Mielosios kepejeles,
Sakoma, jog kartu su pavasario saule,
Šv. Velykomis į žemę sugrįžta gyvenimas džiaugsmas.
Tesugrįžta jis ir į Jūsų namus, ir į Jūsų širdis!
Kokie grazus ir mieli visu velykiniai tortukai tokie naminiai ir silti
Vaidosee,jusu zuikis tai
labas rytas
Su Velykomis!
Linguoja pirmieji žiedai.
Su Velykomis!
Dainuoja parskridę paukščiai.
Su Velykomis!
Sveikina iš aukštai pavasario saulės spinduliai.
Sveikinu su gražiausia pavasario švente!
Ramybės,meilės,šilumos ir vilties Jums ir Jūsų namams mielosios
Su Velykomis!
Linguoja pirmieji žiedai.
Su Velykomis!
Dainuoja parskridę paukščiai.
Su Velykomis!
Sveikina iš aukštai pavasario saulės spinduliai.
Sveikinu su gražiausia pavasario švente!
Ramybės,meilės,šilumos ir vilties Jums ir Jūsų namams mielosios
sveikos merginos visas su SV .VELYKOM
mano paprastuciai
medutis prie kavos 2.200gr
dar vienas prie kavos-rafaelo,su nubegusia beze 2.400
ir vakarykstis darbas-SEIMAI-visi valge-zandai plyso,kooooks skonis,nelabai kas ir beliko
morenginis,kuris dziuvo turbut 4 val
o.cia pjuvis
pas mane jis bus kepamas tik ipatingomis progomis
grazus merginos jusu tortai
Papildyta:
NEPAMINEJAU,KAD BISKVITAI BUVO TIKRAI LABAI STORI,turbut kokiu 4 cm,nes MB sako,kas cia bus per velniava paskui tas storis kazkur dingo juos sulaisciau "damu likeriu" kuris labai pritiko
mano paprastuciai
medutis prie kavos 2.200gr
dar vienas prie kavos-rafaelo,su nubegusia beze 2.400
ir vakarykstis darbas-SEIMAI-visi valge-zandai plyso,kooooks skonis,nelabai kas ir beliko
morenginis,kuris dziuvo turbut 4 val
o.cia pjuvis
pas mane jis bus kepamas tik ipatingomis progomis
grazus merginos jusu tortai
Papildyta:
NEPAMINEJAU,KAD BISKVITAI BUVO TIKRAI LABAI STORI,turbut kokiu 4 cm,nes MB sako,kas cia bus per velniava paskui tas storis kazkur dingo juos sulaisciau "damu likeriu" kuris labai pritiko
keno. 4cm buvo pries dedant i orkaite,ar jau iskepti tokio aukscio buvo?
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 24, 19:19)
keno. 4cm buvo pries dedant i orkaite,ar jau iskepti tokio aukscio buvo?
zinok,nematavau,koks storis buvo,bet kepiau rafaelo biskvitus 26 normoj dalinau per puse,ir iskepti jie man tikrai buvo auksti,nes dar suabejojau ar viena deti perpjovus per puse,ar abu surizikavau-ir neapsirikau,nes,jei buciau viena dejusi,butu labai daug to morengo nu,bet jau skonis-taj pasakiskas
QUOTE(keno @ 2011 04 24, 19:23)
zinok,nematavau,koks storis buvo,bet kepiau rafaelo biskvitus 26 normoj dalinau per puse,ir iskepti jie man tikrai buvo auksti,nes dar suabejojau ar viena deti perpjovus per puse,ar abu surizikavau-ir neapsirikau,nes,jei buciau viena dejusi,butu labai daug to morengo nu,bet jau skonis-taj pasakiskas
kur yra tas receptas. sugundei
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 24, 19:25)
kur yra tas receptas. sugundei
man dar sunku su tom paieskom visada ilgai vartau,kol ka nors surandu-nenoriu jums visoms labai ikyreti,cia buvo cypciaus "saldukas",bet as kepiau pagal Rimami nurodymus viena biskvita(morengini)is 3 baltymu ir 150gr cukraus,o ju reikejo 2
QUOTE(julioske @ 2011 04 24, 18:27)
taip patsveikinu vu šventėm ir siūlau tėtės iš rusijos atvežto Tūlos meduolio, ta sritis nuo seno garsėja nuostabaus skonio meduoliais
Ošventamarytejuozapaibrungusnetapsiseilėjaukokioskanumošitasmeduolis... Nepykit, bet galit pasiimt visus gražiuosius ir gardžiuosius tortus, aš valgysiu šitą
QUOTE(Tepaluota @ 2011 04 24, 20:15)
Ošventamarytejuozapaibrungusnetapsiseilėjaukokioskanumošitasmeduolis... Nepykit, bet galit pasiimt visus gražiuosius ir gardžiuosius tortus, aš valgysiu šitą
a ne per daug? tas meduolis kepalo dydžio