Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

QUOTE(sypseneleee @ 2011 04 28, 20:32)
,idomu ar butu galima nugesinti pav obuoliu sidro actas,pabandziau isputojo tai soda gerai,juk nemanau kad kazkas blogo nutiks? o jus kaip manote?senais laikais kazkodelgesidavom soda grietine...

galima irnesakyk.gif tik svarbu nepadaugint sodos visai meducio normai. Dabar va verdu viena norma.. tai man vis galvoj netelpa -dedu sodos kad iskiltu siek tiek, o kai iskepa laksteliai, tai paspaudziu padeklus, kad lygus butu.. suprask cia tas technologijas

QUOTE(@adrij@ @ 2011 04 28, 20:40)
.... okeeeeiiii  huh.gif

nu grazu wub.gif gaile kad ne filetavos kalijos, arba juodos.. vis baltos ir baltos..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 04 28, 20:34)
nu grazu  wub.gif  gaile kad ne filetavos kalijos, arba juodos.. vis baltos ir baltos..

Tokios turbūt tik mums dviem patinka tongue.gif

Vos nepamiršau ...dėkui už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 28 balandžio 2011 - 20:45
QUOTE(@adrij@ @ 2011 04 28, 20:50)
*monikute* , ten padėklas , aptrauktas ta pačia mase , ir kraštelis tokios pat spalvos plonesnės juostelės apsuktas , kaip ir torto ( ten platesnė , vos atitaikiau atspalvį  doh.gif ).

o va torto vaizdas iškart pagerėja thumbup.gif šauni čia ta idėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 04 28, 21:42)
Tokios turbūt tik mums dviem patinka  tongue.gif

Vos nepamiršau ...dėkui už pagalbą  4u.gif

man irgi filetavos labai patinka ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, visu tortai nuostabus, visas baisu ir mineti, kad kurios nors nepraleidus. Prisiziurejus jusu groziu ir as kelis sumeistravau, vienas kopijuotas nuo Dianockos, tikiuosiu ji nesupyks.
Varskinis skanumelis, pasiliazas
user posted image
Morenginis "Kijevo", pastiliazas
user posted image
Varskinis skanumelis, pastiliazas
user posted image
Atsakyti
labai grazus 4u.gif ypac antras ir trecias thumbup.gif ...tik nuotraukos l.dideles mirksiukas.gif
Atsakyti
nu mergaitės ir duodat smile.gif pasakiški tortai... tie su narcizais... nerealus ir su kalijom... ir visų kitų. TIKRAI GERA PASIŽIŪRĖT biggrin.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau kad ikeliau tokio dydzio nuotraukas, apsiziurejau kai jau jos buvo ikeltos, o redaguoti man neleidzia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriniuks @ 2011 04 28, 22:55)
Labai atsiprasau kad ikeliau tokio dydzio nuotraukas, apsiziurejau kai jau jos buvo ikeltos, o redaguoti man neleidzia blush2.gif

kita kart pasitaisysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ilindau pries miega pasigrozeti,ir pasigailesiu,kad taip padariau smile.gif nes jau dabar visa nakti sapnuosis Cipciuko tortas su narcizais,labai grazus,net neisivaizduoju,kaip jus taip gra smile.gif iai padarot ziedlapius? wub.gif
kitu merginu irgi superiniai,su ramunemis,skrynele,bokalas,visciukas ir visi kiti super drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2011 04 28, 10:19)
Galima, kas gi draudzia  ax.gif As visada tokia naudoju, kam terliotis, jei yra jau paruosta. Mano turima - 140 g (berods) buteliukas. Tai va visa ji ir pilu pagal si recepta. Zelatinos man kazkur 9-10 g iseina, ir tada buna liuks  mirksiukas.gif

o ta mase poto neslapiuoja ant torto, nes as kiek esu darius mmg tai man visada ji rasoja ant torto ir man nepatinka? tai dabar jau net nebedarau, tik pastilazu cipciuko dengiu tortus.
Olestukas buvo patares, ta gliukoze dar pakaitinti, bet as taip ir neisbandziau dar.
Atsakyti
klausiau kitoje temoje, bet ten matyt retai kas lankosi ir atsakymo nesulaukiau unsure.gif
noreciau suzinoti ar sio biskvito recepte visi ingridientai kaip ir geri ir ar nereikia kokiu kepimo milteliu ar sodos, nes man nesigavo kai dariau schmoll.gif. gal kuri kepejele kaip jau daug kepusi tai gali pasakyti kas gal netaip.

Biskvitui:
100 g sviesto
8 kiaušiniai
200 g miltinio cukraus
žiupsnelis druskos
150 g miltų
Ištirpinti sviestą ir palikti vėsti. Kiaušinius, cukrų ir druską plakti karšto vandens vonelėje, kol sutirštės. Dubenį su plakiniu perdėti į šalto vandens vonelę ir plakti, kol masė atvės. Vėliau suberti persijotus miltus ir nuolat maišant supilti ištirpintą sviestą.
Tešlą supilti į formą ir iškepti plokštainį. Kepti iki 175C įkaitintoje orkaitėje 50 min
Atsakyti