Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

QUOTE(naitas @ 2011 04 30, 19:26)
as manau, kad mazai vandens ipilta virimo pradzioje. Nereik bijot ipilti 1 - 2 mm virs cukraus. Svarbu tik gerai isgarinti ta vandeni ir pasiekti tinkama temperatura.

Ačiū, bandysiu 3 kartą smile.gif taip buvau apsidžiaugusi, kad iš pirmo karto pavyko bezė ir va db nebemoku biggrin.gif
Atsakyti
[quote=sandrulyte1975,2011 04 30, 13:51]
Sveikos mergytes. Parodau ir as savo dar viena torciuka

"Markiza" ,cipsiuko pastilazas,mano mases gelytes,aisingas,karamele.

Grazu 4u.gif O gal paslapti isduosit blush2.gif kokia Jusu gelyciu mase?Aciu
Atsakyti
sandrulyte1975 ,
neramuole ,
Wingaile......nuostabu wub.gif

O šitas išvažiuos pas Joną .

Persikinis tortas , pastilažas , masytė .

user posted image
Atsakyti
idedu savaitgalio darbeli,
snikers, pastilazas, siek tiek sokoladines masytes. 1.5kg
user posted image
Atsakyti
Sveikos kepejeles 4u.gif , na kiek graziu tortu praleidau kol sirgom visa seima:oh jus tikros saunuoles, vieni uz kitus grazesni thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Norejau paklaust del skrynios, kaip tas dangtis padarytas? g.gif nes noreciau kazka panasaus pabandyt, bet va dangtis neduoda ramybes.Jau merginos rekomendavo su vafliu lakstais, bet va kad pas mus cia parduodami lakstai tokie kur ispusti ir duobutes ju tos gilios, bijau kad pastilaza pramus, tai as normaliu taip ir negausiu, reikia plano B biggrin.gif gal biskvitas apdengtas su pastilazu tiktu, o gal net suteptas kokiu kremu biskvitas tiktu bigsmile.gif kaip manot? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

Seikinu visas mamytes, artejancios sventes proga smile.gif

Labai graziu torciuku prikepete, visu nepaminesiu, bet Cipciuko negaliu eilini karta nepagirti smile.gif

Stai mano naujausi berniukiski torciukai:
Gimtadieninis varskes su persikais, MMG ir marcipanines figureles
user posted image

Krikstynu Snickersas ir MMG
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 04 30, 22:08)
Sveikos kepejeles 4u.gif , na kiek graziu tortu praleidau kol sirgom visa seima:oh jus tikros saunuoles, vieni uz kitus grazesni thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Norejau paklaust del skrynios, kaip tas dangtis padarytas? g.gif nes noreciau kazka panasaus pabandyt, bet va dangtis neduoda ramybes.Jau merginos rekomendavo su vafliu lakstais, bet va kad pas mus cia parduodami lakstai tokie kur ispusti ir duobutes ju tos gilios, bijau kad pastilaza pramus, tai as normaliu taip ir negausiu, reikia plano B biggrin.gif gal biskvitas apdengtas su pastilazu tiktu, o gal net suteptas kokiu kremu biskvitas tiktu bigsmile.gif kaip manot? 4u.gif

as tai dariau paprastai
pas mane sutepta snickers,jis ir taip tvirtas tortas (sokolada tirsta padariau,kad sustingtu,tai jis papildomai dar sutvirtino visa dangti).apdengiau pacia skrynia deng.mase ir tada dejau stora juosta dengimo mases (mazdaug per viduri) ir ant jos uzdejau, jau apdengta deng.mase, dangti. nera sudetinga. jei jau nori visai atidengtos,tada nezinau kaip padaryti doh.gif sudetinga biggrin.gif
Atsakyti
Be zodziu sios dienos tortai. Labai, labai. Ai, bet kasdien cia grazu
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 30, 19:13)
as tai dariau paprastai
pas mane sutepta snickers,jis ir taip tvirtas tortas (sokolada tirsta padariau,kad sustingtu,tai jis papildomai dar sutvirtino visa dangti).apdengiau pacia skrynia deng.mase ir tada dejau stora juosta dengimo mases (mazdaug per viduri) ir ant jos uzdejau, jau apdengta deng.mase, dangti. nera sudetinga. jei jau nori visai atidengtos,tada nezinau kaip padaryti doh.gif  sudetinga biggrin.gif

Ne ne man tokio tipo reiks vos pradarytos, aciu labai uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 30, 16:03)
o je kaip grazu,jei galima copy paste
o koks svoris?

6kg smile.gif
Papildyta:
[quote=juste10,2011 04 30, 19:18]
[quote=sandrulyte1975,2011 04 30, 13:51]
Sveikos mergytes. Parodau ir as savo dar viena torciuka

"Markiza" ,cipsiuko pastilazas,mano mases gelytes,aisingas,karamele.

Grazu 4u.gif O gal paslapti isduosit blush2.gif kokia Jusu gelyciu mase?Aciu
[/quote]

jokia cia paslaptis: 100gr cukraus pudros,100gr kond pieno,100gr pieno milteliu.cukraus pudra sumaisai su kond pienu ir dedi miltelius,kol mase tampa kaip plastelinas.
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 01, 07:51)
6kg  smile.gif
Papildyta:
jokia cia paslaptis: 100gr cukraus pudros,100gr kond pieno,100gr pieno milteliu.cukraus pudra sumaisai su kond pienu ir dedi miltelius,kol mase tampa kaip plastelinas.

o kur tuos pieno miltelius perkat?
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2011 05 01, 11:10)
o kur tuos pieno miltelius perkat?

aga,man irgi idomu smile.gif gal tinka sojos miltai? g.gif
Atsakyti