Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

Sveikos mergytes. Parodau ir as savo dar viena torciuka

"Markiza" ,cipsiuko pastilazas,mano mases gelytes,aisingas,karamele.

user posted image

Ziuriu kazkaip nuotraukoj tie ploni lapiau kaip stagarai kokie atrodo,o realiai-graziai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulyte1975: 30 balandžio 2011 - 13:00
wow wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 04 30, 12:28)
Šiaip ..... gal kas labai pyks , o gal ir ne - nežinau , bet kol kas gražiau padaryto  maišelio nesu mačiusi  wub.gif  wub.gif  wub.gif ....
Papildyta:
....nnnjo , ne mano dantims  laugh.gif

bet už tai Tavo liežuviui laugh.gif

QUOTE(likta @ 2011 04 30, 12:46)
naitas, šedevrai, ką čia gali komentuoti

drūčiai pervertinta, bet ačiū notworthy.gif
QUOTE(kice @ 2011 04 30, 13:17)
Klausimas:
gal kur internete matete Meruno vestuviu torta?
Girdejau atsiliepimu, kad ispudingas.. Labai idomu..

mačiau per tv. Nešė keturi žmonės, daugiausiai vietos užėmė plastmasinė fontano įranga...

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 30, 14:51)
Sveikos mergytes. Parodau ir as savo dar viena torciuka

wow wub.gif
Atsakyti
Dede google visagalis, Meruno vestuviu foto ax.gif
Atsakyti
Cipciuko labai patiko havajiškas wub.gif super detalių daug. Tiesa, o kriauklės dažytos dulkėmis? ar kokiu blizgiu purkštos?
Naito maišelis bigsmile.gif raštas koks fainas.
sandrulyte1975, kokia puokštė wub.gif

Apamtinis sluoksnis aguoninis, morenginis su karameliniu kavos kremu, viršutinis - pagerintas Ferrero rocher, pastilažas. 6 kg.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neli: 30 balandžio 2011 - 16:08
o je kaip grazu,jei galima copy paste
o koks svoris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k.lapelyte: 30 balandžio 2011 - 16:03
QUOTE(dzokada @ 2011 04 30, 16:38)
Dede google visagalis, Meruno vestuviu foto  ax.gif

aciu tau - patenkinai mano smalsuma wink.gif Su manim googlas nedraugavo sita tema biggrin.gif
Nesimato detaliu- gaila..
Atsakyti
mergaites na ir padirbejot, adrija Jusu tortai pasakiski, kaip atvirutes, naitai pinigu maisiukas kaip tikras atrodo, neli, sandryte labai kruopstu ir skoninga, as si savaitgali galvojau i vestuves papulsiu, ale kur tau nieks nepakviete, turejau tam reikalui alaus backute reiks vienai gurksnot pradet biggrin.gif sokoladinis su karameliniu pertepimu tortukas, puosta pastiliazu, slapia beze svoris apie 6 kg

user posted image

Atsakyti
krikstynu pasakiskai grazus wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
medutis, cipciuko pastilazas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 04 30, 15:15)
aciu tau - patenkinai mano smalsuma wink.gif Su manim googlas nedraugavo sita tema biggrin.gif
Nesimato detaliu- gaila..

Kadangi ne lt gyvenu,net nezinojau apie tas vestuves,tai sukelei ir man smalsuma hihihi.gif

Esu jusu tyli skaitytoja,ir baisine gerbeja,kasdien isijungi tema ir tikiesi vis ka nors pamatyti nuostabaus bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, prašau pagalbos, dariau beze jau kokius 3 kartus ir visuomet gaudavosi, o dabar vat kai mirtinai reikia ir nesigauna, kodėl man cukraus sirupas netirpsta, o kristalizuojasi? kame galėtų būti problema?
Atsakyti
QUOTE(rututex @ 2011 04 30, 20:06)
Mergaites, prašau pagalbos, dariau beze jau kokius 3 kartus ir visuomet gaudavosi, o dabar vat kai mirtinai reikia ir nesigauna, kodėl man cukraus sirupas netirpsta, o kristalizuojasi? kame galėtų būti problema?

as manau, kad mazai vandens ipilta virimo pradzioje. Nereik bijot ipilti 1 - 2 mm virs cukraus. Svarbu tik gerai isgarinti ta vandeni ir pasiekti tinkama temperatura.
Atsakyti