Sveikos mergytes. Parodau ir as savo dar viena torciuka
"Markiza" ,cipsiuko pastilazas,mano mases gelytes,aisingas,karamele.
Ziuriu kazkaip nuotraukoj tie ploni lapiau kaip stagarai kokie atrodo,o realiai-graziai
wow
QUOTE(@adrij@ @ 2011 04 30, 12:28)
Šiaip ..... gal kas labai pyks , o gal ir ne - nežinau , bet kol kas gražiau padaryto maišelio nesu mačiusi ....
Papildyta:
....nnnjo , ne mano dantims
Papildyta:
....nnnjo , ne mano dantims
bet už tai Tavo liežuviui
QUOTE(likta @ 2011 04 30, 12:46)
naitas, šedevrai, ką čia gali komentuoti
drūčiai pervertinta, bet ačiū
QUOTE(kice @ 2011 04 30, 13:17)
Klausimas:
gal kur internete matete Meruno vestuviu torta?
Girdejau atsiliepimu, kad ispudingas.. Labai idomu..
gal kur internete matete Meruno vestuviu torta?
Girdejau atsiliepimu, kad ispudingas.. Labai idomu..
mačiau per tv. Nešė keturi žmonės, daugiausiai vietos užėmė plastmasinė fontano įranga...
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 30, 14:51)
Sveikos mergytes. Parodau ir as savo dar viena torciuka
wow
Dede google visagalis, Meruno vestuviu foto
Cipciuko labai patiko havajiškas super detalių daug. Tiesa, o kriauklės dažytos dulkėmis? ar kokiu blizgiu purkštos?
Naito maišelis raštas koks fainas.
sandrulyte1975, kokia puokštė
Apamtinis sluoksnis aguoninis, morenginis su karameliniu kavos kremu, viršutinis - pagerintas Ferrero rocher, pastilažas. 6 kg.
Naito maišelis raštas koks fainas.
sandrulyte1975, kokia puokštė
Apamtinis sluoksnis aguoninis, morenginis su karameliniu kavos kremu, viršutinis - pagerintas Ferrero rocher, pastilažas. 6 kg.
o je kaip grazu,jei galima copy paste
o koks svoris?
o koks svoris?
QUOTE(dzokada @ 2011 04 30, 16:38)
aciu tau - patenkinai mano smalsuma Su manim googlas nedraugavo sita tema
Nesimato detaliu- gaila..
mergaites na ir padirbejot, adrija Jusu tortai pasakiski, kaip atvirutes, naitai pinigu maisiukas kaip tikras atrodo, neli, sandryte labai kruopstu ir skoninga, as si savaitgali galvojau i vestuves papulsiu, ale kur tau nieks nepakviete, turejau tam reikalui alaus backute reiks vienai gurksnot pradet sokoladinis su karameliniu pertepimu tortukas, puosta pastiliazu, slapia beze svoris apie 6 kg
krikstynu pasakiskai grazus
medutis, cipciuko pastilazas
medutis, cipciuko pastilazas
QUOTE(kice @ 2011 04 30, 15:15)
aciu tau - patenkinai mano smalsuma Su manim googlas nedraugavo sita tema
Kadangi ne lt gyvenu,net nezinojau apie tas vestuves,tai sukelei ir man smalsuma
Esu jusu tyli skaitytoja,ir baisine gerbeja,kasdien isijungi tema ir tikiesi vis ka nors pamatyti nuostabaus
QUOTE(rututex @ 2011 04 30, 20:06)
Mergaites, prašau pagalbos, dariau beze jau kokius 3 kartus ir visuomet gaudavosi, o dabar vat kai mirtinai reikia ir nesigauna, kodėl man cukraus sirupas netirpsta, o kristalizuojasi? kame galėtų būti problema?
as manau, kad mazai vandens ipilta virimo pradzioje. Nereik bijot ipilti 1 - 2 mm virs cukraus. Svarbu tik gerai isgarinti ta vandeni ir pasiekti tinkama temperatura.