Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

likta, sitoj foto tortas dar graziau atrodo

Olesta, labai gazi orchideja
Atsakyti
Na nerealus jusu torciukai,as tiesiog zaviuosi jusu sugebejimais nerealiais,tiesiog ziuriu ir didziuojuosi jumis merginos Jus visos nerealios jusu torciukai,ju papuosimai deti i knyga verti yra.......As net nevardinsiu nes man dar sunku ka nors nepamirsti pamineti,visoms linkiu taip ir toliau nuostabiai kurti nerealius torciukus
geles,geles kokie groziai ,kokios orchideja nu nerealu as apie cipciuko nerealu sugebejima tai jau tik tyleti nes neturiu tinkamu zodziu...Katyti ech as net tokia namie noreciau tureti....
Atsakyti
Cipsiukas nenustaja stebinus ,kaip wisada wub.gif

ir orchideja labai ,labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
of topicbet... ar jau matet koks buvo karaliskas vestuvinis tortas? user posted image

stai cia daugiau nuotrauku is visu rakursu, ir netgi straipsniukas http://www.dailymail...00-flowers.html

man grazu ax.gif wub.gif
Atsakyti
Na jei iš mūsų 10 žmonių šokinėtume apie vieną tortą, gal ir mes labai gražų jį padarytume g.gif lotuliukas.gif Gražus, pritariu thumbup.gif
Kaip smagu matyti jūsų pačių šedevrus, ir kiek jų daug bigsmile.gif
Atnešu vieną mažytį torčiuką.
Ale Ferrero rocher tik su brendžiu ir maskarpone, pastilažas, beze. 2,5 kg. Idėja - jaunikis pagavo jaunąją, tortas skirtas mergvakariui.
user posted image
Atsakyti
Labai grazus tas tortas thumbup.gif

o as labai paprasta dar viena parodysiu ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 04 29, 20:34)
man grazu ax.gif  wub.gif

dieviskas wub.gif tikrai karališkas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Grazus tortas, daug smulkiu detaliu, spalvos pastelines -vintazines smile.gif
Bet nieko neimanomo, ar ne? smile.gif Musu auksarankes laisvai toki nulipdytu smile.gif
Atsakyti
labas sveikinu esamas ir busimas mamytes su artėjančia švente 4u.gif wub.gif ir tuo paciu tortukai smile.gif
user posted image
turtingas kavos, cipciuko pastilazas
user posted image
turtingas kavos, cipciuko pastilazas
user posted image
jogurtinis, cipciuko pastilazas, slapias beze smile.gif
cipciuko tortai kaip visada - wub.gif wub.gif
k.lapelyte -skrynia nereali thumbup.gif
neli- undinele super thumbup.gif
Bossi - toks pavasariskas wub.gif grazu smile.gif
strazduks- tortukas liux ,figurele laaabai grazi thumbup.gif
Olesta- o man orchidejos lapai nelabai , bet ziedai wub.gif wub.gif
Atsakyti
neli,jau torto grozis thumbup.gif ideja liuks 4u.gif
Bossi,roze labai grazi 4u.gif
wingaile,sauniai padirbejai thumbup.gif bigsmile.gif 4u.gif man grazus visi...norejau paklaust tortas kur zolyte daryta...ar tik sonai dengti pastilazu ar visas tortas apdengtas g.gif ir tada daryta zolyte g.gif
Atsakyti
Karaliskas tortas tikrai nuostabus karaliskai. Toks pats grazus, kaip ir naujoji karaliskoji pora wub.gif

Bet ir musu merginu neprasti, kiekviena diena vis kuo nustebina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 04 29, 22:20)
neli,jau torto grozis thumbup.gif ideja liuks 4u.gif
Bossi,roze labai grazi 4u.gif
wingaile,sauniai padirbejai thumbup.gif  bigsmile.gif  4u.gif man grazus visi...norejau paklaust tortas kur zolyte daryta...ar tik sonai dengti pastilazu ar visas tortas apdengtas g.gif ir tada daryta zolyte g.gif

aciu 4u.gif dengti tik šonai pastilazu , virsus nea mirksiukas.gif
Atsakyti