likta, sitoj foto tortas dar graziau atrodo
Olesta, labai gazi orchideja
Na nerealus jusu torciukai,as tiesiog zaviuosi jusu sugebejimais nerealiais,tiesiog ziuriu ir didziuojuosi jumis merginos Jus visos nerealios jusu torciukai,ju papuosimai deti i knyga verti yra.......As net nevardinsiu nes man dar sunku ka nors nepamirsti pamineti,visoms linkiu taip ir toliau nuostabiai kurti nerealius torciukus
geles,geles kokie groziai ,kokios orchideja nu nerealu as apie cipciuko nerealu sugebejima tai jau tik tyleti nes neturiu tinkamu zodziu...Katyti ech as net tokia namie noreciau tureti....
geles,geles kokie groziai ,kokios orchideja nu nerealu as apie cipciuko nerealu sugebejima tai jau tik tyleti nes neturiu tinkamu zodziu...Katyti ech as net tokia namie noreciau tureti....
Cipsiukas nenustaja stebinus ,kaip wisada
ir orchideja labai ,labai
ir orchideja labai ,labai
of topicbet... ar jau matet koks buvo karaliskas vestuvinis tortas?
stai cia daugiau nuotrauku is visu rakursu, ir netgi straipsniukas http://www.dailymail...00-flowers.html
man grazu
stai cia daugiau nuotrauku is visu rakursu, ir netgi straipsniukas http://www.dailymail...00-flowers.html
man grazu
Na jei iš mūsų 10 žmonių šokinėtume apie vieną tortą, gal ir mes labai gražų jį padarytume Gražus, pritariu
Kaip smagu matyti jūsų pačių šedevrus, ir kiek jų daug
Atnešu vieną mažytį torčiuką.
Ale Ferrero rocher tik su brendžiu ir maskarpone, pastilažas, beze. 2,5 kg. Idėja - jaunikis pagavo jaunąją, tortas skirtas mergvakariui.
Kaip smagu matyti jūsų pačių šedevrus, ir kiek jų daug
Atnešu vieną mažytį torčiuką.
Ale Ferrero rocher tik su brendžiu ir maskarpone, pastilažas, beze. 2,5 kg. Idėja - jaunikis pagavo jaunąją, tortas skirtas mergvakariui.
Labai grazus tas tortas
o as labai paprasta dar viena parodysiu
o as labai paprasta dar viena parodysiu
Grazus tortas, daug smulkiu detaliu, spalvos pastelines -vintazines
Bet nieko neimanomo, ar ne? Musu auksarankes laisvai toki nulipdytu
Bet nieko neimanomo, ar ne? Musu auksarankes laisvai toki nulipdytu
labas sveikinu esamas ir busimas mamytes su artėjančia švente ir tuo paciu tortukai
turtingas kavos, cipciuko pastilazas
jogurtinis, cipciuko pastilazas, slapias beze
cipciuko tortai kaip visada -
k.lapelyte -skrynia nereali
neli- undinele super
Bossi - toks pavasariskas grazu
strazduks- tortukas liux ,figurele laaabai grazi
Olesta- o man orchidejos lapai nelabai , bet ziedai
jogurtinis, cipciuko pastilazas, slapias beze
cipciuko tortai kaip visada -
k.lapelyte -skrynia nereali
neli- undinele super
Bossi - toks pavasariskas grazu
strazduks- tortukas liux ,figurele laaabai grazi
Olesta- o man orchidejos lapai nelabai , bet ziedai
neli,jau torto grozis ideja liuks
Bossi,roze labai grazi
wingaile,sauniai padirbejai man grazus visi...norejau paklaust tortas kur zolyte daryta...ar tik sonai dengti pastilazu ar visas tortas apdengtas ir tada daryta zolyte
Bossi,roze labai grazi
wingaile,sauniai padirbejai man grazus visi...norejau paklaust tortas kur zolyte daryta...ar tik sonai dengti pastilazu ar visas tortas apdengtas ir tada daryta zolyte
Karaliskas tortas tikrai nuostabus karaliskai. Toks pats grazus, kaip ir naujoji karaliskoji pora
Bet ir musu merginu neprasti, kiekviena diena vis kuo nustebina
Bet ir musu merginu neprasti, kiekviena diena vis kuo nustebina
QUOTE(Solen @ 2011 04 29, 22:20)
neli,jau torto grozis ideja liuks
Bossi,roze labai grazi
Bossi,roze labai grazi
aciu dengti tik šonai pastilazu , virsus nea