasakosiu
Medutis, (jau geguze, bet pas mane uzsiliko torciukas )
juodas miskas, beze, kamuoliai sokoladiniai, lapukai vafliniai, liaupsusa turejau bezei sirupo nedavyriau , po 5min pasileido
juodasis princas, sokoladine glazura, pastiliazines geles ir lapukai+ bezes krastelis
juodas miskas, sokoladine grazuras, pastiliazines geles.
Ir as suvalgiau savo torta tai dabar ateinu pasirodyti
Medutis, nieko daugaiu nepapasakosiu
Medutis, (jau geguze, bet pas mane uzsiliko torciukas )
juodas miskas, beze, kamuoliai sokoladiniai, lapukai vafliniai, liaupsusa turejau bezei sirupo nedavyriau , po 5min pasileido
juodasis princas, sokoladine glazura, pastiliazines geles ir lapukai+ bezes krastelis
juodas miskas, sokoladine grazuras, pastiliazines geles.
Akvilyte-koks mielas torciukas
Keno- su sojos milteliais nebandziau,tai negaliu pasakyti kas gautusi.
meljona- taip,i ta mase galima bet kokia spalva deti ir laaaaaaabai gerai nusidazo.
Kremo po mase receptas:
4 kiausiniu baltymai
220gr cukraus pudros
33ogr sviesto
Kiausiniu baltymus sumaisyti su cukraus pudra ir pastatyti i karsta vonele,kad istirptu cukrus.paskui nuimti ir isplakti iki standziu putu.sviesta supjaustyti i 10 gabaliuku ir toliau plakant baltymus po viena sudeti.As dejau kas puse minutes.Kremas gavosi is pirmo karto,laaaaaaabai purus,neriebus ir lengvas. is to kiekio galima aptepti du tortus nedidelius
Keno- su sojos milteliais nebandziau,tai negaliu pasakyti kas gautusi.
meljona- taip,i ta mase galima bet kokia spalva deti ir laaaaaaabai gerai nusidazo.
Kremo po mase receptas:
4 kiausiniu baltymai
220gr cukraus pudros
33ogr sviesto
Kiausiniu baltymus sumaisyti su cukraus pudra ir pastatyti i karsta vonele,kad istirptu cukrus.paskui nuimti ir isplakti iki standziu putu.sviesta supjaustyti i 10 gabaliuku ir toliau plakant baltymus po viena sudeti.As dejau kas puse minutes.Kremas gavosi is pirmo karto,laaaaaaabai purus,neriebus ir lengvas. is to kiekio galima aptepti du tortus nedidelius
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 01, 07:51)
6kg
Papildyta:
jokia cia paslaptis: 100gr cukraus pudros,100gr kond pieno,100gr pieno milteliu.cukraus pudra sumaisai su kond pienu ir dedi miltelius,kol mase tampa kaip plastelinas.
Papildyta:
jokia cia paslaptis: 100gr cukraus pudros,100gr kond pieno,100gr pieno milteliu.cukraus pudra sumaisai su kond pienu ir dedi miltelius,kol mase tampa kaip plastelinas.
O šita masytė kiek laiko būna gera?kur laikai,šaldytuve,jei lieka?
o vaikiškas mišinukas tiks į ją dėti bet koks,ar yra kuris labiau tinka?